Grzebiąc w historii...
To były piękne czasy, choć ja już się nie zdążyłem załapać. I to aż 7 lat trwało. Hohoho
Rzecz pewnie nie do powtórzenia w obecnych realiach...
Nie zbieram podstawek, ale mam parę (20-30) belgijskich sprzed paru lat. Jadę jeszcze na Ukrainę w przyszłym tygodniu może też jakieś znajdę z przyjemnością dorzucę do ewentualnej paczki.
To zróbmy tak: ARTHUR jest drugi w kolejce, więc paczka powędruje do niego - ARTHUR podaj swój adres na PW + numer telefonu; a kolega Genea zostanie dopisany do listy na pierwszym miejscu po powrocie z wakacji i wszyscy będą zadowoleni.
Pozdrawiam
Myślę Arturze, że pierwszy na liście powinien być kol. Genea, bo to on czekał tak długo na tą paczkę.
Dziękuję za miły gest, ale jestem zmuszony na razie zrezygnować. Wyjeżdżam na trzy tygodnie i bez sensu byłoby żeby paczka u mnie tyle leżała. Przez ten czas już parę osób zdąży się nią nacieszyć A jak wrócę to się zapiszę w kolejkę, albo gdzieś "wcisnę"
Oby paczka nie zginęła
Dlatego też proszę kol. Genea o podanie adresu na PW łącznie z numerem tel. kontaktowego,
ponieważ paczka pojedzie firmą kurierską, w której pracuję. Nazwy nie podam, żeby nikt nie zarzucił mi kryptoreklamy.
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Leave a comment: