I ja...
1. SupeR_PiwosZ
2. e-prezes
3. genea
4. ARTHUR
5. wasyll
6. volodos
7. maras_73
8. dzidek1960[/QUOTE]
9. misjogi
zmyślny plan
Collapse
X
-
Brałem udział w poprzedniej edycji tej "zabawy" to i teraz pozwolę się dopisać do listy.
1. SupeR_PiwosZ
2. e-prezes
3. genea
4. ARTHUR
5. wasyll
6. volodos
7. maras_73
8. dzidek1960Leave a comment:
-
Paczka dzisiaj rano wyruszyła w Polskę. Numer przesyłki kolega e-prezes otrzyma na pw. Życzę wszystkim udanej zabawy i wielu przydatnych "fantów" do kolekcji.
Wasze zdrowie!
Leave a comment:
-
Skoro lista się wydłuża to i ja się dopiszę.
1. SupeR_PiwosZ
2. e-prezes
3. genea
4. ARTHUR
5. wasyll
6. volodos
7. maras_73Leave a comment:
-
Ok, to ja się też wpisuję.
1. SupeR_PiwosZ
2. e-prezes
3. genea
4. ARTHUR
5. wasyll
6. volodosLeave a comment:
-
Też się dopiszę.
1. SupeR_PiwosZ
2. e-prezes
3. genea
4. ARTHUR
5. wasyllLeave a comment:
-
-
Wielkie dzięki za czujność! Przepraszam za niepotrzebne zamieszanie w temacie. Ostatnio trochę zbyt wiele rzeczy mam na głowie i oczywiście chodziło o datę do 17.07.2020. Swoją skromną paczkę mam już gotową. Więc jeśli mi się uda to na dniach postaram się ją wysłać, żeby cała akcja mogła się rozpocząć bez problemu.
Zdrówko!
Leave a comment:
-
-
-
Paczkę postaram się nadać maksymalnie do 17.01. Niestety chwilowo wcześniejsza wysyłka nie jest możliwa. Napiszę jak już poleci w Polskę.
Wasze zdrowie!
Leave a comment:
Related Topics
Collapse
-
Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.
Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?
Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...-
Channel: Śląskie
2025-04-30, 18:49 -
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....-
Channel: Czechy
-
-
O browarze tutaj:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...browar-gdanski
Ekstr. 12,5%
Alk. 5%
Te same parametry ma ich jasny lager, który opisał Dadek:
https://www.brow...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Chyba nowość na rynku.
Ekstr. 12,5%
Alk. 5%
Pełne i słodowe piwo jasne, które zachwyca zrównoważonym smakiem. Wyczuwalna, przyjemna goryczka subtelnie kontrastuje z bogatym, gładkim profilem słodowym, nawiązując do charakteru dawnych, mniej odfermentowanych lagerów....-
-
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
-
- Loading...
- Koniec listy.

a rok
No chyba, że z powodu obecnej sytuacji globalnej coś się pozmienia.
Leave a comment: