Dane do wysyłki poszły do wasylla na priv.
Całkowicie popieram wyrzucanie szrotów - sam też tak zrobię, choć pewnie wasyll porządek zrobił skutecznie!
zmyślny plan
Collapse
X
-
Napewno bo paczka była za ciężka.Ja wysłałem paczke która ważła ponad 11 kg.a przyszła z wagą ponad 8kg.Każdy może wybrać co chce a nie odrazu wyrzucać są nowi i starsi kolekcjonerzy.Ja wybrałem tylko 1 kapsla a dodałem ponad 1000 i co.To jest zabawa każdemu coš sie przyda a nie odrszu wyrzucać.Leave a comment:
-
A mógłbyś zrobić i wrzucić jakieś fotki tego co odrzuciłeś? Nie zrozum mnie źle, ja również nie jestem za tym aby wrzucać "śmieci" ale ktoś inny może właśnie nawet w stanie 2/10 przygarnął by chętnie coś do swojej kolekcji. Każdy ma inne kryterium oceny wartości kolekcjonerskiej. W poprzedniej edycji jak dobrze pamiętam również znajdowało się sporo kilkukrotnie zdublowanych potencjalnych kolektybiliów.Paczka gotowa do wysyłki.
Jednak jeszcze parę słów ode mnie. Te słowa kieruję do wszystkich, tych co już paczkę mieli i tych co ją dopiero dostaną.
Czy nie uważacie, że dorzucanie tam, mam wrażenie, rzeczy które po prostu są Wam niepotrzebne ma sens? Panowie (a może i Panie też) - po jakiego grzyba pchacie tam kilkanaście takich samych podstawek w stanie 2/10, z którymi nic nie mozna zrobić? Po co wrzucać rzeczy, które nie mają praktycznie żadnej wartości kolekcjonerskiej w ilości kilkunastu sztuk? I nie mówię tu tylko o waflach, ale też gadżetach, czy nawet szkle wśród których mozna znaleźć kwiatki, którcyh pozbyć się jest ciężko nawet oddając je za darmo.
W mojej ocenie nie chodzi tu o danie od siebie, jak najwięcej - ale danie czegoś z sensem.
Dlatego proszę Was, tych gdzie paczka idzie dopiero, nie wrzucajcie tam nic na siłę, nic co Wam zalega i nie macie co z tym zrobić. Paczka jeszcze nie dotarła do dziesiątej osoby z listy, a już ma rozmiar pudła po mikrofalówce i waży 10kg. A w środku przynajmniej połowa rzeczy nie znajdzie pewnie nowego właściciela.
Pozwoliłem sobie część wafli usunąć, po prostu się do niczego nie nadawała. Podobnie postąpiłem z dwoma szkłami.
Od siebie dorzuciłem kilka etykiet ze Złotego Psa, Bytowa i trochę wafli. Do zbioru wziąłem trochę wafli knajpianych i białoruskich.Leave a comment:
-
Paczka gotowa do wysyłki.
Jednak jeszcze parę słów ode mnie. Te słowa kieruję do wszystkich, tych co już paczkę mieli i tych co ją dopiero dostaną.
Czy nie uważacie, że dorzucanie tam, mam wrażenie, rzeczy które po prostu są Wam niepotrzebne ma sens? Panowie (a może i Panie też) - po jakiego grzyba pchacie tam kilkanaście takich samych podstawek w stanie 2/10, z którymi nic nie mozna zrobić? Po co wrzucać rzeczy, które nie mają praktycznie żadnej wartości kolekcjonerskiej w ilości kilkunastu sztuk? I nie mówię tu tylko o waflach, ale też gadżetach, czy nawet szkle wśród których mozna znaleźć kwiatki, którcyh pozbyć się jest ciężko nawet oddając je za darmo.
W mojej ocenie nie chodzi tu o danie od siebie, jak najwięcej - ale danie czegoś z sensem.
Dlatego proszę Was, tych gdzie paczka idzie dopiero, nie wrzucajcie tam nic na siłę, nic co Wam zalega i nie macie co z tym zrobić. Paczka jeszcze nie dotarła do dziesiątej osoby z listy, a już ma rozmiar pudła po mikrofalówce i waży 10kg. A w środku przynajmniej połowa rzeczy nie znajdzie pewnie nowego właściciela.
Pozwoliłem sobie część wafli usunąć, po prostu się do niczego nie nadawała. Podobnie postąpiłem z dwoma szkłami.
Od siebie dorzuciłem kilka etykiet ze Złotego Psa, Bytowa i trochę wafli. Do zbioru wziąłem trochę wafli knajpianych i białoruskich.Leave a comment:
-
1. ARTHUR
2. wasyll
3. volodos
4. maras_73
5. dzidek1960
6. misjogi
7. pegie23
8. e-prezes
9. SupeR_PiwosZ
10. krzysztof30Leave a comment:
-
Paczka już u mnie, postaram się do wtorku wysłać ją dalej. Proszę następna osobę o kontakt na PW celem dogadania szczegółów.Leave a comment:
-
-
-
-
Ja zbieram kapsle i piny ale nic sie niestało przecież to tylko zabawa inny kolekcjoner bedzie miał więcej do swojej kolekcji może .
PozdrawiamLeave a comment:
-
Jeśli cię to pocieszy to ja nic do kolekcji nie dodałem. Parę szkieł wymieniłem, ale bardziej, by był ruch niż stricte nabywczo.Leave a comment:
-
Paczka gotowa do wysłania.
Dodałem szkło podstawki około 1 tys.kapsli i inne gadzety.
Czekam za informacja od wasyll ?Leave a comment: