zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• lesniczy
    replied
    Gdzie jest aktualnie paczka?

Leave a comment:

• genea
    replied
    Oooo... już jestem na czwartym miejscu Jak ten czas szybko leci. Może paczka do mnie dotrze jednak wcześniej niż w listopadzie

Leave a comment:

• ziko74
    replied
    Kolega pela1985 nie przysłał adresu więc został przesunięty o jedno miejsce. Paczkę wysyłam do adamb71

aktualna lista:
    1. adamb71
    2. pela1985
    3. Kamil92rypin
    4. genea
    5. Adamoto
    6. Kosa333
    7. krzysztof30
    8. lesniczy
    9. leszektrebacz
    10. ziko74
    pozdrawiam

Leave a comment:

• ziko74
    replied
    kolega pela1985 nie daje znaku życia; może zachmielił gdzieś na wakacjach. Żeby nie blokować kolejki proponuje o podanie adresu następnego z listy - adamb71.

Leave a comment:

• ziko74
    replied
    paczuszka

Witam kolegów birofili. Pozwolę sobie teraz na kilka słów wrażeń związanych z otrzymaną paczuszką. Już wcześniej to co w niej jest dosadnie określił kolega wassup007 oraz kolega keto. Wagę tej paczce to robi chyba opakowanie a nie zawartość. Ja zbieram przede wszystkim etykiety polskie a znalazłem zaledwie 3 słownie trzy sztuki. Sporo kontr i krawatek z zagranicznych browarów świadczy że zawartość naprawdę była bogata ale niestety chyba u kogoś zabrakło świadomości że do paczuszki też należy coś włożyć konkretnego a nie tylko się obłowić tanim kosztem. Czarę goryczy przelał fakt że ktoś powkładał brudne, z piachem, pozbierane pod budką z piwem kapsle ( może myślał że chmiel urośnie), oraz brudne plastikowe kubki po piwie. Nie miałem serca musiałem je umyć bo już grzyb zaczął rosnąć. Koledzy szanujmy się na wzajem bo inni nas nie będą szanować. Mam nadzieję że tchnę nowego ducha do paczuszki i dokładam nowych kapsli z Lublina kilka kompletów, 160gram polskich etykiet, kilkadziesiąt podstawek, dwie szklanki (zabezpieczone i podpisane żeby nie rozpakowywać bez potrzeby). Mimo wszystko samo oczekiwanie na paczkę było bardzo miłym doświadczeniem i mam nadzieję, że w przyszłości będzie lepiej. Dlatego znów się zapiszę w kolejkę żeby sprawdzić czy coś się poprawi. Najlepszym rozwiązaniem by było gdybyśmy do niej ciut więcej wkładali niż wyciągali.
    Aktualna lista:
    1. pela1985
    2. adamb71
    3. Kamil92rypin
    4. genea
    5. Adamoto
    6. Kosa333
    7. krzysztof30
    8. lesniczy
    9. leszektrebacz
    10. ziko74

Serdecznie pozdrawiam

Leave a comment:

• ziko74
    replied
    paczuszka wędrowniczka

Paczuszka dotarła do mnie. Zapytanie o adres wysłałem do następnego z kolejki - kolegi pela1985. Czekam na odpowieź. W następnym poście zamieszczę kilka słów refleksji

Leave a comment:

• lesniczy
    replied
    Gdzie teraz jest paczka?

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    Aha, czy kolega Mat524 jest dalej zainteresowany paczka? Przypominam tylko, ze ze wzgledu na brak jego odzewu, wspolnie zdecydowalismy, ze kolejka go ominie gdyz moze byc na wakacjach i ew teraz sie go gdzies tu wcisnie. Jesli nie to posylam paczke do nastepnej osoby.

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    Witam kolegow!
    Paczka dzisiaj do mnie dotarla. Postaram sie ja jak najszybciej przejrzec i puscic dalej w swiat

Leave a comment:

• leszektrebacz
    replied
    Ja też się dopisuję.

1. Mat524
    2. wasyll
    3. ziko74
    4. pela1985
    5. adamb71
    6. Kamil92rypin
    7. genea
    8. Adamoto
    9. Kosa333
    10. krzysztof30
    11. lesniczy
    12. leszektrebacz

Leave a comment:

• lesniczy
    replied
    Po prostu dopisz się do listy.

Leave a comment:

• leszektrebacz
    replied
    Witam,
    Chętnie włączę się do tej wymiany.
    Proszę o szczegóły.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lesniczy

ciekawe kiedy do mnie dotrze
    Ja spodziewam się jej u siebie koło listopada, więc sobie mniej więcej policz kiedy będzie u ciebie

Leave a comment:

• lesniczy
    replied
    To i ja się dopisuję:
    1. Mat524
    2. wasyll
    3. ziko74
    4. pela1985
    5. adamb71
    6. Kamil92rypin
    7. genea
    8. Adamoto
    9. Kosa333
    10. krzysztof30
    11. lesniczy

ciekawe kiedy do mnie dotrze

Leave a comment:

• lowolak
    replied
    hi

beer box poszedł za 13 zł tak więc całkiem znośnie zwłaszcza że w tym samym czasie puszczałem liścik do kolekcjonera z Omska za 15

Leave a comment: