Podobnie jak poprzedniczka jestem trochę rozczarowany zawartością paczki, ale myślę że ktoś tam dla siebie coś znajdzie dołożę smyczki, podkładki i kapsle, a kolejnego zainteresowanego z listy proszę o adres na PW Pozdrawiam
Przyszła do mnie paczka z zmyslnego planu... Booooże.. jakie wielkie rozczarowanie ;( Masakra..Nic nei znalazłam dla siebie... ;(
No cóż.. Pech to pech.. Dorzucam troszke podstaawek i poproszę kolejną osobę o pw z danymi...
Wzorem Wasyla podpinam swoją skromną osobę na ogonek kolejki. Niech paczuszka ma szanse odwiedzić podkarpacie i budowniczych helikopterów z okolic Mielca
Przy tej okazji serdeczne życzenia z okazji nadchodzących Świąt Wielkiej Nocy. Przewszystkim żeby piwo nigdy nie kwasniało a piana była na dwa palce
No i zdrówka życzę
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Leave a comment: