Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pwolak
cóż może wyjechał na urlop ....
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
mało to nieszczęść się ludziom przytrafia. Zagadajcie jeszcze raz do niego na gg, jak daje znaki życia to niech ultimatum mu ktoś z oczekujących napisze. Przecież tu nie chodzi o zawartość paczki, w której rarytasów z reguły nie ma (reaktywowałem 3 'zmyślną' z zibiolot'em i dzidkiem1960 w zeszłym roku) tylko o twarz pwolak'a który przerąbał koleżeństwo na forum zdaje mi się
Zawalił bo wyjechał gdzieś i paczka leżała w domu. Obiecał, że paczka wróci do zabawy jutro lub po weekendzie
ze zaginela...ech
Tego samego dnia napisał do mnie Shlangbaum a raczej ja mu odpisałem i faktycznie powiedziałem że wyśle paczke następnego dnia, ale następnego dnia rano okazało sie, że znowu się nie uda bo ponownie wyjeżdżam. No i wróciłem... woczraj. Paczkę wysłałem dzisiaj z samego rana do Seta bo był następny, a w międzyczasie otrzymałem jego adres... Jako że dziś piątek to myśle ze powinien otrzymać ją koło poniedziałku czy wtorku.... Na koniec jeszcze raz wielkie przepraszam, bo paczka u mnie jakieś 2 miesiące gościła przez co inni nie mieli tej okazji... Mam nadzieję, że przez ten 'incydent' nie "przerąbałem koleżeństwa na forum" jak to napisał Shlangbaum... Licze że będziecie wyrozumiali. Pozdrawiam...
Comment