Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Puławy, 6 sierpnia 43b, Trzy Korony

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Ahumba
    replied
    Po remoncie browar wznowił działalność. Piwowar ten sam. Na razie stwierdzam tylko nowy wygląd etykiet. Marki te co były przed przerwą.
    Attached Files

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    No właśnie na to liczyłem... chociaż. Pogoda była dość wietrzna, ale górny (wewn.) podest miał wolne stoliki. Niestety zastałem tylko ukraińską obsługę. Zadzwoniłem na recepcję, ale tam też potwierdzili o wyłączeniu w całości lokalu. Aaa, tego dnia nie tylko ja szukałem lokalu do zjedzenia, bo ktoś wziął mnie za lokalsa i pytał o jakiś lokal restauracyjny wolny od komunii.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2022-05-15, 11:42.

• Pancernik
    replied
    Teraz gastronomia stoi na głowie.
    Bardziej opłaca się z góry wziąć kasę za wesele/komunię/stypę..., ch** wie co, niż cierpliwie czekać, aż przyjdzie klient z ulicy, zamówi jakieś udziwnione danie z karty, da słaby napiwek, a i jeszcze potem obsmaruje w soszjalach...
    Taki kombajn, jak w Puławach, to od początku był chyba w ten sposób "targetowany". Rok temu tam wstąpiliśmy, to chociaż część tarasu była dostępna dla "nieweselnych". Skorzystało z tego kilkunastu spragnionych i zgłodniałych rowerzystów (kolarzy?) i my...

Leave a comment:

• Prusak
    replied
    Ja już dwa lata temu miałem z nimi taką przygodę...

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Nie wiem od kiedy tak, ale mam wrażenie, że oni już całkiem nastawili się na gruboportwelowców. A może tylko tak w okresie komunii. Już drugi raz w weekend zastaję zamknięty dla ludzi z ulicy. Zamknięte imprezy. Na FB nic nie pisali.

Leave a comment:

• leona
    replied
    Miałem wziąć w butelce nowe pszeniczne ipa a dostałem coś ciemnego, niezłe jaja tu mają.

W smaku stout, trochę misiowaty, w aromacie nieco rumowo-melasowy. Balingu porterowego na oko (język, w zasadzie) to nie ma. Może jakiś FESisk?

Leave a comment:

• fans
    replied
    Wizytację odbyłem tydzień temu,na moje pytanie o porter pani zrobiła wielkie oczy twierdząc kategorycznie że jest tylko stout.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Ktoś wie w jakich godzinach czynny jest browar?
    Wcięło mi go z mapy i musiałem nanieść jeszcze raz.
    A na stronie i na fb nie podają :/

Leave a comment:

• yoreck
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT
    Piłem butelkowanego.
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo
    Lany, obsługa twierdziła na początku że to Stout a później sprostowała że porter.

Leave a comment:

• MLT
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck
    Hmmmm,pojechałem dzisiaj do Puław po to piwo i okazało się ,ze nie mają i nie mieli tej jesieni portera
    Z piw ciemnych - tak mi powiedziano - był tylko stout. Porter był lany czy w butelce? Już nic nie rozumię?
    Piłem butelkowanego.

Leave a comment:

• Gringo
    replied
    Lany, obsługa twierdziła na początku że to Stout a później sprostowała że porter.

Leave a comment:

• yoreck
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo
    Jest nowość - Heart Of Oak, czyli porter.
    Hmmmm,pojechałem dzisiaj do Puław po to piwo i okazało się ,ze nie mają i nie mieli tej jesieni portera
    Z piw ciemnych - tak mi powiedziano - był tylko stout. Porter był lany czy w butelce? Już nic nie rozumię?

Leave a comment:

• Gringo
    replied
    Jest nowość - Heart Of Oak, czyli porter. Coś mi się wydaje że niew doleżakowany. Dobry ale chaotyczny i agresywny, nie poukładany.
    Pozostałe piwa przyzwoite.
    Jedzenie nadal wysoka półka. Wyśmienite.
    Obsługa na medal.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Gringo; 2017-11-26, 19:29.

Leave a comment:

• sandacz
    replied
    Byłem po raz kolejny pod koniec stycznia. Świetna, przyjazna obsługa. Miła niespodzianka jako rekompensata za pewną niedogodność dla mnie, która de facto nie była stuprocentową winą lokalu. Jedzenie, niestety, cały czas mocno średnie. Żurek mało kwaśno-chlebowy, śledź przeoctowiony i z dodatkiem niezbyt świeżej rukoli (choć sama kompozycja, z ogórkiem kiszonym w jabłku, świetna). Piwo , powiedzmy, przyzwoite. Leciutki posmaczek zwietrzałości jest przeszkodą w jednoznacznie pozytywnej ocenie piwa.

Leave a comment:

• Gringo
    replied
    Właśnie słyszałem kilka dni temu... no nie podszedł mi. Nie że paskudny czy tym podobne, po prostu średniak wśród IP na naszym rynku, jakieś takie mdłe. Takie jest moje zdanie. Jury pewnie wie lepiej
    Ostatnia zmiana dokonana przez Gringo; 2015-08-27, 22:34.

Leave a comment: