1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Ciekawym i udanym pomysłem jest piwna karta "dań" z etykietami poszczególnych piw i wynikami ostatniego browar.bizowego plebiscytu.
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Zamiast Perły będą Złote Lwy i jak znajdzie się "wolny" nalewak to amberowski Koźlak.
Wszystko to albo późnym wieczorem dzisiaj albo dopiero jutro, w zależności jaki ruch będzie na polskich dziurawych drogach. pozdrowienia jeszcze z Gdańska.
Omerta Pub & more...
Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3
Po małych kłopotach wreszcie w piątek dotrze Perła Chmielowa prosto z Lublina.
Dla smakoszy dostępna też będzie Perła Mocna i Zwierzyniecki Pils z butelki. Wszystko to w piątek późnym wieczorem. Zapraszamy.
Omerta Pub & more...
Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3
Garść uwag pozytywnych:
- wybór piw wręcz niewiarygodny,
- fachowa pani za barem (nawet pszeniczniaka potrafi prawidłowo nalać),
- fajny wystrój.
Uwaga marketingowo-negatywna:
- nazwa i klimat a'la "Godfather" ni cholery nie kojarzy się z piwem (predzej z whiskey, wódką czy bimbrem) a na zewnątrz brak jakiegokolwiek znaku, że można się wewnątrz napić TAAAAAAAAAKICH piw.
Gdyby nie internet i browar.biz minąłbym ten lokal obojętnie i wylądował w "Kompanii kuflowej" czy innym "C.K.Browarze".
Dzięki za opinie
Odnośnie uwagi marketingowej, to właściwie pora wyjaśnić, co ma wspólnego Godfather z piwem.
Tak naprawdę, na początku, jak otwieraliśmy pub, chodziło o klimat nowojorski lat 50-tych i 60-tych, ale potem pasja piwna wzięła górę nad "Ojcem chrzestnym". I jakoś tak wyszło, że stwierdziliśmy, że będziemy, choć w małym stopniu promować tylko polskie, małe i średnie browary. To taka nasza mała wojna z koncernami. Mamy tylko Okocim z koncerniaków, a reszta to.... no właśnie, to ogromny wybór tylko polskich piw.
A na zewnątrz jest duża tablica, na której piszemy, co aktualnie jest z "lanych" nowości.
Ale chwała internetowi i browarowi.biz, bo nas w końcu znajdujecie
Omerta Pub & more...
Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3
Właśnie podłączyliśmy świeżutką Perłę Chmielową. Zgodnie z obietnicami zapraszamy na butelkowy Zwierzyniec i Perłę Mocną. Oczywiście cały czas ogromny wybór piw butelkowych. Z lanych aktualnie Koźlak, Żywe i wspomniana Perła. Zapraszamy.
Comment