Kupa 3, Omerta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Pendragon
    replied
    Inspekcja Celna?

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Do Omerty zawita w najbliższym czasie skromna reprezentacja Białej Podlaskiej, acz bez e-prezesa. Będą inkoguto, więc cicho-sza

Leave a comment:

• MarcinKa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto
    Profanity Stout z Williams Brothers z Alloa (Szkocja) faktycznie był genialny. Chyba najlepszy stout jaki piłem dotychczas. Może jeszcze będzie na pompie.
    ...
    Z tą opinią nie sposób polemizować. Byłem w niedzielny wieczór w celu zakosztowania "wrzosowego". Niestety już go nie było. Wziąłem więc Stouta i potwierdzam powyższą opinię. Po nim Williams Brothers Scottish Joker IPA nie za bardzo chciało się pić

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Dopiero przy ostatnim

Leave a comment:

• leona
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto
    Natomiast rozwaliło mnie tempo znikania tripla o nazwie Zeezuiper (Scheldebrouwerij). W zeszły czwartek dwudziestolitrowa beczka poszła w 2,5 godziny. Przeliczając na półlitrowe piwa był zamawiany co 4 minuty (przy 27 czynnych nalewakach w lokalu!). A ja na przykład piłem tylko 0,3 litra.
    A Singerek nie mówił przy każdym zamówieniu tego tripla: "a to i ja się napiję"?

Leave a comment:

• toto
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bazuka
    Chciałam ogłosić całemu światu, że w weekend byłam w raju. Piwnym raju. Piwa z Williamsa: stout i wrzosowe były wspaniałe! Wielkie dzięki za możliwośc napicia się w Polsce Williamsa i BrewDoga z nalewaka. Kłaniam się z szacunkiem
    Profanity Stout z Williams Brothers z Alloa (Szkocja) faktycznie był genialny. Chyba najlepszy stout jaki piłem dotychczas. Może jeszcze będzie na pompie.
    Natomiast rozwaliło mnie tempo znikania tripla o nazwie Zeezuiper (Scheldebrouwerij). W zeszły czwartek dwudziestolitrowa beczka poszła w 2,5 godziny. Przeliczając na półlitrowe piwa był zamawiany co 4 minuty (przy 27 czynnych nalewakach w lokalu!). A ja na przykład piłem tylko 0,3 litra.
    W polskiej części warto odnotować bardzo dobrą formę Twierdzowego i Pilsa z Pivovarii Radom.

Leave a comment:

• bazuka
    replied
    Chciałam ogłosić całemu światu, że w weekend byłam w raju. Piwnym raju. Piwa z Williamsa: stout i wrzosowe były wspaniałe! Wielkie dzięki za możliwośc napicia się w Polsce Williamsa i BrewDoga z nalewaka. Kłaniam się z szacunkiem

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Zmiana na pompie w części zagranicznej.
    Miejsce Profanity Stouta zajął:

Anderson Valley Barney Flats Oatmeal Stout

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Za oknem wiosna, więc zapraszamy na wiosenne piwo Paasij z amsterdamskiego Brouwerij 't Ij.

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Kolejne piwo z Williams Bros Brewery:

Scottish Joker IPA.

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Zmiana:

Za Emelisse Winterbier wskoczył Gouden Carolus Classic.

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Dzisiaj zapraszamy na:
    - Taschenberg 11
    - St. Georgen Kellerbier
    - Fraoch Heather Ale
    - Lamme Goedzak
    - Ott Obaladara
    - Andechser Doppelbock
    - Timmermans Aardbei
    - Emelisse Winterbier
    - Ott Hefeweissbier
    - Valasek APA
    - Fuller's ESB
    - Ignac
    - Profanity Stout
    - 5AM Saint

- Twierdzowe
    - Żywe
    - Brackie
    - Celtyckie
    - Zawiercie Bursztynowe
    - Rześkie
    - Wiśnia w piwie
    - Koźlak
    - Warnijskie
    - Pivovaria Pils
    - Pivovaria Pszeniczne
    - Ciechan Miodowe
    - Atak Chmielu

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Chimay Tripel się skończył, a za niego niecałe 3 godziny gościł u nas Zeezuiper. Cieszył się tak dużym powodzeniem, że jego miejsce zajął już Lamme Goedzak.

Leave a comment:

• smakoszek
    replied
    Wielkim zaskoczeniem dla mnie był BrewDog, ale Williams mnie rozłożył na łopatki. Nie piłem nigdy, tylko czytałem. A co za tym idzie, zmieniam całkowicie plany weekendowe i poproszę u was o azyl na kanapie.

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Kolejne podpięcia:
    -Budels Wit
    -Profanity Stout z pompy
    Zapraszamy

Leave a comment: