Kupa 3, Omerta

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • smakoszek
    replied
    7 ! Na własne oczy widziałem i paru piwek skosztowałem. Zwierzyniec po bardzo długiej nieobecności w nalewaku mile smakował. Złote Lwy z Ambera wysmienite.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Zgadza się

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    To już 7 nalewaków macie?

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    W nalewakach: Zwierzyniec, Irlandzkie Mocne, Ciechan Wyborny, Miodowy i Pszeniczny, Lubuskie i Żywe. Zapraszamy.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Dzisiaj po dłuższej przerwie zapraszamy ponownie na Zwierzyniec z beczki. Dodatkowo ponownie dostępne piwo z Raciborza, Raciborskie. Zapraszamy.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Dzisiaj w nalewakach mamy dzisiaj: Żywe, Irish, Lubuskie, Perła, Jagiełło, Ciechan Miodowy i Pszeniczny. Zapraszamy.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    W nalewakach Żywe, Miód i Pszenica z Ciechanowa, Jagiełło, Rześkie z Kormorana.
    Po długich oczekiwaniach w czwartek wieczorem zapraszamy na premierę Lwówka Śląskiego (na razie z butelki).

    Leave a comment:


  • pizmak666
    replied
    A z Celtyckim beczka Bossa nie przyjechała czasem?

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    W nalewakach: Irlandzkie, Żywe, Perła, Ciechan Miodowy, Jagiełło, Nakielskie Jasne. W kolejce Złote Lwy, Rześkie z Kormorana i Grybów Niepasteryzowany. W butelkach nowosci Mastne, Celtyckie z Witnicy i Łomża Niepasteryzowana. Zapraszamy

    Leave a comment:


  • Vaden_Ker
    replied
    Magnus beczkowy doprawdy zacny, o wiele bardziej mi smakował niż butelkowy - jest mniej słodki i lżejszy.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    W nalewakach: Magnus, Żywe, Perła, Złote Lwy z Ambera, Ciechan pszeniczny i miodowy.

    Leave a comment:


  • leona
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika honza_krk
    , a "Remusa" to skąd dorwaliście?? Nie mówcie, że z Pomorza dowozicie
    Może wzięli zza rogu, od Kocyka, był na początku tygodnia

    Leave a comment:


  • honza_krk
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rugby
    Zawsze się da zarezerwować stolik, tylko odpowiednio wcześniej. Jeżeli dzwoni Pan w piątek i chce zarezerwować stolik na piątek, to jako stały klient powinien Pan wiedzieć, ze będzie kłopot, bo jest zawsze gęsto od klientów. Jeżeli zadzwoniłby Pan we wtorek, może nawet w środę, to szanse są większe.
    Jeżeli są wolne miejsca, zawsze robimy rezerwacje, na kanapy i sofy. Na stoliki na środku rezerwacji nie robimy, żeby inni też mogli usiąść, kiedy zbłądzą po uliczkach Kazimierza i zajrzą do nas po raz pierwszy.
    A Ciechan Porter naprawdę warty spróbowania. Zupełnie inny niż stary, zwyczajnie lepszy
    Jako stały klient oczywiście o tym wiem, ale dzwoniłem dzisiaj i dowiedziałem się od pani (niestety nie znam imienia i nazwiska), że stoliki są wolne i nikt nie dokonał rezerwacji, ale ona nie może zarezerwować mi stolika na 5 osób, a sofy to rzeczywiście trudno u was upolować :P Duży plus za "Ciechana Portera", a "Remusa" to skąd dorwaliście?? Nie mówcie, że z Pomorza dowozicie

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Zawsze się da zarezerwować stolik, tylko odpowiednio wcześniej. Jeżeli dzwoni Pan w piątek i chce zarezerwować stolik na piątek, to jako stały klient powinien Pan wiedzieć, ze będzie kłopot, bo jest zawsze gęsto od klientów. Jeżeli zadzwoniłby Pan we wtorek, może nawet w środę, to szanse są większe.
    Jeżeli są wolne miejsca, zawsze robimy rezerwacje, na kanapy i sofy. Na stoliki na środku rezerwacji nie robimy, żeby inni też mogli usiąść, kiedy zbłądzą po uliczkach Kazimierza i zajrzą do nas po raz pierwszy.
    A Ciechan Porter naprawdę warty spróbowania. Zupełnie inny niż stary, zwyczajnie lepszy

    Leave a comment:


  • honza_krk
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rugby
    Dziś dwie nowości w butelkach. Orkiszowe z miodem z Kormorana i nowy porter z Ciechanowa. Zapraszamy
    Wpadnę napewno Zastanawiam mnie tylko jedna sprawa, czy to u was nowość, że nie można zarezerwować stolika?! Przychodzę ze znajomymi, do was na piwo już prawie od półtora roku, nigdy nie miałem problemów z rezerwacją stolika, a teraz dowiedziałem się, że się nie da

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

  • heckler
    Czechy, Ohrazenice, Ohrazenice 148, Pivovar Fenik
    heckler
    Ohrazenice to niewielka gmina w powiecie Příbram, położona 11 km na północny zachód od tegoż miasta, tuż przy miasteczku Jince.
    Ładna okolica, a wioska dookoła otoczona jest pobliskimi górkami.
    Browar wraz z hospodą, letnim tarasem zajmuje sporą część prywatnej, rodzinnej...
    2025-08-20, 10:44
  • dadek
    Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
    dadek
    Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
    2023-10-22, 21:47
  • heckler
    Jaroměřice, Jaroměřice 23, Pivovar Vichr
    heckler
    Jaroměřice to średniej wielkości wioska leząca w kraju Pardubickim. W 2016 roku na jej obrzeżach dwaj panowie Vítězslav Vinkler, oraz Zdeněk Hrdina założyli browar VIcHR i rozpoczęli domowe warzenie piwa. Najwidoczniej warzone przez nich piwo okolicznym mieszkańcom zasmakowało i dla tego...
    2019-04-25, 06:56
  • MarcinKa
    totoBrowar/Omerta Beer Barons, Omerta Schwarzbier
    MarcinKa
    Piwo otrzymane od toto. Butelka 0,5l. Alkohol?, ekstrakt? Kolor schwarz. Pod światło, a niewiele go się przebija, rubinowe. Mętne. Piana średniej wielkości, beżowo kawowa, drobniutka, trwała. Zapach średnio silny. Dominują palone nuty. W smaku także palone, dość wytrawne, lekko drożdżowe....
    2012-10-12, 22:45
  • MarcinKa
    totoBrowar/Omerta Beer Barons, Omerta Porter
    MarcinKa
    Piwo otrzymane w Omercie na warzeniu. Butelka 0,5l. Moc 7%, ekstrakt 19,5. Piwo koloru ciemno brązowego, prawie czarnego. Pod światło słabiutkie rubinowe przebłyski. Mętne. Piana kawowa, drobna, gdzieniegdzie durze banieczki. Duża, dość szybko opada do średniej. Dalej już powolutku się redukuje....
    2012-05-15, 22:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...