Kupa 3, Omerta

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • singerek
    replied
    Obecnie lane są: Lwówek, Dawne, Irlandzkie Mocne, Żywe, Jagiełło Specjal, Ciechan Miodowy i Pszeniczny.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Dzisiaj w nalewakach: Herbowe z Koreba, Mazowieckie z Konstancina, Żywe i Złote Lwy z Ambera, Pszeniczne i Miodowe z Ciechanowa, Irlandzkie z Krajana. Zapraszamy.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Dzisiaj zapraszamy na nowe piwo z butelki: Jasne z Kormorana.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    W tym tygodniu po dłuższej przerwie w nalewakach zagoszczą Dawne i Mazowieckie z Konstancina. Zapraszamy również na kolejną premierę z nalewaka: Lwówek Śląski. W butelkach "wynalazki"z Krajana - Porter Miodowy i Twister.

    Leave a comment:


  • docent
    replied
    Wystrój lokalu utrzymany w klimacie "Ojca chrzestnego" moim zdaniem bardziej pasuje do lokalu z przeciętnym piwem, który dzięki temu chce się jakoś wyróżnić. W przeciwnym wypadku wyjątkowość serwowanych tu piw jest rozmyta klimatem mafijnej trylogii, której jakimś szczególnym miłośnikiem - przyznaję - nie jestem.

    W trakcie mojej wizyty wśród lanych wyróżniał się Jagiełło Specjal oraz Raciborskie. Cena 7,5 pln/ 0,5l. Głównym atutem, który przemawia za tym miejscem jest rotacyjnośc oferowanych tu piw beczkowych. Co do pozostałych rzeczy to nie jestem przekonany
    Attached Files

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Jak co miesiąc pojawiło się Żywe Niefiltrowane. A w pozostałych nalewakach Wiśnia w Piwie, Irish z Kormorana, Zwierzyniec z Lublina, Ciechan Wyborny i Miodowy, Grybów Niepasteryzowany. W butelkach Twierdzowe z Raciborza. Zapraszamy

    Leave a comment:


  • bazuka
    replied
    Może tu i ciasno, i miejsca mało (ale więcej niż 35 z pewnością) ale wczoraj w nalewakch widziałam zmiany: świeżutko podpięte Lubuskie (mniam mniam) i Irish z Kormorana. I chylę czoła przed barmanami Że ogarniają ten tłum i jeszcze mają czas, żeby coś doradzić

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Dzisiaj zapraszamy na premiery butelkowe: Podpiwek Warmiński, Krzepkie z Kormorana, Jagiełło Magnus Czekoladowy i Jagiełło Miodowe. Zapraszamy.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Aktualnie w nalewakach: Raciborskie, Żywe, Ciechan Pszeniczny i Miodowy, Irlandzkie Mocne, Lew z Zodiaka, Lubuskie z Witnicy. Zapraszamy.

    Leave a comment:


  • Piotrek78
    replied
    W takim razie już się wybieram pysznie

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Po letniej przerwie powróciło do nas Żywe Niefiltrowane. Jest na prawdę wyśmienite. Zapraszamy. W pozostałych kranikach: Ciechany Miodowy i Pszeniczny, Koźlak, Wiśnia w Piwie, Nakielskie Jasne i Jagiełło Specjal.

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Zapraszamy na kolejną premierę w nalewakach, piwo z browaru Zodiak - Lew Mocny. A w pozostałych podajemy: Żywe, Ciechan Miodowy i Pszeniczny, Celtyckie z Witnicy, Raciborskie i Perła Chmielowa.
    Ostatnia zmiana dokonana przez rugby; 2010-09-20, 23:03.

    Leave a comment:


  • Sulikczek
    replied
    Mnie w sobotę Bartek smakował jak by to było piwo na Polopirynie

    Może przy kolejnej beczce będzie lepiej

    Ale za to Rześkie jest rewelacyjne i można je pić i pić

    Leave a comment:


  • rugby
    replied
    Bartka podpięliśmy w piątek. Ta warka rzeczywiście różni się od poprzedniej. Poprzednia była bardziej słodowa, łagodniejsza. Teraz smak jest inny, lekko kwaskowy (czy to kapusta, trudno powiedzieć, wielu osobom smakował, bo każdy ma swój indywidualny smaczek, i bardzo dobrze ) Już się skończył, zobaczymy jaka będzie następna beczka Może tym razem zasmakuje
    A w nalewakach: Irlandzkie, Perła, Lubuskie, Rześkie, Żywe, Pszeniczny i Miodowy z Ciechanowa.

    Leave a comment:


  • Ramrege
    replied
    Byłem w sobote chciałem spróbować Bartka z nalewaka i ... okazało się że aromat i smak kiszonej kapusty. Nie wiem dlaczego, przecież wszystko im schodzi szybko i nie powinno być stare. Cała reszta piwek które próbowałem "miodzio".

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...