Kupa 3, Omerta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• smakoszek
    replied
    7 ! Na własne oczy widziałem i paru piwek skosztowałem. Zwierzyniec po bardzo długiej nieobecności w nalewaku mile smakował. Złote Lwy z Ambera wysmienite.

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Zgadza się

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    To już 7 nalewaków macie?

Leave a comment:

• rugby
    replied
    W nalewakach: Zwierzyniec, Irlandzkie Mocne, Ciechan Wyborny, Miodowy i Pszeniczny, Lubuskie i Żywe. Zapraszamy.

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Dzisiaj po dłuższej przerwie zapraszamy ponownie na Zwierzyniec z beczki. Dodatkowo ponownie dostępne piwo z Raciborza, Raciborskie. Zapraszamy.

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Dzisiaj w nalewakach mamy dzisiaj: Żywe, Irish, Lubuskie, Perła, Jagiełło, Ciechan Miodowy i Pszeniczny. Zapraszamy.

Leave a comment:

• rugby
    replied
    W nalewakach Żywe, Miód i Pszenica z Ciechanowa, Jagiełło, Rześkie z Kormorana.
    Po długich oczekiwaniach w czwartek wieczorem zapraszamy na premierę Lwówka Śląskiego (na razie z butelki).

Leave a comment:

• pizmak666
    replied
    A z Celtyckim beczka Bossa nie przyjechała czasem?

Leave a comment:

• rugby
    replied
    W nalewakach: Irlandzkie, Żywe, Perła, Ciechan Miodowy, Jagiełło, Nakielskie Jasne. W kolejce Złote Lwy, Rześkie z Kormorana i Grybów Niepasteryzowany. W butelkach nowosci Mastne, Celtyckie z Witnicy i Łomża Niepasteryzowana. Zapraszamy

Leave a comment:

• Vaden_Ker
    replied
    Magnus beczkowy doprawdy zacny, o wiele bardziej mi smakował niż butelkowy - jest mniej słodki i lżejszy.

Leave a comment:

• rugby
    replied
    W nalewakach: Magnus, Żywe, Perła, Złote Lwy z Ambera, Ciechan pszeniczny i miodowy.

Leave a comment:

• leona
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika honza_krk
    , a "Remusa" to skąd dorwaliście?? Nie mówcie, że z Pomorza dowozicie
    Może wzięli zza rogu, od Kocyka, był na początku tygodnia

Leave a comment:

• honza_krk
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rugby
    Zawsze się da zarezerwować stolik, tylko odpowiednio wcześniej. Jeżeli dzwoni Pan w piątek i chce zarezerwować stolik na piątek, to jako stały klient powinien Pan wiedzieć, ze będzie kłopot, bo jest zawsze gęsto od klientów. Jeżeli zadzwoniłby Pan we wtorek, może nawet w środę, to szanse są większe.
    Jeżeli są wolne miejsca, zawsze robimy rezerwacje, na kanapy i sofy. Na stoliki na środku rezerwacji nie robimy, żeby inni też mogli usiąść, kiedy zbłądzą po uliczkach Kazimierza i zajrzą do nas po raz pierwszy.
    A Ciechan Porter naprawdę warty spróbowania. Zupełnie inny niż stary, zwyczajnie lepszy
    Jako stały klient oczywiście o tym wiem, ale dzwoniłem dzisiaj i dowiedziałem się od pani (niestety nie znam imienia i nazwiska), że stoliki są wolne i nikt nie dokonał rezerwacji, ale ona nie może zarezerwować mi stolika na 5 osób, a sofy to rzeczywiście trudno u was upolować :P Duży plus za "Ciechana Portera", a "Remusa" to skąd dorwaliście?? Nie mówcie, że z Pomorza dowozicie

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Zawsze się da zarezerwować stolik, tylko odpowiednio wcześniej. Jeżeli dzwoni Pan w piątek i chce zarezerwować stolik na piątek, to jako stały klient powinien Pan wiedzieć, ze będzie kłopot, bo jest zawsze gęsto od klientów. Jeżeli zadzwoniłby Pan we wtorek, może nawet w środę, to szanse są większe.
    Jeżeli są wolne miejsca, zawsze robimy rezerwacje, na kanapy i sofy. Na stoliki na środku rezerwacji nie robimy, żeby inni też mogli usiąść, kiedy zbłądzą po uliczkach Kazimierza i zajrzą do nas po raz pierwszy.
    A Ciechan Porter naprawdę warty spróbowania. Zupełnie inny niż stary, zwyczajnie lepszy

Leave a comment:

• honza_krk
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rugby
    Dziś dwie nowości w butelkach. Orkiszowe z miodem z Kormorana i nowy porter z Ciechanowa. Zapraszamy
    Wpadnę napewno Zastanawiam mnie tylko jedna sprawa, czy to u was nowość, że nie można zarezerwować stolika?! Przychodzę ze znajomymi, do was na piwo już prawie od półtora roku, nigdy nie miałem problemów z rezerwacją stolika, a teraz dowiedziałem się, że się nie da

Leave a comment: