Kupa 3, Omerta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• rugby
    replied
    Atak chmielu powraca z wielką pompą! Od dzisiaj 13 nalewak w specjalnej wersji tzw. "Beer engine". Nalewak dedykowany do piw "ale". Atak smakuje zdecydowanie lepiej. Niebawem link do video z nalewania. Zapraszamy.

Leave a comment:

• elroy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sienioo
    a raczej nalewak-gadżet, który to jest "zasilany" powietrzem. Ja na takich rzeczach się nie znam, bardziej kumaci pewnie wiedzą o co chodzi Będzie z niego leciał Atak.
    Nie nazwałbym tego gadżetem, raczej małą rewolucją Czekajmy zatem na oficjalne info.

Leave a comment:

• sienioo
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Ja akurat wiem co będzie tą niespodzianką, ale nie wiem czy jestem uprawniony do informowania
    Już wiadomo co to jest:P Nic nowego z piw... tylko nowy nalewak, a raczej nalewak-gadżet, który to jest "zasilany" powietrzem. Ja na takich rzeczach się nie znam, bardziej kumaci pewnie wiedzą o co chodzi Będzie z niego leciał Atak.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Ja akurat wiem co będzie tą niespodzianką, ale nie wiem czy jestem uprawniony do informowania

Leave a comment:

• sienioo
    replied
    To prawda bezcenne. Wczoraj również byłem w Omercie na piwku i po krótkiej rozmowie z barmanem dowiedziałem się dziś ma być jakaś niespodzianka/powrót na nalewaki. Co dokładnie nie wiem - jak będę przechodzil to tam zajrzę.

ps. Radom nadal rotuje - wczoraj było bursztynowe, czeka Koźlak

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Zobaczyć 12 nalewaków z piwami w polskiej knajpie - bezcenne! Wybór taki, że trudno się zdecydować, zwłaszcza jak ma się zaległości. Dzięki za mile spędzony czwartkowy wieczór. No i mam nadzieję, że ktoś wie gdzie jest mój kufel

Leave a comment:

• Rzeszowiak
    replied
    Tak na marginesie, polecam spróbować plastikowe butelki na mleko 1 l - często są one do kupienia przy tzw. "mlekomatach". Nie ma problemów z nalewaniem do nich.

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Jest, tylko zależy jakie butelki. Małe mają wąską szyjkę i część się będzie pienić. Ale zawsze można spróbować

Leave a comment:

• delvish
    replied
    Rugby, a jest szansa nalać u was piwo do własnych butelek na wynos?

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Dzisiaj w nalewakach:
    1. Żywe
    2. Zwierzyniec
    3. Brackie
    4. Lubuskie
    5. Odsiecz wiedeńska
    6. Koźlak Pivovaria
    7. Czarna dziura
    8. Atak chmielu
    9. Wiśnia w piwie
    10. Bursztynowe Pivovaria
    11. Pszenica Pivovaria
    12. Ciechan miodowy

W kolejce czekają:
    • Raciborskie ciemne
    • Pierwsza pomoc
    • Jabłko w piwie

Zapraszamy

Leave a comment:

• rugby
    replied
    • Żywe
    • Pivovaria pszeniczne
    • Mastne
    • Orkiszowe
    • Odsiecz wiedeńska
    • Warmiak
    • Pierwsza pomoc
    • Atak chmielu
    • Jabłko w piwie
    • Pivovaria bursztynowe
    • Zwierzyniec
    • Ciechan miodowy

W kolejce Koźlak z Ambera, Wiśnia w piwie.
    Zapraszamy

Leave a comment:

• MINIAKos
    replied
    Co dziś "słychać" w nalewakach

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Zapraszamy na świeżo podpiętego Pilsa z browaru restauracyjnego Pivovaria w Radomiu.
    A oprócz tego dzisiaj "lejemy" z kranów:
    *Żywe
    *Ciechan pszeniczny
    *Brackie
    *Orkiszowe
    *Czarna Dziura
    *Irish
    *Pyszne
    *Atak chmielu
    *Jabłko w piwie
    *Ciechan miodowy
    *Zwierzyniec

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Na weekend w nalewakach:
    *Pszeniczne z Radomia (Pivovaria)
    *Ciechan Miodowy
    *Żywe
    *Brackie
    *Zwierzyniec
    *Atak chmielu
    *Czarna dziura
    *Pyszne
    *Rześkie
    *70 szylingów
    *Irish
    *Jasne pełne z Zawiercia
    Zapraszamy

Leave a comment:

• rugby
    replied
    Dzięki uprzejmości Browaru Restauracyjnego Pivovaria z Radomia wzbogaciliśmy się o trzy nowe piwa: Pils (ekstrakt 12%, 5% alkoholu) Bursztynowe (ekstr. 13%, 5,7 alkoholu) i Pszeniczne (ekstrakt 12,5%, 5,1% alkoholu). Zamówionego mamy również Koźlaka.
    W tym momencie w nalewakach z Radomia mamy: Pszeniczne i Bursztynowe.
    Oprócz tego lejemy:
    1. Żywe
    2. Miodne
    3. Irish
    4. Atak Chmielu
    5. Pierwsza pomoc
    6. Brackie
    7. Wiśnia w Piwie
    8. Odsiecz Wiedeńska
    9. Noteckie Jasne
    10. Jasne Pełne z Zawiercia

W butelkach z nowości: Wiśniowe z Fortuny, Trzy Zboża z Jabłonowa, Magnus Black. Wróciło Viva Hel z Gościszewa z nową etykietą.
    Zapraszamy

Leave a comment: