A czemu by nie miała? Browar działa pełną parą.
Ogłoszenie
Collapse
Zasady działu Knajpy/puby polskie
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
See more
See less
Zawiercie, Paderewskiego 114, Karczma U Stacha
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Ostatnimi czasy tam nie bywałem, ale zdarzało się, że biesiadowałem często. Najlepsze do odwiedzin chyba są weekendy. Leją miodowe z maliną (fuj!) niefiltrowane i jasne niefiltrowane. Ponadto rotacja w postaci czekoladowego, jasnego, bursztynowego. Nie wiem, czy bywałeś tam w ogóle, ale kuchnia bardzo smaczna, część potraw wymyślana finezyjne przez córkę właścicieli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TeDy_beer Wyświetlenie odpowiedziLeją miodowe z maliną (fuj!) niefiltrowane i jasne niefiltrowane. Ponadto rotacja w postaci czekoladowego, jasnego, bursztynowego. Nie wiem, czy bywałeś tam w ogóle, ale kuchnia bardzo smaczna, część potraw wymyślana finezyjne przez córkę właścicieli.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Czyli pojawił się trzeci nalewak?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli pojawił się trzeci nalewak?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziKuchnia jak pamiętam faktycznie była bardzo smaczna. Odnośnie jakości piwa mam mieszane uczucia. Nawet zastanawiałem się czy nie puszczają tam beczek delikatnie mówiąc "przeleżanych".
Jedzenie według zdania współbiesiadników dosyć smaczne.
Szkoda, że brak jakichkolwiek dodatków jak podstawki, szkło i lepszego zorientowania obsługi w ofercie, czyli rzeczy dla których warto jechać na piwo do "źródełka".
Comment
-
-
Sześć lat od ostatniego wpisu Karczma dalej działa i ma się raczej dobrze. Obecnie na kranie znajdziemy dwa piwa: Jurajskie Jasne Pełne oraz Bursztynowe. Do tego bardzo duży wybór piw butelkowych - z 15 różnych, o interesujących smakach. Zakres cenowy: 5-11 zł, większość po 6-7. Dalej brak jakichkolwiek birofiliów. Jedzenie w cenie dość wysokiej, ale porcje spore i jakość też dobra. Najadłem się. Ogólnie - przyjemne miejsce.
Comment
-
Comment