hehehe to wszystko jasne... nie byłem tam... ale dobrze że uświadamia publicznie, szerzej...
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Perła, Chmielowa
Collapse
X
-
-
Comment
-
Hehehe nie ma żadnego spisku,forum przeglądałem od dawna ale jako niezarejestrowany użytkownik,dziś dopiero to zrobiłem i nie bawiłem się jeszcze w wypełnianie profilu co zapewne zrobię.
A ryżowe nawet perle do denka nie sięga....i przy tym obstaje .
Comment
-
wiem wiem, tylko najpierw trzeba kupić tą perłę w sklepie :] a na to za szybko się u mnie nie zanosi.No to na słoneczko na godzinkę, dwie... a potem do lodóweczki...
no by aby wtedy woda skunksowa :] czy byłoby lepiej? nie dla mnieCiekaw jestem czy poprawi się smak?Comment
-
Hehe ale ja nie mówię,że to jest jakieś genialne piwo,ale sikacz na upały nad wodą bardzo dobry (dobrze schłodzony ). I dużo lepiej mi smakuje niż inne koncerniaki typu tyskie itd
Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Podobno nawet niecała godzinka już robi robotę i mamy "inne" piwo lub może właściwe w zamyśle piwo.Comment
-
Koronny dowód na obecność chmielu w piwie
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Jestem właśnie na wakacji na wsi lubelskiej. Wszedłem sobie na forum i czytam wiele nieprzychylnych temu piwu opinii.
Perła Chmielowa z zielonej butelki dostępna w całej Rzeczpospolitej jest faktycznie kiepska (choć w stosunku do innych koncernowych wyrobów jest dość dobrym piwem). Perła z beczki czy też brązowej butelki dostępnej na Lubelszczyźnie jest moim zdaniem całkiem pijalna. Czuć chmiel, goryczkę. Nie wyczuwam szmaty/ścierki czy innych nieprzyjemnych zapachów. Moim zdaniem to świetne bardzo tanie piwo... szkoda że poza Lubelszczyzną dostępne tylko w zielonym szkle.Comment
-
Dziś dostałem 2 perły chmielowe....w wakacje dostałem tego parę skrzynek, więc sporo litrów tego trunku wypiłem.
No i kurcze jak w wakacje to piwo było całkiem"dobre" wiadomo upał, człowiek spocony, spragniony to się piło....ale teraz jak tak usiadłem i piję na spokojnie to cholerka piana lipna,w zapachu jakieś słody i masło .....W smaku też lipa praktycznie nic, dziwny słodowy posmak ,mocno nasycone aż szczypie w język. Aczkolwiek wydaje mi się, że tamte perły to była trochę lepsza partia, bo serio były pijalne a tutaj tragedia ;/ Za rok do powtórki.Comment