Rozumiem odmienne gusta i dlatego wrzucania cytrynki do pszeniczniaka nie bedę komentował... . Podobnie, jak dodawania soku do piw jasnych...
			
		
	
Wiadomo że nie pije się każdego waizen z cytryną... taki mocny niemiecki hefeweizen hcyba byłby wręcz niesmaczny.
natomiast zupełnie czym innym jest dodawanie do piwa soku
 
 
			
			
			
				A niektóre, mocno na-(albo prze-)gazowane gatunki muszą być nalewane "na raty". Zwłaszcza dodanie na finał osadu potrafi sprowokować pienisty gejzer.
			
		
	 
							
						 
		
	 
		
	 . Potem ja prawie bym udusił kelnerkę, ale - jak wiemy - prawie czyni dużą różnicę
. Potem ja prawie bym udusił kelnerkę, ale - jak wiemy - prawie czyni dużą różnicę  
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
Comment