Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kjaros
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers
    a wciaz czekamy na piwo sledziowe!!
    Mówisz i masz
    Attached Files

Leave a comment:

• motonita2002
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho
    Jaki jest powód dublowania tego tematu? Czy ta ilość stron w czymś przeszkadza?
    Na pewno łatwiej znaleźć informacje, kiedy piwo zostało dodane do bazy, przeszukując jeden wątek a nie dwa...
    Ja jestem za podziałem tematu - liczba postów tzw. OT jest znacząca - grunt, by w nowym temacie administracja/moderacja pilnowała, by posty były ściśle związane z tematem, a ewentulane niejasności ( do momentu oficjalnego potwierdzenia ) były załatawiane poprzez PW.
    Ostatnia zmiana dokonana przez motonita2002; 2012-01-28, 22:14.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho
    Jaki jest powód dublowania tego tematu?
    Bo ja tak chcę
    W nowym temacie napisałem dlaczego.
    Liczba stron ma niewielki wpływ, ale już treść nimi wypełniona i owszem.
    Strona mogłaby być stara, ale jak wyegzekwować brak gadulstwa o piwach śledziowych itp?
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-01-28, 20:29.

Leave a comment:

• ucho
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Od tej pory piwa proszę zgłaszać w nowym temacie.
    Ten wątek zostawiam do swobodnej dyskusji

PS - proszę Administrację o zmianę w nazwie tematu, np na "dyskusje o nowych piwach na rynku", by się to nie myliło.
    Jaki jest powód dublowania tego tematu? Czy ta ilość stron w czymś przeszkadza?
    Na pewno łatwiej znaleźć informacje, kiedy piwo zostało dodane do bazy, przeszukując jeden wątek a nie dwa...
    Ostatnia zmiana dokonana przez ucho; 2012-01-28, 20:21.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Od tej pory piwa proszę zgłaszać w nowym temacie.
    Ten wątek zostawiam do swobodnej dyskusji

PS - proszę Administrację o zmianę w nazwie tematu, np na "dyskusje o nowych piwach na rynku", by się to nie myliło.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-01-28, 19:24.

Leave a comment:

• blazers
    replied
    a wciaz czekamy na piwo sledziowe!! pierwsze na swiecie,no chyba ze chinczycy uwaza browara z pangi...

Leave a comment:

• Sokół83
    replied
    Wzrosła nie tylko ilość piw ale i komentarzy. Jeszcze rok temu wątek służył tylko zgłaszaniu piw. Odkąd zaczęły się pojawiać pomela, cappuccina i inne cuda, ludzie nie mogą się powstrzymać przed komentowaniem innowacyjnych wytworów polskiego piwowarstwa. W końcu robić IPA, RIS, stouta cały świat potrafi. A piwa pomelowego nie uświadczysz chyba w żadnym innym zakątku ziemi.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Fakt, nie przyjrzałem się dobrze, że tam po 101 jest jeszcze "ostatnia strona".
    Wpadzio, już 135 +
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-01-25, 19:41.

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Temat osiągnął 101 stron.
    Obawiam się, że 101 to on miał z rok temu Obecnie jest 134 ))

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Jam ci to uczynił?

Leave a comment:

• ART
    replied
    Chłopie jak wziąłeś się za dodawanie nowych piw, to ich liczba na rynku lawinowo zaczęła się powiększać. Ponad 200 nowych marek piw trafiło na rynek w 2011...
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-01-25, 19:05.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Temat osiągnął 101 stron.Idziemy na rekord, czy tez może założymy kolejny temat na nowe piwa od 2012? Proponuję to drugie. Ale wtedy ART powinien zamknąć ten.
    Albo osobny temat na samo zgłosznei i osobny na dyskusje o tych nowych. No bo z jakiegoś powodu obecny się aż tak rozrósł
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-01-25, 18:55.

Leave a comment:

• Myszon007
    replied
    Połczyn-Zdrój (Fuhrmann):
    Poker Extra Strong
    alk. 7,2%
    puszka 500ml

Leave a comment:

• ART
    replied
    DOPPELBOCK - PREMIERA 4.01.2012 - ZAPRASZAMY
    []
    Chcąc spróbować nowych piw innych od przemysłowej masówki wystarczy wstąpić na Grodzką 15, gdzie 4.01.2012 odbędzie się premiera nowego, aromatycznego piwa Doppelbock.
    Zawartość alkoholu na poziomie 8-9% i ekstrakt 18% świadczy o tym, iż mamy do czynienia z prawdziwym przedstawicielem gatunku. Bukiet okrywający alkohol, goryczkowo rozgrzewający finisz, ewoluujący smak i aromat pozwoli nam ocenić czy trunek należy do piwnej arystokracji czy też jest przykrywką dla dużej ilości alkoholu i niczego więcej.
    Grodzka 15 - Doppelbock

Leave a comment:

• tmspoko
    replied
    Ach, przepraszam. Właśnie znalazłem. Szukałem browaru brackiego a nie zamkowego.

Leave a comment: