Postaraj sie wybrać odpowiedni browar. Tatra jest w zakładce browaru Leżajsk.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
Browarmia, Klasztorne, parametrów niestety nie znamGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
pewnie tak.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika earl_greyMam pytanie, czy Regina Premium 11,7 wag. 5,6% jest tym samym piwem co Regina Premium Pils 11.7% wag. 5.7%- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
dodanePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikBrowarmia, Klasztorne, parametrów niestety nie znam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
wątek dotyczy polskich piw.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garrotajakis litewski porterek niezbyt mocny 6,8proc.
browar nazywa się Stary Kraków a piwa Smocza Głowa Amber Ale, Dark Ale i Golden Ale - w bazie są od dawna.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GarrotaStary browar Krakow"Glowa Smoka"Comment
-
Santo Mario browaru Van Pur.Alk. 2.8% .Robione dla jakiejś firmy ale pucha mi sie zapodziała i nie mogę sprawdzić co to za firma.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAlk. 2.8%
Czeski błąd czy nowy styl na polskim rynku piwnym?
Comment
-
Piwo jest robione prawdopodobnie dla Szwecji.Nie snam szwedzkiego ale napisy mi na taki język wyglądały.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Czeski błąd czy nowy styl na polskim rynku piwnym?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
póltora roku na forum i taka wtopa?! zwykły konsument może nie wiedzieć, ale forumowicz powienien. jaki przykład dajesz innym?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RobaczekChciałem dodać do dziennika piwnego wypity browarek Tatra Pils w Grupie Żywiec, ale nie ma takiego piwa w spisie.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-12-23, 18:17.Comment