Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Cooper
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zawel85
    Bierhalle Wilanów - Browar jest w trakcie budowy, sprzęt już jest.
    Gdzie dokładnie będzie ? W Lemingradzie czy raczej właściwym Wilanowie czyli okolicach pałacu ? Może jest tutaj na forum ktoś z Warszawy kto mógł by zapodać jakieś świeże info lub fotki ?

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Nie wiem, ale ostatnio słyszałem, że jednak powstanie, choć nie za sprawa Kaspara.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    A wiadomo gdzie on miał zostać wybudowany?

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4
    A ktoś wie co się dzieje z Łukowem, według początkowych informacji na stronie KS miał być otwarty w 2012, a teraz widnieje tekst więcej informacji wkrótce.
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Termin realizacji w Łukowie przenosi się w terminie, bo tam etap budowlany nie jest skończony.
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    Jak się okazuje i Łuków nie powstanie w 2014 roku
    Ja zaczynam wątpić, czy on w ogóle się otworzy, bo te 4 lata to już chyba rekord
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2015-09-29, 22:08.

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    A jakieś "apdejty" (za przeproszeniem ) wrocławskie?

Leave a comment:

• Pankracy
    replied
    Powstanie kolejny browar restauracyjny w Kotlinie Kłodzkiej, a właściwie w Masywie Śnieżnika - Browar Kamienica.

Domena browarkamienica.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    Chodzi mi o browary restauracyjne. Jakiś czas temu (2 lata?) pojawiły się tutaj słuchy o planach na takie przedsięwzięcie, a może nawet i dwa.

Leave a comment:

• krew
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
    Czy wiadomo coś na temat browarów w Legnicy? Wcześniej pojawiły się tutaj wstępne informacje na ten temat, ale czy ktoś się orientuje, jak w praktyce sytuacja wygląda?
    Stary browar jak stał zaniedbany tak dalej stoi. Jedyna piwna rzecz jaka się dzieje to otwarcie pubu/wielokranu przez właściciela "Browaru Wojcieszów" i sieci sklepów monopolowych. Nic poza tym nie słyszałem.

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    Czy wiadomo coś na temat browarów w Legnicy? Wcześniej pojawiły się tutaj wstępne informacje na ten temat, ale czy ktoś się orientuje, jak w praktyce sytuacja wygląda?

Leave a comment:

• Prusak
    replied
    W Zamkowym Młynie w Olsztynie według informacji obsługi własne piwo w październiku bądź listopadzie. Obecnie z kranów leją piwa BRJ, zauważyłem Lagerowe, bodaj Pszeniczne i coś z Lwówka.

Leave a comment:

• Krzysztof
    replied
    Browar Lubicz

Otwarcie restauracji z browarem znane jako Browar Lubicz (Kraków, ul. Lubicz 17J) nastąpi w dniu 04.09.2015 r o godzinie 11.

Leave a comment:

• Pankracy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
    Coś wiadomo nowego na temat browaru w Nosalowym Dworze w Zakopanem?
    Gaczorkowie chcą teraz kupić schedę po Browarach Polskich Brok-Strzelec czyli spółkę giełdową Advadis (ADS).
    Nic nie słychać o browarze w nowym hotelu. Nawet ten budynek chyba jeszcze nie został zbudowany.

Leave a comment:

• grzeber
    replied
    Coś wiadomo nowego na temat browaru w Nosalowym Dworze w Zakopanem?

Leave a comment:

• Pankracy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    No to nie zdążą, albo będą sprzedawali ledwie dwutygodniowe piwo.
    W dwa tygodnie to masz gotowe np. pszeniczne.

Leave a comment:

• Pankracy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Techimpex... mimo euro się opłaca???
    Techimpex ma swoją siedzibę na Słowacji. Produkuje swoje instalacje z niemieckiej stali w zakładach na Węgrzech. A sprzedaje browary głównie do Rosji.

Uzupełnienie poprzedniej informacji jakby kogoś to interesowało. Browar Roch ma warzelnię 10 hl.

Leave a comment: