Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    No to jakiś błąd z tymi trzema. Ma być jeden duży, nie restauracyjny - 150.000 hl rocznie.
    Może na 3 warzelnie?
    Na niemieckiej stronie podają trzy. Jedną 2,5 hekto druga 2x2,5 hl i trzecia ta duza.

    Leave a comment:


  • kiszot
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    w pełni zautomatyzowanym browarem produkującym naturalne prawdziwe piwo. [/INDENT]
    Bardzo mi sie podoba ten tekst.

    Leave a comment:


  • Cooper
    replied
    150.000 hl ? A fu ! jaki olbrzym !

    Leave a comment:


  • Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Poza tym będą trzy browary w Kościerzynie, w tym duży 50 hl. Wow!
    No to jakiś błąd z tymi trzema. Ma być jeden duży, nie restauracyjny - 150.000 hl rocznie.
    Może na 3 warzelnie?
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2015-11-01, 11:26.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    podano lokalizację Biała Rawska 5 hl (nie ma jej w newsach na WWW KS
    Jednak ta Biała Rawska to nie pomyłka.

    Poza tym będą trzy browary w Kościerzynie, w tym duży 50 hl. Wow!
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2015-11-01, 10:06.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Kaspar Schulz anonsuje kolejny browar - Wiatr Uniejów.
    Mamy dla was wspaniałą wiadomość. Już 18 stycznia rozpoczniemy montaż instalacji o wybiciu warzelni 10 hl i wydajności browaru na poziomie 1800 hl rocznie. Browar o nazwie Wiatr Uniejów będzie nowoczesnym, w pełni zautomatyzowanym browarem produkującym naturalne prawdziwe piwo. O przebiegu prac będziemy was informować na bieżąco.

    Leave a comment:


  • dyczkin
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
    Własnym, własnym. Jest lager, pszenica, marcowe i jakiś ale.
    Zgłaszać szczegóły, zgłaszać . Jutro uzupełnię bazę.
    Ostatnia zmiana dokonana przez dyczkin; 2015-10-30, 21:06.

    Leave a comment:


  • wasyll
    replied
    Własnym, własnym. Jest lager, pszenica, marcowe i jakiś ale.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Na FB chwalili się zdjęciami z warzenia i degustacji z tanka, więc jest duża doza prawdopodobieństwa, że już z własnym.

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Z własnym piwem?

    Leave a comment:


  • wasyll
    replied
    Złoty Pies we Wrocławiu już otwarty.

    Leave a comment:


  • Pendragon
    replied
    Warzenie było, nawet dwa, ale tylko próbne, przed zatwierdzeniem sprzętu, zatem nielegalne i poszło w kanał.
    Własne piwo w sprzedaży powinno być w grudniu.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2015-10-26, 12:05.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    W październiku miało być. Niby jeszcze się nie skończył miesiąc.

    Leave a comment:


  • abernacka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Na finiszu jest Browar Zamkowy Młyn. Miało być już pierwsze warzenie. Coś się pewnie przesunęło, bo cicho jakoś.
    Coś długo finiszują. Teoretycznie pierwsze warzenie miało odbyć się już w lipcu.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Na finiszu jest Browar Zamkowy Młyn. Miało być już pierwsze warzenie. Coś się pewnie przesunęło, bo cicho jakoś.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...