Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer

Wprawdzie nie będę dostępny na co dzień,ale jak tylko będę posiadał ciekawe informacje,które będę mógł przekazać to natychmiast się nimi podzielę.Jestem przekonany, że w przyszłości kaliski browar jescze nie raz wszystkich pozytywnie zaskoczy...
Jeżeli chodzi o moje subiektywne odczucia co do smaku dostępnych na dzisiaj piw to są naprawde wyśmienite, chociaż najbardziej skłaniam się w strone przenicznego
Powiem szczerze że na dzień dzisiejszy piwo podawane w 'Złotym Rogu" należy do najlepszych w naszym kraju.I nie mówie tego z samej sympatii do tego browaru,bo w końcu jest w moim mieście, ale te słowa usłyszałem od człowieka, który wprowadza właśnie tą markę na polski rynek.Wiem że bedzie otwierał teraz browar w Radomiu i Gdańsku ale zaznaczył że na pewno będzie wpadał do Kalisza bo jak podkreślił piwo tutaj podawane nalezy do tych z najwyższej półki
Tak więc zachecam wszystkich do odwiedzania bo naprawde warto! ps. Polecam równierz piwo wiśniowe i podwójnie chmielone dostępne w Warszawie w browarze o nazwie "Browarmia" na Krakowskim Przedmieściu. Pozdrawiam!
Wszak każda pliszka swój ogonek chwali
Wszak każda pliszka swój ogonek chwali 

... Muzyka raz puszczana z telewizora, a niekiedy skądinąd
. Przyczepię się również do wentylacji - słaba!
12,8% podawane 0,4l. Nie potrafię określić smaku, nie było nic charakterystycznego. Słodkawy. Na jego temat na pewno Ktoś się jeszcze wypowie.

12,8% podawane 0,4l. Nie potrafię określić smaku, nie było nic charakterystycznego. Słodkawy. Na jego temat na pewno Ktoś się jeszcze wypowie.

Comment