Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Byłem, piłem, fotki robiłem. Z piwowarem z tanków żłopałem.
Jutro coś więcej lLeave a comment:
-
Nie mam pojęcia, może mi się dzisiaj uda tam dotrzeć.
Jkaby był inny chętny do sprawdzenia to podaje adres
Restauracja Les Amis
ul. Książęca 23, Warszawa
tuż przy Placu Trzech KrzyżyLeave a comment:
-
Zeby go ewentualnie zaliczyć to trzeba zrobić rozeznanie na miejscu. Jest opcja zobaczenia tej instalacji browarniczej ?Leave a comment:
-
Nie wiem jak to traktować, ale taka reklama jednej z restauracji warszawskich rzuciła mi się w oczy. Restauracja Les Amis w ok. pl Trzech Krzyży w Wawie zapraszado siebie i do jednego z dań w promocji podają piwo z ich domowego mini-browaru znjdującego sie na 1 piętrze lokalu za 1 zł. Mają do wyboru trzy rodzaje prdukowane wg "sprawdzonej alzackiej receptury". Jak pamiętam to był pils, pszeniczne i Amber Ale.
Można to traktować jako browar restauracyjny?Leave a comment:
-
-
Od miesiąca w Sycowie funkcjonuje browar restauracyjny Anders, znajdujący się przy ulicy Broniewskiego 33.
Osobiście jest to dla mnie niespodzianka tego miesiąca
Leave a comment:
-
Podobno dobiegają końca prace w browarze Elbinger (prawdę mówiąc nie wiem, czy jeszcze ma tak się on nazywać). Planowany start to koniec marca'20. Jestem ciekaw, czy w końcu ten projekt zacznie działać.Leave a comment:
-
Najlepiej byłoby w budynku dawnego browaru, gdzie zresztą mieściła się (nie wiem, czy teraz się mieści) jakaś knajpa.Leave a comment:
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.
Jest rządowa strona informacyjna:
https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat browarów z terenów dotkniętych powodzią?
Na chwilę obecną wiadomo, że ucierpiał jeleniogórski browar Dolina BoBRU.
https://www.facebook.com/search/top?...dolina%20bobru...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Jeśli ktoś będzie zainteresowany...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: