Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • becik
    replied
    przecież wiecie lepiej.... ja tylko chcę aby browar przesunąć do restauracyjnych

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    Browar działa i produkuje.
    O sprzedaży to myślałem oficjalnie gdzieś w knajpach/sklepach etc.
    Czyli co, ta produkcja sobie leżakuje w zaciszu tanków?

    Leave a comment:


  • becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
    Sprzedawał latem swoje piwo w lokalu ok. 30 metrów od swojej, jeszcze wtedy niewykończonej, restauracji. Była to jednak, jak rozumiem, sytuacja tymczasowa.
    Wieprz&Pieprz to jest drugi lokal tego samego właściciela o rzut beretem od Chmur, zresztą mówił, że browar na pewno te dwa lokale będzie obsługiwać, o "sprzedawaniu" chyba sobie samemu piwa nie można nazwać sprzedażą Browar stricte wszystkie pozwolenia na działalność i sprzedaż już ma, ciągnie się jeszcze sanepid z samą restauracją. Browar działa i produkuje.
    O sprzedaży to myślałem oficjalnie gdzieś w knajpach/sklepach etc.

    Leave a comment:


  • mwa
    replied
    Przystań też jest restauracyjnym jak na razie

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
    Sprzedawał latem swoje piwo w lokalu ok. 30 metrów od swojej, jeszcze wtedy niewykończonej, restauracji. Była to jednak, jak rozumiem, sytuacja tymczasowa.
    Poza tym, w sobotę widziałem np. butelki z Warkotu w Czarodziejce Gorzałce, co nie zmienia faktu, że to browar restauracyjny jest (Warkot, a nie Cz. G. ).
    Po części żartowałem, co nie zmienia faktu, że lokal nie jest jeszcze otwarty.
    A o sprzedaży piwa donoszono na forum. Chodziło o imprezę w Dywitach pod Olsztynem, o ile pamiętam.

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    Nigdzie żadnego piwa jeszcze nie sprzedawali, jest to 100% restauracyjny. Nawet jeśli browar restauracyjny sprzedawałby swoje piwo do innego lokalu to Bierhalle z Warszawy trzeba też zrobić browarem rzemieślniczym?
    Lokal ma warzelnię na sali z barem, karta menu gotowa, a Wy jakimiś swoimi dziwnymi kategoriami uważacie, ze to rzemieślniczy.
    Nawet właściciel mówił, że to drugi browar restauracyjny w woj. warm-maz.
    Sprzedawał latem swoje piwo w lokalu ok. 30 metrów od swojej, jeszcze wtedy niewykończonej, restauracji. Była to jednak, jak rozumiem, sytuacja tymczasowa.
    Poza tym, w sobotę widziałem np. butelki z Warkotu w Czarodziejce Gorzałce, co nie zmienia faktu, że to browar restauracyjny jest (Warkot, a nie Cz. G. ).

    Leave a comment:


  • becik
    replied
    Nigdzie żadnego piwa jeszcze nie sprzedawali, jest to 100% restauracyjny. Nawet jeśli browar restauracyjny sprzedawałby swoje piwo do innego lokalu to Bierhalle z Warszawy trzeba też zrobić browarem rzemieślniczym?
    Lokal ma warzelnię na sali z barem, karta menu gotowa, a Wy jakimiś swoimi dziwnymi kategoriami uważacie, ze to rzemieślniczy.
    Nawet właściciel mówił, że to drugi browar restauracyjny w woj. warm-maz.

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Oni chyba jeszcze nie otworzyli, a jeśli sprzedawali piwo gdzie indziej, to jak najbardziej rzemieślnik.

    Leave a comment:


  • becik
    replied
    Proszę Browar Chmury przesunąć do browarów restauracyjnych, a nie małych (rzemieślniczych)

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Tu jeszcze ich fb, choć ostatni wpis dotyczący planów browarnianych pochodzi sprzed roku.
    Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    No proszę, a ja myślałem, że ten Żnin też już nieaktualny, a tu niespodzianka.

    Leave a comment:


  • abernacka
    replied
    Do hotelu Cukrownia Żnin w Żninie dotarła warzelnia 2,5 hekto oraz tanki pochodzące od firmy Minibrowary.pl

    Leave a comment:


  • abernacka
    replied
    Browar w Elblągu co prawda rodzi się w potwornych bólach, ale jest zapowiedź, że wystartują w grudniu tego roku.

    Leave a comment:


  • Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
    Spiż szykuje się do uruchomienia minibrowaru w Miłkowie.
    Od lat... strzelam.. 5?

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
    Ten hotel w Świnoujściu, w którym trwa montaż minibrowaru z KS nazywa się Hamilton.

    Hamilton Conference Hotel SPA & Wellness
    ul. Uzdrowiskowa 23,
    72-600 Świnoujście
    A Navy Resort and Spa poszedł w odstawkę? 3 Restauranty na taką miejscowość to nie za dużo?

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...