Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• beerek62
    replied
    To należałoby chyba zrobić w tym temacie.

Leave a comment:

• becik
    replied
    to oficjalnie zgłaszam

Browar Popiel
    Zamkowa 3
    28-200 Kurozwęki

restauracyjny
    otwarcie - grudzień 2018

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Będzie off-top, ale te Kurozwęki to... Jak byłem wtedy, to nie było steków z bizona (wyszły), musiałem opędzić smak pierogami z mięsem (bizona...?) .

Leave a comment:

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
    Kuuna…, kolejne miejsce, gdzie parę lat temu byłem...
    Pocieszę Cię, ostatnio byłem pół roku temu....

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    W bazie brakuje browaru Popiel w Kurozwękach, to przeoczenie czy moja ślepota?
    Kuuna…, kolejne miejsce, gdzie parę lat temu byłem...

Leave a comment:

• becik
    replied
    W bazie brakuje browaru Popiel w Kurozwękach, to przeoczenie czy moja ślepota?

Leave a comment:

• Prusak
    replied
    Sulejów duży nie jest, ale klasztor i hotel sporo na uboczu w stosunku do centrum miasteczka.

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Sulejów to za duży nie jest, jak zaczną warzyć, to po zapachu będzie można trafić.
    Poza tym, ma-wać, ze dwa lata temu spędziłem w tym hotelu dwa (nudnawe) dni, a teraz...

Leave a comment:

• Grothesk
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    Zapomniałbym dodać. Browar mieścić się będzie w hotelu Best Western znajdującym się tuż przy klasztorze.
    No już bez przesady! ;-) Nie trzeba też podawać czy pod elewacją wschodnią czy północną klasztoru, sama miejscowość w zupełności wystarczy. :-)

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    W Sulejowie pomału tworzy się nowa miejscówka. Sprzęt pochodzić będzie od Minibrowary.pl
    Zapomniałbym dodać. Browar mieścić się będzie w hotelu Best Western znajdującym się tuż przy klasztorze.

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    W Sulejowie pomału tworzy się nowa miejscówka. Sprzęt pochodzić będzie od Minibrowary.pl

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk
    Kolego abernacka, nie żebym narzekał, (…)
    Masz rację, wezmę tą uwagę do serca. Twoje.

Leave a comment:

• zgroza
    replied
    Więc dla porządku: browar Folga, Gryfice, powiat gryficki, archidiecezja szczecińsko-kamieńska, stacja kolejowa w miejscu.

Leave a comment:

• Grothesk
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    Wpisz w wyszukiwarkę "browar Folga" i tyle. Po co ta awanturka o nic?
    Awanturka a sugestia techniczna, to nie są synonimy. Jeśli w wyszukiwarkę można łatwo wpisać "gdzie jest browar Folga?", to idąc tym samym tokiem myślenia, można równie łatwo wpisać "a kiedy to otwierają ten cały browar Folga?", tylko po co, skoro można napisać zdanie na zasadzie "Browar Trzy Korony w Puławach zostanie otwarty 1 lipca". Nie rozumiem w czym powyższe zdanie miałoby być gorsze od "Browar Trzy Korony zostanie otwarty 1 lipca", że pominięto w nim kluczową informację o jego lokalizacji. Moje zdanie i sugestię znacie, a jak wpisywać będziecie, to już wasza broszka. Ja tylko wyraziłem swoją opinię, że dodając dwa dodatkowe wyrazy, na zasadzie: "w Puławach" od razu wątek wygląda inaczej. I tyle. :-)

Leave a comment:

• Prusak
    replied
    Wpisz w wyszukiwarkę "browar Folga" i tyle. Po co ta awanturka o nic?

Leave a comment: