Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • dlugas
    replied
    Dycha za piwo 0,5l jest ceną powiedzmy normalną, nie przesadzoną w porządnej knajpie
    Tyskie bywa po tyle lane. Nie ważne czy to Rzeszów czy Poznań, ceny mamy podobne (zarobki zazwyczaj już nie)

    Choć mam lokal prawie rzut kamykiem, to poczekam aż okrzepną i nauczą się obsługi oraz podstaw prowadzenia takiego przybytku.
    Znajomi tam byli i po 30 minutach czekania na jakąkolwiek informację wyszli i poszli dalej w miasto, tam gdzie sprzedają piwo i karmią ludzi.
    Przy barze nie można zamawiać piwa, trzeba czekać na kelnera, który nie ogarnia obsługi, a nie było pełne obłożenie.
    Błędy językowe w menu, cała obsługa nie mówi płynnie po polsku i ze zrozumieniem zamówienia bywały podobno problemy.
    Ogólnie mega falstart, jeśli szybko nie odrobią tego złego wrażenia nie dożyją do wiosny

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Ale nic w tym komentarzach nie ma na temat piwa... Czyżby nikt nie doczekał się na realizację zamówienia?

    Leave a comment:


  • Petitpierre
    replied
    Na fb teraz pierwsze komentarze tych, co im się udało wejść i wszystkie mało pochlebne. Możliwość oceny już wyłączono. Brudne sztućce, opóźnienia w zamówieniu, kelnerzy nie wiedzą nic o potrawach, mają równiez problem ze zrozumieniem języka polskiego, pół godziny czekania żeby ktokolwiek podszedł, półtorej godziny na zamówienie, ogólnie bardzo, bardzo źle.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Także ta dycha za piwo to i tak promo

    Leave a comment:


  • Petitpierre
    replied
    Znajomy przyszedł, ale nie wszedł, bo nie miał rezerwacji. Cytuję:

    "Sorry, nie damy rady obsłużyć wszystkich."

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Nie żeby ciągnąć temat, ale ciekaw jestem, czy oferta będzie wzbogacona. Trzy piwa też mogłoby być, gdyby zostały "czysto: uwarzone. To teraz z restauracyjnych czas na Przemyśl, Chorzów, Stargard lub Tarnobrzeg.

    Leave a comment:


  • Petitpierre
    replied
    Koncert ma być o 18ej dopiero, a jednak ceny powinny być z okazji otwarcia właśnie zachęcające. Na duży minus na razie jest brak deski piw. Znajomy ma być właśnie koło 18ej, to będę wiedział więcej.

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Masz na myśli chyba atrakcje cenowe, bo na fb zapowiadali jakiś koncert...

    Leave a comment:


  • Petitpierre
    replied
    Byłem tylko przelotem, bez konsumpcji. Lokal taki stary browar w miniaturze, na razie ludzi nie ma za wielu, ale zapowiadają się rezerwacje, bo ma być koncert. Piwa trzy, 0,5 10zł, 1 litr 19 zł, pils 12 blg 5vol, Ale 14 blg 5,5vol i Ale z miodem 13blg 5vol, jedzenie miszmasz, jest i pizza i chaczapuri gruzińskie i barszcz ukraiński z pampuszkami, z okazji otwarcia żadnych atrakcji.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    To duże wojewódzkie miasto. W Przemyślu to ja rozumiem, że może bulwersować, ale nie w Rzeszowie.

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    No, ładnie, jak na Rzeszów dyszka za piwo... Zaczynają ostro.

    Leave a comment:


  • Petitpierre
    replied
    0,5 litra 10zł, ich własne, otwierają jutro już o 11ej, tyle się dowiedziałem.

    Leave a comment:


  • Prusak
    replied
    Rzeszów też mi po drodze. Zobaczymy jak wygląda to warzenie u nich, bo też nie dowierzam.

    Leave a comment:


  • Krzysztof
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    W tym roku ma ruszyć browar w okolicy Kluczborka
    Coś więcej o tym browarze? Może być na PW.

    Leave a comment:


  • Petitpierre
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas

    Czas pokaże.
    Jak tylko się otworzą skieruję tam swe kroki i kubki smakowe
    Mają otwierać jutro. Daj znać co i jak, też pewnie kiedyś zahaczę, ale to za blisko, żeby było i piękne i prawdziwe.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...