Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Prusak
    replied
    Wydawało się, że w tym roku przybędzie nieco browarów mniej niż w poprzedmim, ale jednak chyba nie...

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    W czerwcu w "Miejskim Browarze Stargard" zamontowano sprzęt pochodzący od Kaspara. Jeżeli nic się nie wydarzy nieprzyjemnego, browar ruszy w październiku.

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Do Kurozwęk dotarł już sprzęt od Joh. Albrecht, więc z końcówką roku (może) doczekamy się pierwszego minibrowaru w województwie Świętokrzyskim.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    Sprawiedliwość Browar&Grill - wkrótce otwarcie

Nazwa (logo także) moim zdaniem raczej dyskusyjna. Ciekaw jestem jej pochodzenia.
    Nie wiem jaki kapitał, czy lokalny, czy ktoś z piwnej branży czy po prostu gastronomia. Nie wiem jaka warzelnia, co będzie warzone oraz przez kogo. Ogólnie oprócz kilku fotek z jakimś tam jedzeniem, szczegółów brak. Sztuczna tajemnica lub nie ma czym się chwalić.
    Lokalizacja również moim zdaniem dyskusyjna. Niby naprzeciwko wielkiej Galerii handlowej i pod nowymi blokowiskami, ale nie jestem pewien czy ktoś specjalnie będzie jechał w to miejsce.

Czas pokaże.
    Jak tylko się otworzą skieruję tam swe kroki i kubki smakowe
    Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2018-08-21, 11:15.

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    We wsi Podborze z okolic Ostrowi Mazowieckiej, w hotelu "Nad Stawem", powstał browar restauracyjny. Na chwilę obecną oferują APe, Stout, Pszenicę oraz Pilsa.

Leave a comment:

• jacekwerner
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
    Nie wiem, czy już było wspominane o planach browaru w Wiśle

http://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,40...a-dworcu-.html
    Było : https://www.browar.biz/forum/showpos...postcount=2840

Leave a comment:

• robox
    replied
    Nie wiem, czy już było wspominane o planach browaru w Wiśle

Na dniach powinniśmy poznać jaka firma poprowadzi w Wiśle browar miejski. Ma to być jedna z nowych atrakcji, która swoje miejsce znajdzie na remontowanym dworcu kolejowym.

Leave a comment:

• LubieStrongi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    A co to za Domator przy dodawanych piwach? Gnieźnieński restauracyjny nie nazywa się Dobry Browar? Czy raczej ktoś coś pomylił?
    Z Chorzowa.

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
    Nazwy browarów dodaje Art, my tylko poszczególne piwa z czego to za przecinkiem, przed przecinkiem jest stała forma
    Gdzie dodaje, do DP ? W bazie jest:
    https://www.browar.biz/browary.php?id=778

Leave a comment:

• kaczka116
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74
    Nie ktoś, tylko Dyczkin spartolił. Powinien być Dobry Browar (Jaroslav prawidłowo zgłosił).
    Nazwy browarów dodaje Art, my tylko poszczególne piwa z czego to za przecinkiem, przed przecinkiem jest stała forma

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    A co to za Domator przy dodawanych piwach? Gnieźnieński restauracyjny nie nazywa się Dobry Browar? Czy raczej ktoś coś pomylił?
    Nie ktoś, tylko Dyczkin spartolił. Powinien być Dobry Browar (Jaroslav prawidłowo zgłosił).

Leave a comment:

• Prusak
    replied

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Premiera pierwszych piw z bydgoskiego Bierhalle jest zaplanowana na 17 maja.

Leave a comment:

• anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    Właściwie to restauracyjne to dwa i trzeci stacjonarny
    ten trzeci to Sady, pierwsze warzenie było w zeszłym tygodniu

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Bydgoskie Bierhalle ruszyło produkcją!

Leave a comment: