PINTA warzy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• telek
    replied
    Czapki z głów przed Pintą

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa
    Mam dziwne wrażenie, że Inny Browar Kontraktowy, w takiej sytuacji wypuściłby piwo bez mrugnięcia okiem, a na sugestie klientów, że gazu nie ma można by przeczytać - "wczoraj piłem i w moim wszystko było ok".
    No właśnie.
    Kwas też byłby dobry - wszak to oryginalne aromaty i smak, kto krytykuje ten się nie zna.
    Dlatego szacunek dla Pinty (jak piwa nawarzyliście, to je teraz wypijcie )

Leave a comment:

• Maremali
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój
    Z żalem zawiadamiamy, że butelkowa wersja Koźlaka Dymionego PINTA Jak w Dym nie będzie w tym roku dostępna. Piwo rozlane do butelek pod koniec listopada zawiera śladowe ilości dwutlenku węgla i dalece niesatysfakcjonującą pianę. Mimo że aromat i smak Jak w Dym 2012 są naprawdę w porządku, to brak nagazowania zmusza nas do rezygnacji ze sprzedaży niepełnowartościowego piwa.
    (..)
    proponuję sprzedawać tą warkę jako piwo kąpielowe

Leave a comment:

• GRNDpa
    replied
    Mam dziwne wrażenie, że Inny Browar Kontraktowy, w takiej sytuacji wypuściłby piwo bez mrugnięcia okiem, a na sugestie klientów, że gazu nie ma można by przeczytać - "wczoraj piłem i w moim wszystko było ok".
    Czekam z niecierpliwością na gazowaną butelkę Jakwdyma.

Leave a comment:

• Holy-Grail
    replied
    By być z Pintą na dobre i na złe.

Rozumiem, że w trosce o markę Pinta nie chce zaryzykować rozprowadzania niepewnego wyrobu.
    I to dobra decyzja.

Może dorzucić zaufanym sklepom, które rozdystrybuują jako prezenty dla stałych klientów.

Przywiązanie klienta do marki (zarówno sklepu, jak i browaru) niewielkim kosztem.

Leave a comment:

• beerkeeper
    replied
    Zawsze można wyeksportować to piwo do Rosji, gazu u nich mnogo to sobie poradzą

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    To bezgazowe Sahti można a Jak w Dym już nie ?

Leave a comment:

• beerkeeper
    replied
    Jestem za ! Jak w Dym do gara i grzać !

Leave a comment:

• bosonogi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    Niedogazowane piwo można wykorzystać do grzańca. moim zdaniem można je wypuścić na sprzedaż z wyraźnym oznakowaniem, że jest to piwo pozbawione gazu.
    Bardzo dobry pomysł!! Szkoda tego piwa.Może zaprzyjaznione z Pintą sklepy i lokale podejmą się dystrybucji.Nie wylewajcie tego piwa. Nawarzone piwo trzeba wypić.
    Ostatnia zmiana dokonana przez bosonogi; 2012-12-10, 10:11.

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój
    ... Mimo że aromat i smak Jak w Dym 2012 są naprawdę w porządku, to brak nagazowania zmusza nas do rezygnacji ze sprzedaży niepełnowartościowego piwa...
    Niedogazowane piwo można wykorzystać do grzańca. moim zdaniem można je wypuścić na sprzedaż z wyraźnym oznakowaniem, że jest to piwo pozbawione gazu.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio
    Szacunek dla Pinty za niecodzienną na polskim podwórku samokrytykę. Szkoda zaś konsumujących etykieciarzy ))
    Oj szkoda, szkoda. Mam nadzieję, że w przyszłym roku nie przejdziecie na zwykły klej

Leave a comment:

• beerkeeper
    replied
    Proponuję pomóc przy utylizacji nienagazowanego piwa. Czas i miejsce według uznania
    twórców. Sposób ? Dał nam przykład mistrz Dziewoński jak to czynić mamy

Leave a comment:

• tofas
    replied
    Wielkie brawa i szacunek!!! Zawsze uważałem Was za najsolidniejszą firmę na piwnym rynku w Polsce. Teraz utwierdziliście mnie w tym w 100%. To jest to co w cywilizowanym kraju jest normą a u nas chlubnym wyjątkiem: szacunek do konsumenta. Takie zachowanie zawsze się zwraca z nawiązką, oczywiście w dłuższej perspektywie, co mało kto w Polsce dostrzega. Wasze zdrowie, waszym piwem

Leave a comment:

• beerkeeper
    replied
    Szkoda dobrego piwa, jak już jest w butelkach , to może dodawać w promocji do innego
    piwa na zasadzie "drugie za złotówkę" . Mnie osobiście na gazie nie zależy, pierwsza wersja
    Jak w Dym była świetna, chętnie przypomne sobie ten smak.

Leave a comment:

• tomolek
    replied
    Ja bym kartonik łyknął, w razie jakby co to wrzucę do syfonu :]

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Szacunek dla Pinty za niecodzienną na polskim podwórku samokrytykę. Szkoda zaś konsumujących etykieciarzy ))

Leave a comment: