PINTA warzy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• VanPurRz
    replied
    Jestem pod wrażeniem.

Leave a comment:

• Zdrój
    replied
    PINTA KŚ

Uchylamy pokaźny rąbek:
    Attached Files

Leave a comment:

• thermano
    Guest replied
    Teraz się nie dziwię , że piwo przypominało mi za bardzo Ognie ... Zrobił ze mnie wała a ja się tu popisałem , że hej Nigdy więcej niepotwierdzonych informacji . Wybaczenia proszę

Leave a comment:

• PiwnicaZamkowa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge
    to jest jakaś gruba afera, ja też dostałem od kumpla mieszkającego w Bangkoku ofertę kupna tego piwa przed premierą! Kasa jak widać nie mała ale to nic gdyż większym problemem jest specjalne zabezpieczenie przeciwko przedpremierowej konsumpcji. Podobno kapsel jest tak skonstruowany, że przy próbie otwarcia w tygodniu spowoduje zniszczenie zawartości butelki. Ja w każdym razie podziękowałem i czekam do soboty na oficjalną premierę!
    taa.Co do banknotów nie mam najmniejszych wątpliwości.To autentyki.Są dni,że w kasie mamy ich nawet sporo. Ale ta Pinta to zdecydowanie fałszywka!!! "r" jest lekko pochylone.Inna farba a i kolor nie ten.Przyszedł chyba czas na znaki wodne i hologramy.Bez tego zaleje nas podrobiona masówka dalekowschodniej Pinty. Coś o tym wiem

Leave a comment:

• thermano
    Guest replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
    A gdzie go próbowałeś bo jeszce nie jest sprzedawane? Mam więc powody sądzić, że wyciekło poza ofoicjalną sprzedażą za którą jestem odpowiedzialny a to jest nielegalne i podpada pod paragrafy!
    Pomyłka . To były Ognie . Kumpel - pasjonat mnie wkręcił
    Ostatnia zmiana dokonana przez Gość; 2012-11-09, 08:38.

Leave a comment:

• Zdrój
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge
    to jest jakaś gruba afera, ja też dostałem od kumpla mieszkającego w Bangkoku ofertę kupna tego piwa przed premierą! ...
    W Bangkoku PINTA Stare ALE jare dostępna jest od wiosny 2012. Wersja dalekowschodnia ma nieco ciemniejsza etykietę

Leave a comment:

• lucifuge
    replied
    A gdzie go próbowałeś bo jeszce nie jest sprzedawane? Mam więc powody sądzić, że wyciekło poza ofoicjalną sprzedażą za którą jestem odpowiedzialny a to jest nielegalne i podpada pod paragrafy!
    to jest jakaś gruba afera, ja też dostałem od kumpla mieszkającego w Bangkoku ofertę kupna tego piwa przed premierą! Kasa jak widać nie mała ale to nic gdyż większym problemem jest specjalne zabezpieczenie przeciwko przedpremierowej konsumpcji. Podobno kapsel jest tak skonstruowany, że przy próbie otwarcia w tygodniu spowoduje zniszczenie zawartości butelki. Ja w każdym razie podziękowałem i czekam do soboty na oficjalną premierę!
    Attached Files

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Zapraszamy serdecznie do Piwoteki (i oczywiście innych lokali) również w naszym imieniu, choć obowiązki zawodowe nie pozwolą nam zawitać do Łodzi - a wielka szkoda bo ciągle mam w pamięci upojny wieczór w trakcie premiery Angielskiego Śniadania.
    Chciałoby się to powtórzyć! Ale nam też żony (i wątroby) nie pozwalają... oby przeżyć Koniec Świata!!!

Leave a comment:

• Żywiec
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka
    10 listopada premiera.
    Zapraszamy serdecznie do Piwoteki (i oczywiście innych lokali) również w naszym imieniu, choć obowiązki zawodowe nie pozwolą nam zawitać do Łodzi - a wielka szkoda bo ciągle mam w pamięci upojny wieczór w trakcie premiery Angielskiego Śniadania.

Leave a comment:

• Żywiec
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaw7
    kiedy bedzie w sprzedaży
    W dniu dzisiejszym pierwsze butelki piw DYNiAMIT i stare ALE jare opuściły nasz magazyn i podążają w stronę Wrocławia i Łodzi. Do Łodzi wysłaliśmy również beczki z Altem/Sticke. O premiarch będą informowały już same lokale, mają w tym przypadku zupełną swobodę. Jutro i w następne dni kolejne wysyłki. Niestety zamówień otrzymaliśmy tyle, że nie wystarczy piwa dla wszystkich w oczekiwanych ilościach. Praktycznie we wtorek piwa zostaną wysprzedane w 100%.

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaw7
    kiedy bedzie w sprzedaży
    10 listopada premiera.

Leave a comment:

• jaw7
    replied
    pinta

kiedy bedzie w sprzedaży

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Kurde, zrobiliście mi wbrew! Od dłuższego czasu planuję altowy wieczór degustacyjny, oprócz jabłonowskiego piwa mam przygotowane dwa niemieckie alty. Trzy to w sam raz na dłuższy, mlaskany wieczór. A teraz jeszcze to? Czwarte? Rano może ciężko być...

Leave a comment:

• Żywiec
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika thermano
    Próbowałem już Starego ... Przyjemne ale mało odkrywcze . Zbyt podobne do Ogni Szczęścia i Angielskiego Sniadania . Nie piszę herezji , nie mówię , że to to samo piwo ale ktoś bez większego doświadczenia mógłby się długo zastanawiać .

Leave a comment:

• thermano
    Guest replied
    Próbowałem już Starego ... Przyjemne ale mało odkrywcze . Zbyt podobne do Ogni Szczęścia i Angielskiego Sniadania . Nie piszę herezji , nie mówię , że to to samo piwo ale ktoś bez większego doświadczenia mógłby się długo zastanawiać .

Leave a comment: