PINTA warzy!
Collapse
X
-
Z cholesterolem to Makłowicz, a o witaminach mówił Gołas w filmie "Dzięcioł".
Znowu OT ...Leave a comment:
-
-
-
-
1. Dynio, Dyniozaur, Dyniamit, No to z Dyni, DDDD(Dyniowy Delikates Dla Duszy), Zemsta dyni.
2. Polowanie na gorzki październik, Gorzkie widmo, Angielski pacjent.
Gdyby etykiety miały wcześniejszy wzór można by zrobić parę młodą i nazwę Gorzko, Gorzko…Leave a comment:
-
-
Idąc dzisiaj do pracy też mi przyszło do głowy, nawet zastanawiałem się czy tak nie napisałem.
Dodam tylko, że jestem przeciwnikiem krzewienia amerykanizacji i pop-kulturowych ikon. Ten cały Halloween w wersji USA to jedno wielkie badziewie i kicz
.
Jak by to było święto Kali, czy Latarni, to co innego. Było by oryginalnie, egzotycznie i ekscentrycznie, no i perspektywicznie
Leave a comment:
-
-
Related Topics
Collapse
-
Kraftowa impreza roku: bezkres dobrego piwa,
zwiedzanie browarów,
dedykowane premiery piwne,
lokalne foodtrucki,
letni chili przy browarze,
koncerty — w tym DJ Ziemka,
dodatkowe atrakcje....-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Przez tydzień na kranach w warszawskim Pubie Pinta gościć będą piwa browaru Funky Fluid
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-01-30, 20:23 -
-
Seria Classics.
Informacje ze strony:
https://browarpinta.pl/produkt/pinta...french-saison/
12,0% ekstr.
5,0% alk.
Chmiele: Strissespalt, Elixir, Barbe Rouge. W pierwszym chmielu jest literówka, powinno być Strisselspalt. Wszystkie chmiele...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-07-06, 01:02 -
-
Schwarzbier z Wieprza (tzn. z browaru w Wieprzu)
13% ekstr.,
5,5% alk.
Aromat - nie jest przesadnie intensywny, słodowy z gorzką czekoladą, ciut palony
Piana - wysoka, średnia trwałość, dłuższa koronka, trochę zostaje na szkle
Barwa - praktycznie czarna,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA
https://browarpinta.pl/konkurs/- Maibock 16-18°Blg
- Double Cold IPA 18-20°Blg
- Hazy IPA z polskim chmielem 14-15°Blg
- Foreign Extra Stout 14-18°Blg
2024-11-28, 13:54 - Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: