PINTA warzy!
Collapse
X
-
-
-
-
FOTOkonkurs PINTY
Gdyby ktoś miał pod ręką fajne zdjęcie z PINTĄ (piwo, szklanka, wydarzenie, ludzie) - zapraszamy do udziału w konkursie
Szczegóły na stronie http://www.browarpinta.pl/aktualnosc...okonkurs-pintyLeave a comment:
-
Propozycja nader atrakcyjna ale obawiam się, że po wypiciu litra Imperium to ja mogę pobiec tylko po następny litr
No cóż, jeśli nie chcecie skorzystać z mojej oferty to zaproponuję ją komuś innemu. Może jakaś hurtownia budowlana? Najwyżej będę biegł z cegłami w rękach...
A do Was i tak przyjdę się nawodnić (napiwnić) po biegu.
Leave a comment:
-
Proponuję deputat izotoniczny na koszt PINTY przed biegiem, wtedy napewno wygrasz. Litr Imperium na zapleczu (żeby Cię komisja antydopingowa nie zobaczyła) i pobiegniesz w tempie Bolta w znacznie dłuższym dystansie.Tak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną
Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce 
Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu

Leave a comment:
-
Tak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną
Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce 
Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu
Leave a comment:
-
Czy jest szansa, że jesienią uwarzycie Wasze najlepsze jak do tej pory piwo (moim zdaniem) - Jak w dym?Leave a comment:
-
akurat jestem po trzecim Imperium i w tym stanie musze stwierdzić, że Pinta to najlepsze co przytrafiło się póki co polskim miłośnikom piwa

Leave a comment:
-
Kolejna warka piwa Viva la Wita została wyprzedana. Trzeba się zabierać do roboty i znowu obierać pomarańcze
W zbiornikach w browarze spokojnie sobie fermentuje Dobry Wieczór i Odsiecz Wiedeńska.
Na dniach zaczynamy warzyć Ognie Szczęścia i Dymy Marcowe.Leave a comment:
-
Zdecydowanie L - mamy bardzo podobne rozmiary (włączając w to ten nieszczęsny "brzuszek" - prawie niewidoczny), kupiłem L i pasujeA ja mam pytanie z innej - nomen omen - beczki. Oprócz szklanki, chciałbym sobie kupić koszulki Atak Chmielu i Imperium Atakuje. Jaki rozmiar powinienem wybrać - M czy L? Mam 166 cm wzrostu i jestem raczej szczupły, choć z lekko zaokrąglonym brzuszkiem (jedni twierdzą, że to od piwa, ja obstawiam raczej słodycze). Można gdzieś znaleźć wymiary tych koszulek? I w jakim one są kolorze - czarnym czy brązowym? Czy mają jakiś nadruk również z tyłu? Sorry, że tyle pytań, ale ogólnodostępna w sieci wiedza na temat tych t-shirtów jest nader skąpa.
Leave a comment: