PINTA warzy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• pioterb4
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
    Nie inaczej, będzie "Święto zmarłych"
    Ale też Halloween, więc moze pumpkin ale?

Leave a comment:

• docent
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
    I listopadzie.
    Nie inaczej, będzie "Święto zmarłych"

Leave a comment:

• Żywiec
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    A kiedy można się spodziewać jakiegoś nowego piwa?
    I listopadzie.

Leave a comment:

• Zdrój
    replied
    Odp.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    W październiku.

Leave a comment:

• Mason
    replied

Leave a comment:

• Zdrój
    replied
    FOTOkonkurs PINTY

Gdyby ktoś miał pod ręką fajne zdjęcie z PINTĄ (piwo, szklanka, wydarzenie, ludzie) - zapraszamy do udziału w konkursie

Szczegóły na stronie http://www.browarpinta.pl/aktualnosc...okonkurs-pinty

Leave a comment:

• kony
    replied
    Propozycja nader atrakcyjna ale obawiam się, że po wypiciu litra Imperium to ja mogę pobiec tylko po następny litr

No cóż, jeśli nie chcecie skorzystać z mojej oferty to zaproponuję ją komuś innemu. Może jakaś hurtownia budowlana? Najwyżej będę biegł z cegłami w rękach...
    A do Was i tak przyjdę się nawodnić (napiwnić) po biegu.

Leave a comment:

• Żywiec
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
    Tak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce
    Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu
    Proponuję deputat izotoniczny na koszt PINTY przed biegiem, wtedy napewno wygrasz. Litr Imperium na zapleczu (żeby Cię komisja antydopingowa nie zobaczyła) i pobiegniesz w tempie Bolta w znacznie dłuższym dystansie.

Leave a comment:

• kony
    replied
    Tak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce
    Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu

Leave a comment:

• beerserk
    replied
    Czy jest szansa, że jesienią uwarzycie Wasze najlepsze jak do tej pory piwo (moim zdaniem) - Jak w dym?

Leave a comment:

• kishar
    replied
    A ja mam takie pytanie..co bedziecie lać z beczki na chmielakach?

Leave a comment:

• cap-n-go
    replied
    akurat jestem po trzecim Imperium i w tym stanie musze stwierdzić, że Pinta to najlepsze co przytrafiło się póki co polskim miłośnikom piwa

Leave a comment:

• crocco
    replied
    No to czekam ,bo Dymy mi się kończą.

Leave a comment:

• Żywiec
    replied
    Kolejna warka piwa Viva la Wita została wyprzedana. Trzeba się zabierać do roboty i znowu obierać pomarańcze

W zbiornikach w browarze spokojnie sobie fermentuje Dobry Wieczór i Odsiecz Wiedeńska.
    Na dniach zaczynamy warzyć Ognie Szczęścia i Dymy Marcowe.

Leave a comment:

• snorre
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki
    A ja mam pytanie z innej - nomen omen - beczki. Oprócz szklanki, chciałbym sobie kupić koszulki Atak Chmielu i Imperium Atakuje. Jaki rozmiar powinienem wybrać - M czy L? Mam 166 cm wzrostu i jestem raczej szczupły, choć z lekko zaokrąglonym brzuszkiem (jedni twierdzą, że to od piwa, ja obstawiam raczej słodycze). Można gdzieś znaleźć wymiary tych koszulek? I w jakim one są kolorze - czarnym czy brązowym? Czy mają jakiś nadruk również z tyłu? Sorry, że tyle pytań, ale ogólnodostępna w sieci wiedza na temat tych t-shirtów jest nader skąpa.
    Zdecydowanie L - mamy bardzo podobne rozmiary (włączając w to ten nieszczęsny "brzuszek" - prawie niewidoczny), kupiłem L i pasuje

Leave a comment: