PINTA warzy!

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • alesienapilam
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
    Zmartwię Cię, to nie będzie ani Porter ani Stout. Dwa zupełnie różne style, dotychczas w Polsce nie warzone. Jeden z tych stylów był warzony w wersji klasycznej, my pokusimy się o wersję "specjalną"
    Po cichu liczyłam na imperial stouta na święta :-( Choć w sumie... imperial stout to nie stout, znaczy stout, ale imperial. Wiecie o co chodzi. To może mam jeszcze szansę?

    Leave a comment:


  • Shedao
    replied
    Jestem jak najbardziej zainteresowany nową warką Jak w Dym, a jego wersją beczkową jeszcze bardziej

    Leave a comment:


  • Piwoteka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
    Podymek??? Może będzie, może nawet w starej szacie graficznej?

    Jak w Dym w beczce? To zależy od naszych klientów gastronomicznych. Jeżeli będzie zainteresowanie to możemy rozlać.
    Będzie zainteresowanie.

    Leave a comment:


  • Żywiec
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    Czy któreś z nich to porter bądź stout?
    Zmartwię Cię, to nie będzie ani Porter ani Stout. Dwa zupełnie różne style, dotychczas w Polsce nie warzone. Jeden z tych stylów był warzony w wersji klasycznej, my pokusimy się o wersję "specjalną"

    Leave a comment:


  • Żywiec
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
    To ja ponowie pytanie czy przy okazji Jak W Dym pojawi się Podymek? A do beczki też trafi?
    Podymek??? Może będzie, może nawet w starej szacie graficznej?

    Jak w Dym w beczce? To zależy od naszych klientów gastronomicznych. Jeżeli będzie zainteresowanie to możemy rozlać.

    Leave a comment:


  • MarcinKa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
    Dobra decyzja. Będzie bezpośrednia degustacyjna konfrontacja z Grand Championem
    Co Ty, dwa różne style chcesz konfrontować? Grand to przecież dymione, a Jak W Dym to wędzone

    To ja ponowie pytanie czy przy okazji Jak W Dym pojawi się Podymek?
    A do beczki też trafi?

    Leave a comment:


  • docent
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
    Podjeliśmy też decyzję, że nawarzymy rauchbocka Jak w Dym.
    Dobra decyzja. Będzie bezpośrednia degustacyjna konfrontacja z Grand Championem

    Leave a comment:


  • Mason
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
    W kolejce czekają kolejne dwa nowe autorskie piwa. Się dzieje
    Czy któreś z nich to porter bądź stout?

    Leave a comment:


  • Żywiec
    replied
    Rozlaliśmy do beczek i butelek kolejne warki piw Viva la Wita i Ognie Szczęścia. W przyszłym tygodniu rozlejemy Dymy Marcowe. Spokojnie w tankach fermentuje nowe piwo w stylu Extra Special Bitter. Pół tony dyni na Pumpkin Ale jest już zakontraktowane. Podjeliśmy też decyzję, że nawarzymy rauchbocka Jak w Dym. W kolejce czekają kolejne dwa nowe autorskie piwa. Się dzieje

    Leave a comment:


  • tomolek
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres
    Czacha dyni.
    Mój faworyt

    Leave a comment:


  • żąleną
    replied
    Moc.

    Leave a comment:


  • Livres
    replied
    Czacha dyni.

    Leave a comment:


  • canigggia
    replied
    może coś dla trójmiejskich karmatów:
    Fale z Gdyni

    Leave a comment:


  • wasyll
    replied
    "Je(dynie) z dyni"

    Leave a comment:


  • beerserk
    replied
    jako ortodoksyjny fan wędzonek popieram Jak w dyń!

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...