PINTA warzy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• qlpin
    replied
    ostatni atak wypiłem miesiąc temu, i wydawał mi się rzeczywiście lekko bardziej wodnisty, ale za to wyczułem w nim silny aromat landrynkowy, który do tej pory mi umykał...

Leave a comment:

• ufotografa
    replied
    Bursztynowe posmakowało mi w ostatnim czasie w zastępstwie za niedostępny już na Lubelszczyźnie Atak Chmielu.

Leave a comment:

• legart
    replied
    Bursztynowe ostatnio mi smakowało

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Od pół roku apteczny posmak w Czekoladowym i zero stouta

Leave a comment:

• pioterb4
    replied
    No nie róbcie sobie jaj, Bursztynowe i CZekoladowe pijam w miarę regularnie i nie zanotowałem żadnego spadku jakości...

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Trochę w i nie w temacie. Ogromny spadek notują Zawiercie Bursztynowe i Czekoladowe też warzone w browarze na Jurze.

Leave a comment:

• rivendel
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
    Dramatu nie ma ale spadek formy jest widoczny. Piwo jest troszkę wodniste a i aromaty chmielowe zelżały wyraźnie
    Piłem w ZUPie RED AIPA z Hausta a na drugi dzień Atak i żałuję bo szkoda miejsca w żołądku na Atak w obecnej kondycji.

Leave a comment:

• rivendel
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa
    Jestem pewien,że jak chłopaki z Pinty wrócą z wojaży to napewno się do Twoich zastrzeżeń ustosunkują.Póki co przynajmniej u nas nie stwierdziliśmy żadnych niepokojących sygnałów w temacie Ataku Chmielu.Wręcz przeciwnie
    Atak zrobił się o wiele słodszy, karmelowy a mi to nie pasuje.

Leave a comment:

• concerto
    replied
    Jeśli mówimy o tym samym sklepie - to tam w ogóle Pinta jest droga. Ja widziałem ostatnio Atak po 6 zł. Albo przeszedł efekt nowości i trzeba było obniżyć cenę aby utrzymać sprzedaż - albo są inne przyczyny.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto
    Wydaje mi się, że w niektórych sklepach cena Ataku spadła o kilkadziesiąt groszy - może tu leży przyczyna? Taka wersja ekonomiczna ( przyoszczędzenie na składnikach ).
    A jeśli w moim sklepie cena takiego Imperium wzrosła o 1zł, to Imperium polepszyło się?

Leave a comment:

• Cannabee776i99
    replied
    Również uważam, że Atak wyraźnie zniżył loty. W ostatnim pitym przeze mnie egzemplarzu wyczuwalny wyraźnie był alkohol. Póki co, Rowing Jack wciąga go nosem na śniadanie. A szkoda, wolałbym wyrównaną konkurencję.

Leave a comment:

• concerto
    replied
    Wydaje mi się, że w niektórych sklepach cena Ataku spadła o kilkadziesiąt groszy - może tu leży przyczyna? Taka wersja ekonomiczna ( przyoszczędzenie na składnikach ).

Ataku ostatnio nie piłem za to Śniadanie znakomite.
    Ostatnia zmiana dokonana przez concerto; 2012-10-05, 18:18.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel
    Święta racja - Atak to jakiś dramat w tej chwili. Odpowiedzi raczej nie otrzymasz bo przecież nie jesteś sekciarz Teraz dynia na śniadanie jest najważniejsza.
    Dramatu nie ma ale spadek formy jest widoczny. Piwo jest troszkę wodniste a i aromaty chmielowe zelżały wyraźnie

Leave a comment:

• PiwnicaZamkowa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel
    Święta racja - Atak to jakiś dramat w tej chwili. Odpowiedzi raczej nie otrzymasz bo przecież nie jesteś sekciarz Teraz dynia na śniadanie jest najważniejsza.
    Jestem pewien,że jak chłopaki z Pinty wrócą z wojaży to napewno się do Twoich zastrzeżeń ustosunkują.Póki co przynajmniej u nas nie stwierdziliśmy żadnych niepokojących sygnałów w temacie Ataku Chmielu.Wręcz przeciwnie

Leave a comment:

• thermano
    Guest replied
    Ostatnio naprawiłem maszynę do butelkowania Pinty , jak byłem w Browarze , bo siadła automatyka nalewająca ( utrzymująca poziom piwa w zbiorniku dozującym ) Czuję się jak bohater Paweł ( z Browaru na Jurze ) pięknie mi to wynagrodził

Leave a comment: