PINTA warzy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• żąleną
    replied
    Coś dla Purca zamiast termometru. Tylko wtedy by narzekał, że za ciepłe i nie może ogrzać.

Leave a comment:

• jacekwerner
    replied
    Zakupić do Chmielarni, będzie można od razu podgrzać piwo do odpowiedniej temperatury

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój
    Spodobało mi się zdjęcie zatytułowane Glasholder. Na którym stoisku takie dawali?

Leave a comment:

• Ronoaro
    replied
    Up Bonus na końcu hahahahaha... nieśmieszne. Chyba mamy inne zinteresowania.

Leave a comment:

• Zdrój
    replied
    Dzieje się.

Uwaga, przekaz pozytywny

Wspólnie: Pracownią Piwa, Szałpiw i PINTA - całkiem udanie promowaliśmy polskie piwowarstwo w ostatni weekend na festiwalu w Kopenhadze. "Polacy - największa obok Mikklelera (chodziło o jedno z ich nowych piw) pozytywna niespodzianka festiwalu" - to jedna z opublikowanych opinii (cytat z głowy) - więcej: http://beerticker.dk/fredag-ved-oelf...avn-2014-50124

Krótka relacja filmowa: https://www.youtube.com/watch?v=PvcUp_NdHis (dla oglądających do końca bonus ;-)

A dzisiaj 28 maja 2014 - pierwsza (testowa) - warka w nówka sztuka browarze w Zarzeczu. Mamy nadzieję, że jeszcze w czerwcu nowa (druga) warzelnia PINTY będzie juz hulała pełną parą.
    Attached Files

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Podczas Festiwalu Dobrego Piwa we Wrocławiu premierę zaliczy nowe piwo Pinty. Tym razem będzie mało rewolucyjnie, czyli coś dla mnie
    Attached Files

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Jedna znajfajniejszych polskich etykiet a dopalonym sweet cow marzyłem od dawna. To będzie hit i mam nadzieje ze wejdzie na stałe.

Leave a comment:

• Carlo22
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój
    Premiera w maju
    Takiego piwa zdecydowanie brakuje w ofercie browarów, chcemy do stałej oferty!

Leave a comment:

• Zdrój
    replied
    B-Day 2.0 Przewrót Mleczny

Premiera w maju
    Attached Files

Leave a comment:

• Piwoteka
    replied
    B-Day 2.0

W imieniu autorów piwa pragniemy poinformować, że w dniu dzisiejszym został uwarzony w Gościszewie B-Day 2.0. Więcej szczegółów wkrótce!
    Attached Files

Leave a comment:

• tmspoko
    replied
    Puszka z etykietką - fajne dla kolekcjonerów. Tak trzymać!! Tylko żeby klej był "normalny"

Leave a comment:

• dzemek
    replied
    Widać, że ta puszka tylko jakoś tak na przymiarkę, z jakiegoś innego piwa

Leave a comment:

• Livres
    replied
    Orkiszowe z czosnkiem też debiutowało jako żart.

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    A poza tym dzisiaj jest Prima Aprilis, więc chyba chłopaki zrobili nas w jajo!

Leave a comment:

• rowdy
    replied
    Fajnie jakbyście zaczęli rozlewać do petów 1,5l...

Leave a comment: