Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire

Zakwasom mówimy stanowcze nie...
 Zakwasom mówimy stanowcze nie...

-. Polecam
 -. Polecam 
 Prawdą jest jednak to, że te ćwiczenia działają bardzo dobrze na sylwetkę.
 Prawdą jest jednak to, że te ćwiczenia działają bardzo dobrze na sylwetkę. Kurka, chętnie wrócę na siłownię, jeśli znajdę salę, w której nie puszczają barbarzyńskiej muzyki z 6 głośników na full
 Kurka, chętnie wrócę na siłownię, jeśli znajdę salę, w której nie puszczają barbarzyńskiej muzyki z 6 głośników na full  

Niestety dziś też tylko półtorej godzinki, ale będę wydłużać wraz ze wzrostem kondycji (póki co taka nędza ze mnie, że z bieżni już po 10 minutach odpadam
 Niestety dziś też tylko półtorej godzinki, ale będę wydłużać wraz ze wzrostem kondycji (póki co taka nędza ze mnie, że z bieżni już po 10 minutach odpadam )
 ) 

czy inne w tym stylu, potrafią na dłuższą metę wykończyć przy słuchaniu 1,5 / 2 godz. dziennie (trzeba było karnet dobrze wykorzystać
 czy inne w tym stylu, potrafią na dłuższą metę wykończyć przy słuchaniu 1,5 / 2 godz. dziennie (trzeba było karnet dobrze wykorzystać  ).
 ).

Tylko w takim przypadku nie ma co liczyć na budowę mięśni po tym "treningu".
 Tylko w takim przypadku nie ma co liczyć na budowę mięśni po tym "treningu".  

, pytanie mam takie : mam za soba 2 warki z brukitu a teraz postanowilem zrobic 3 (narazie brukity bo brak czasu itp ale coraz bardziej mnie bierze zeby zrobic wkoncu z zacieru , moze kiedys sie uda) wiec tym razem postanowilem postawic na portera z gozdawy i pomyslalem czy moze by...
, pytanie mam takie : mam za soba 2 warki z brukitu a teraz postanowilem zrobic 3 (narazie brukity bo brak czasu itp ale coraz bardziej mnie bierze zeby zrobic wkoncu z zacieru , moze kiedys sie uda) wiec tym razem postanowilem postawic na portera z gozdawy i pomyslalem czy moze by...

Comment