Wasza Radzia wylądowała w szpitalu, stąd ta długa nieobecność. Profil-jak widnieje nazwa- mam uzupełniać na bieżąco. A moje zdjecia z serwisu fotka.pl zostały usunięte z przyczyn ode mnie nie zależnych, a wyłącznie za prośbą mojego kolegi. Chyba nic więcej nie trzeba wyjaśniać
To witaj ponownie...
Myślałem, że spotkamy się na giełdzie w Żywcu... może za rok !?
....tak na marginesie to chciałąm serdecznie zaprosić na wystrzałowe forum...na www.browar.biz ...świetna zabawa, doskonali ludzie i wiele nowych wiadomości!! Zapraszam !!
Wiadomo skąd wziął się Schwardzwald.Tam mieszka Sven Hanawald.Fotka z podpisem
"majne ulubione skoczen".Cholera nie umiem robić odnosników.
Eee , napewno się wytłumaczy , że to blog siostry a że nosi nazwe "radzia" to pewno że siostra przyjeła jej ksywke bo inne były zajęte itp. To że jej mąż ma takie samo imię jak Hanawald to tylko przypadek
Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Browar restauracyjny w centrum przyjemnego miasta Uppsala, zlokalizowany nad brzegiem rzeki Fyris z widokiem na zamek.
Niewielki lokal z przytulnym wnętrzem i muzyką awangardową.
Wewnątrz dwie sale, w tym główna z barem i druga oddzielona rozsuwanymi drzwiami.
Za barem znajduje...
Comment