Chciałem się tu wpisać jak przejrzę za jednym posiedzeniem 1178 dyskusji, ale wymiękłem - zostało mi jeszcze 270.

Jaki jestem gość

Collapse

X
- 

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
- 

- 

Chciałem z pionierskim zadowoleniem wpisać się tutaj, że udało mi się przejrzeć posty z 782 zaległych nieodczytanych wątków, ale widzę że już wcześniej wpadłem na ten pomysł - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- 

Comment
Related Topics

Collapse

- 

Piwo gotowe do oceny Piwo gotowe do oceny  - 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Wtf? No to... em...  mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. Wtf? No to... em...  mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. ... ...- 
							Channel: Piwa z browarów domowych

- 

- 

Piwo gotowe do oceny Piwo gotowe do oceny  - 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Rudná, bywa czasami nazywana Rudná u Prahy i jest to niewielka mieścina leżąca tuż przy zachodniej granicy z Pragą. W tejże miejscowości na spokojnym osiedlu domków jednorodzinnych od paru lat jako piwowar domowy piwo warzy Pavel Rokoš. Podobnie jak wielu jego kolegów parających się tą... Rudná, bywa czasami nazywana Rudná u Prahy i jest to niewielka mieścina leżąca tuż przy zachodniej granicy z Pragą. W tejże miejscowości na spokojnym osiedlu domków jednorodzinnych od paru lat jako piwowar domowy piwo warzy Pavel Rokoš. Podobnie jak wielu jego kolegów parających się tą...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Na piwnej mapie Czech pojawił się nowy browar, więc jadąc do Ostravic trochę zboczyliśmy z trasy i odwiedziliśmy leżące nieopodal Ostravy miasteczko Šenov. Na piwnej mapie Czech pojawił się nowy browar, więc jadąc do Ostravic trochę zboczyliśmy z trasy i odwiedziliśmy leżące nieopodal Ostravy miasteczko Šenov.
 Tradycja warzenia piwa w tym mieście sięga, aż trzysta lat wstecz, więc jest czym się pochwalić. Do tej pory na przeciwko...- 
							Channel: Czechy

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment