annewit napisał(a)
witam to co Cię denerwuje w butelkach do piwa?Bo oczywiście nie zawartość...
witam to co Cię denerwuje w butelkach do piwa?Bo oczywiście nie zawartość...
Póżniej powiem więcej.
)butelkę do piwa Grolscha,jest super,jeszcze trzyma zapach
Taka by mi odpowiadała,ale niestety nie to jest moim zadaniem
Cyborg_Marcel cóż za ksywa,myślałam,że jesteś kolejnym piwoszem,a tymczasem jesteśmy tu obie jednymi z nielicznych!Cieszę się,że nie jestem sama
A z tą butelką...nie wiem czy w obecnym stanie rzeczy byłabym w stanie móc się nią bronić,butelki to teraz dla mnie prawie jak dobry obraz,ale myślę,że skoro masz przyjechać to nie będzie mi potrzebna.Poza tym to wierzę,że Arcy i reszta będą grzeczni i nie będą rozrabiać
Co prawda nie do końca wiem o czym Ty Arcy i Ty Cyborg_marcel mówicie,ale nie przeszkadza mi to,intryguje mnie tylko testowanie i "Annewit w Poznaniu"???Pozdrawiam gorąco,dpusłyszenia...
Co prawda nie do końca wiem o czym Ty Arcy i Ty Cyborg_marcel mówicie,ale nie przeszkadza mi to,intryguje mnie tylko testowanie i "Annewit w Poznaniu"???
Nie przesadzaj z tą odwagą, jakoś w sekcji stołecznej po spotkaniach z Tobą nie zanotowano ani zejść, ani poważnych zaburzeń zdrowia psychicznego. Co prawda ku upadkowi chyli się kariera pewnego legendarnego zespołu, ale na jego gruzach powstaje przecież supergrupa, gotowa do podboju nie tylko polskich scen i stadionów.
Chyba,że to męskie imprezy,na kanapie przed telewizorem przy meczu,z furą chipsów na podłodze i piwem w ręku niczym w amerykańskim serialu?.....Ale to już stereotypy...a Wy jaką macie koncepcję na takie spotkanko?
Chyba,że to męskie imprezy,na kanapie przed telewizorem przy meczu,z furą chipsów na podłodze i piwem w ręku niczym w amerykańskim serialu?.....Ale to już stereotypy...a Wy jaką macie koncepcję na takie spotkanko?
) i zapewniam Cię, że pań na spotkaniach jest 50% uczestników, a czasem nawet jest nas więcej
!
!
Zbyt późno zacząłem bywac na forum i nie zdążyłem się załapać. Ale przyjąłem aluzję i jak tylko pojawię się znowu nad morzem, postaram się naprawić ten błąd.
Nie przesadzaj z tą odwagą, jakoś w sekcji stołecznej po spotkaniach z Tobą nie zanotowano ani zejść, ani poważnych zaburzeń zdrowia psychicznego.

Comment