zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• pegie23
    replied
    To dawaj do mnie, namiary powinieneś mieć

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Panowie zadeklarowaliście się z chęcią przyjęcia paczki i co? Dalej cisza. Ktoś inny może chętny? To mogę wysłać paczkomatem z dnia na dzień w przyszłym tygodniu.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PMPrezes
    Cześć, jestem chętny, jak paczka będzie wolna. Oczywiście dorzucę coś od siebie
    Kolego odezwij się do mnie na pw z namiarami do wysyłki paczkomatem InPost.

Leave a comment:

• PMPrezes
    replied
    Cześć, jestem chętny, jak paczka będzie wolna. Oczywiście dorzucę coś od siebie

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67
    Nie dotarły do mnie wiadomości od kol. paveuek więc będę w kontakcie z kol.SupeR PiwosZ jak paczka będzie wolna do wysyłki.
    Paczka dotarła. Namiary do mnie masz więc podeślij mi dane do wysyłki paczkomatem. Bo coś doszukać się ich nie mogę z poprzedniej odsyłki do Ciebie.

Leave a comment:

• waclaw67
    replied
    Nie dotarły do mnie wiadomości od kol. paveuek więc będę w kontakcie z kol.SupeR PiwosZ jak paczka będzie wolna do wysyłki.
    Ostatnia zmiana dokonana przez waclaw67; 2024-08-30, 20:48.

Leave a comment:

• paveuek
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ

No to jak zdążysz przed wyjazdem to możesz ją do mnie odesłać na te dane z maila co Ci wysyłałem wcześniej. To ja się z kolegą waclaw67 dogadam potem.
    Paczka wysłana z powrotem do Ciebie. Dzięki z udział w zabawie

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paveuek
    Waclaw nie odbiera PW, a paczka nadal u mnie leży. Poleży w takim razie jeszcze do drugiej połowy września, bo wyjeżdżam na wakacje poza PL.
    No to jak zdążysz przed wyjazdem to możesz ją do mnie odesłać na te dane z maila co Ci wysyłałem wcześniej. To ja się z kolegą waclaw67 dogadam potem.

Leave a comment:

• paveuek
    replied
    Waclaw nie odbiera PW, a paczka nadal u mnie leży. Poleży w takim razie jeszcze do drugiej połowy września, bo wyjeżdżam na wakacje poza PL.

Leave a comment:

• waclaw67
    replied
    Z przyjemnością bym przyjął paczkę, ale musiała by u mnie zalegać do końca miesiąca więc nie chcę jej blokować innym kolekcjonerom .

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paveuek
    Z tego co widzę to paczka zmienia miejsce pobytu dosyć rzadko - ląduje więc w mojej piwnicy i czeka aż ktoś się zgłosi.
    Proszę o kontakt na maila: pawelkam@gmail.com bo zauważyłem, że forum nie wysyła powiadomień na maila o nowych wiadomościach.
    Masz ustawiony brak powiadomień, pewnie dlatego

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    Mnie wysyła częściej niż bym chciał.

• paveuek
    replied
    Z tego co widzę to paczka zmienia miejsce pobytu dosyć rzadko - ląduje więc w mojej piwnicy i czeka aż ktoś się zgłosi.
    Proszę o kontakt na maila: pawelkam@gmail.com bo zauważyłem, że forum nie wysyła powiadomień na maila o nowych wiadomościach.

Leave a comment:

• paveuek
    replied
    Cześć, paczka jest u mnie cała i zdrowa.
    Dokładam ponad setkę kapsli, kilkadziesiat podstawek, etykiety.
    Szkło bez logo zamieniam na browarowe.

Proszę o kontakt następną osobę, do której wysłać paczkę.

Paweł

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka wysłana do kolegi paveuek.

Leave a comment: