zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Ktoś chętny na paczkę? Dorzuciłem sporo podkładek, trochę kapsli i kilka otwieraczy. Jeśli ktoś był by zainteresowany to można napisać na pw dane do wysyłki paczkomatem.
    Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2024-05-30, 20:50.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Raczej bez sensu nie jest skoro fanty z paczki znikają. Dochodzą nowe. Fakt faktem nie są to "białe kruki", na które co poniketórzy liczyli.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Cieszy mnie to, że wciąż wędruje. Nawet jeśli czasem wydaje się to bez sensu.

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ
    Paczka dotarła. Dorzuciłem to co miałem zaległe. Jak ktoś chętny to można napisać pw z namiarami na swój paczkomat.

Tak na marginesie. Zdajecie sobie sprawę, że paczka krąży już okrągłe 20 lat po ludziach?!
    Z 7 letnią przerwą W kwietniu 2020 roku odgrzebałem przypadkowo (bo sam nie biorę udziału) temat, może to ta pandemia?

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka dotarła. Dorzuciłem to co miałem zaległe. Jak ktoś chętny to można napisać pw z namiarami na swój paczkomat.

Tak na marginesie. Zdajecie sobie sprawę, że paczka krąży już okrągłe 20 lat po ludziach?!

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Paczka wysłana do SupeR_PiwosZ

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emeryt1576
    Cześć!a podróżują w tej paczce jakieś starsze polskie podstawki i etykiety?
    Z tego co pamiętam to chyba coś z lat 90-tych głównie. Jak chcesz to podeślij mi dane do wysyłki paczkomatem na pw to sobie poprzeglądasz.

Kolego pegie23 jak już nadasz do mnie paczkę to napisz proszę w temacie wiadomość, że wysłałeś.

Leave a comment:

• emeryt1576
    replied
    Cześć!a podróżują w tej paczce jakieś starsze polskie podstawki i etykiety?

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    I już dzisiaj dotarła do mnie

Leave a comment:

• Krakus
    replied
    Paczuszka wysłana do pegie23

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Krakus wysłałem Ci dane do przesyłki na PW

SupeR_PiwosZ ok, paczka wraca potem do Ciebie

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Kolego pegie23 jak przeglądniesz paczkę to podeślij ją z powrotem do mnie. Zapomniałem wrzucić jeszcze kilku fantów do paczki. Namiary na paczkomat podeślę Ci na pw.

Leave a comment:

• Krakus
    replied
    Paczuszka już jest u mnie. Jak tylko ją ogarnę, wyślę dalej. Kolego pegie23 też proszę o dane do wysyłki paczkomatem.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Krakus; 2024-04-22, 19:08.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka wysłana w dniu dzisiejszym.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka dotarła. Wstępnie po przeglądzie. Z tego co widzę pojawiły się nowe etykiety, kapsle i dekle. Nadmierną ilość dubli w deklach wywaliłem z paczki bo bezsensownie tylko podróżują w paczce. Dorzucę kilka kapsli i etykiet, których tam nie widziałem. Do tego może prawdopodobnie jakieś wiekowe szkło z mojej kolekcji, które mam zdublowane. Gabarytowo paczka nie jest duża więc nie będzie już stękania, że pudło wielkie i źle się wysyła. Chociaż w paczkomacie i tak tylko na największy gabaryt wejdzie.

Kolego Krakus podeślij mi proszę swoje namiary do wysyłki paczkomatem. Postaram się na dniach puścić ją dalej w obieg.

Leave a comment: