zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• waclaw67
    replied
    Z przyjemnością bym przyjął paczkę, ale musiała by u mnie zalegać do końca miesiąca więc nie chcę jej blokować innym kolekcjonerom .

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paveuek
    Z tego co widzę to paczka zmienia miejsce pobytu dosyć rzadko - ląduje więc w mojej piwnicy i czeka aż ktoś się zgłosi.
    Proszę o kontakt na maila: pawelkam@gmail.com bo zauważyłem, że forum nie wysyła powiadomień na maila o nowych wiadomościach.
    Masz ustawiony brak powiadomień, pewnie dlatego

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    Mnie wysyła częściej niż bym chciał.

• paveuek
    replied
    Z tego co widzę to paczka zmienia miejsce pobytu dosyć rzadko - ląduje więc w mojej piwnicy i czeka aż ktoś się zgłosi.
    Proszę o kontakt na maila: pawelkam@gmail.com bo zauważyłem, że forum nie wysyła powiadomień na maila o nowych wiadomościach.

Leave a comment:

• paveuek
    replied
    Cześć, paczka jest u mnie cała i zdrowa.
    Dokładam ponad setkę kapsli, kilkadziesiat podstawek, etykiety.
    Szkło bez logo zamieniam na browarowe.

Proszę o kontakt następną osobę, do której wysłać paczkę.

Paweł

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka wysłana do kolegi paveuek.

Leave a comment:

• Iwka95
    replied
    No fajnie że ruszyła ....

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paveuek
    Cześć
    Po ponad 20 latach od rejestracji wracam do tego wątku.
    Chętnie przyjrzę się paczce, coś dołożę i puszczę dalej. Prośba o kontakt na PW.
    Poszło PW.

Leave a comment:

• paveuek
    replied
    Cześć
    Po ponad 20 latach od rejestracji wracam do tego wątku.
    Chętnie przyjrzę się paczce, coś dołożę i puszczę dalej. Prośba o kontakt na PW.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    I jak jest chętny/a na przegląd nowych fantów?

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Ktoś chętny na paczkę? Dorzuciłem sporo podkładek, trochę kapsli i kilka otwieraczy. Jeśli ktoś był by zainteresowany to można napisać na pw dane do wysyłki paczkomatem.
    Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2024-05-30, 20:50.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Raczej bez sensu nie jest skoro fanty z paczki znikają. Dochodzą nowe. Fakt faktem nie są to "białe kruki", na które co poniketórzy liczyli.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Cieszy mnie to, że wciąż wędruje. Nawet jeśli czasem wydaje się to bez sensu.

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ
    Paczka dotarła. Dorzuciłem to co miałem zaległe. Jak ktoś chętny to można napisać pw z namiarami na swój paczkomat.

Tak na marginesie. Zdajecie sobie sprawę, że paczka krąży już okrągłe 20 lat po ludziach?!
    Z 7 letnią przerwą W kwietniu 2020 roku odgrzebałem przypadkowo (bo sam nie biorę udziału) temat, może to ta pandemia?

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka dotarła. Dorzuciłem to co miałem zaległe. Jak ktoś chętny to można napisać pw z namiarami na swój paczkomat.

Tak na marginesie. Zdajecie sobie sprawę, że paczka krąży już okrągłe 20 lat po ludziach?!

Leave a comment: