zmyślny plan
Collapse
X
-
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi i co się dzieje.
Chciałem wysłać PW do kol.e-prezesa w sprawie paczki i niestety pokazuje mi się poniższy komunikat pomimo wyczyszczenia całej mej poczty.- You have reached your stored private message quota of 100 topics. You have 118 topics saved combined in your private message folders. Please delete some of your existing topics.
Ostatnia zmiana dokonana przez waclaw67; 2023-06-28, 13:10. -
Leave a comment:
-
No to ja się melduję na paczkę.Póki jeszcze działa chcę wziąć udział w "zabawie" .Poszło PW do e-prezesa.Leave a comment:
-
Podstawkowo jest straszna bida - nie ma nawet masowej nowości. Same śmieci. Z kapslami podobnie. Jest szkiełko, które kiedyś szukałem, ale już mam w dobrym/lepszym stanie i trochę otwieraczy mocno zdezelowanych. Etykietowo jakieś starocie. Widać odklejki z nowości szybko znajdują chętnych, bo dokładałem ich trochę.
Na razie wszystko czeka... -
Paczka wróciła do mnie na przechowanie. W wolnej chwili zaglądnę do niej czy warto wysyłać dalej.Leave a comment:
-
No to może wreszcie skorzystam z uczestnictwa w paczce.Ale z góry zaznaczam, że w tej chwili ze względów czasowych i zdrowotnych, może u mnie przeleżeć nawet do 2 tygodni /max/.
Więc pytanie do SupeR PiwosZa czy paczka aktualna i wysłać Ci na PW do mnie namiar czy na razie czekamy.Leave a comment:
-
No to może wreszcie skorzystam z uczestnictwa w paczce.Ale z góry zaznaczam, że w tej chwili ze względów czasowych i zdrowotnych, może u mnie przeleżeć nawet do 2 tygodni /max/.
Więc pytanie do SupeR PiwosZa czy paczka aktualna i wysłać Ci na PW do mnie namiar czy na razie czekamy.Leave a comment:
-
-
Jaka jest forma opłaty za paczkę,Przez nadawcę czy przez odbiorcę ?Leave a comment:
-
Jakby był ktoś jeszcze chętny na chwilę obecną to paczkę mogę podesłać od ręki.Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2023-05-02, 22:35.Leave a comment:
-
Idea wędrującej paczki polega na pewnych ogólnoludzkich zasadach - wziąłeś coś - daj coś. Im więcej osób uczestniczy tym szansa, że każdy znajdzie coś dla siebie. Rarytasy zdarzają się pewnie tylko dla wybranych, ale to wciąż tylko zabawa. Kilkukrotnie była u mnie paczka i ewidentnie zniszczone i w dublach śmieci usuwałem. A odklejane etykiety to czasem jedyne jakie na rynku są, bo czasem istnieją bardzo krótkie serie tychże.
Paczka jest dla tych co nie mają możliwości za często uczestniczyć w giełdach i tym sposobem są w stanie coś do zbioru dorzucić bez wyjazdu gdzieś w Polskę. Tyle i aż tyle. Jeśli będzie taka wola by zakończyć zabawę proszę o kontakt.Leave a comment:
-
Często otrzymuję paczki /zakupy/ kurierem ale do domu.Nigdy nie wysyłałem więc muszę wcześniej się zorientować jak wygląda sprawa wysyłki a nie chcę przetrzymywać paczki za długo więc nie w tej chwili..Jaka jest aktualnie waga paczki + - .Jak do Ciebie następny raz dotrze to na pewno skorzystam z wymiany paczki bo od dawna o tym myślęPozdrawiam
Za tą kase co jest obecnie do odbioru w paczkomacie to paczka jest guzik warta.same powtórki wypełnione po brzegi podstawkami,kapsle usyfione-niby kolekcjonerskie i mase etykiet odklejonych i w licznych powtórkach.jak zaczynasz to spoko te 20pare zł ci się wróci ale jak zbierasz konkrety to się zawiedziesz.jeszcze z rok temu paczka była konkretna.
👍 1Leave a comment:
-
Za tą kase co jest obecnie do odbioru w paczkomacie to paczka jest guzik warta.same powtórki wypełnione po brzegi podstawkami,kapsle usyfione-niby kolekcjonerskie i mase etykiet odklejonych i w licznych powtórkach.jak zaczynasz to spoko te 20pare zł ci się wróci ale jak zbierasz konkrety to się zawiedziesz.jeszcze z rok temu paczka była konkretna.Leave a comment: