BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Od dzisiaj aktualna lista piw lanych będzie dostępna na http://chmielarnia.wordpress.com/
Każde piwo ma link do RateBeer, żeby nie było wątpliwości co jest co.Leave a comment:
-
Nie bądźcie smutasami. W innych lokalach wypisują na tablicy "jak trzeba" to w jednym może być inaczej. Do tego nie widzę niczego zdrożnego ani ujmującego w nazywaniu lokalu Chlarnią.Leave a comment:
-
Myślałby kto, że taki poważniak z ciebie, a w wątku o wizycie Artów w Warszawie narzekałeś na brak skandali i emocji. No to masz emocje - podczas zamawiania. Że nie wspomnę o którychś tam FDP we Wrocku, gdy podczas jakiejś relacji dla TV odgrywałeś mistrza drugiego planu. Cóż za degrengolada marki apteki.
Leave a comment:
-
To bezcenne ujrzeć uśmiech barmana na wypowiadaną specyficzną nazwę piwa
Adekwatnie, ale widzę, że tego nie rozumiecie, gdybym sobie robił takie jaja z nazw przy zamawianiu jakie Wy robicie z klientów, to też byłby niezły kabaret.
Leave a comment:
-
Panowie, trochę luzu, to je multitap, nie ogródek Ciechana
A barmani zawsze chętnie przybliżą etymologię danej nazwy, wyjaśnią choćby, jak słynne zdjęcie pewnego blogera z wąsami wpłynęło na żarty, z brodą, ale również i wąsem, o pewnym browarze
Leave a comment:
-
-
-
Nudy może nie ma, ale ostatnio nie zamówiłem tego co chciała Asia, bo nazwa ni chu..cha się nie zgadzała przykładając racjonalne i nie racjonalne skojarzenia, więc to już nie jest zabawa w skojarzenia, tylko dezinformacja...
Czyli zabawa wg mnie zaszła trochę za daleko. Ale to tylko moje zdanie, a że nie jestem częstym gościem, więc nie ma to najmniejszego znaczenia, ważne, że można płacić telefonami
Leave a comment:
-
uprzedziłeś mnie Emes, też myślałem, żeby to skomentować bo te nazwy od czapy są irytujące, wkurza mnie gdy muszę się barmana pytać co to jest za piwo pod jakąś "super-extra-fajną-nazwą"Leave a comment:
-
Załóżmy, że ponuracy też lubią piwo, a wtedy muszą szukać sobie innego lokalu.
Leave a comment:
-
A mnie się bardzo podoba. Raz mniej udane raz bardziej ale przynajmniej nie ma nudy.Leave a comment:
-
Szczególnie, jak co innego jest w zeszyciku na stołach, a co innego na tablicy - to nie wiadomo, czy się skończyło i zostało zmienione ale nie zaktualizowano zeszytu, czy mamy "urocze" zabawy nazwami...
Informacja uber alles
Leave a comment: