Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• emes
    replied
    BoShe ! Wszystko pamiętają i jeszcze ci wypomną

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
    No to zabaczymy co powiedzą właściciele po pewnym czasie na taką degrengoladę marki pubu.
    Myślałby kto, że taki poważniak z ciebie, a w wątku o wizycie Artów w Warszawie narzekałeś na brak skandali i emocji. No to masz emocje - podczas zamawiania. Że nie wspomnę o którychś tam FDP we Wrocku, gdy podczas jakiejś relacji dla TV odgrywałeś mistrza drugiego planu. Cóż za degrengolada marki apteki.

Leave a comment:

• emes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krocz
    Panowie, trochę luzu, to je multitap, nie ogródek Ciechana A barmani zawsze chętnie przybliżą etymologię danej nazwy, wyjaśnią choćby, jak słynne zdjęcie pewnego blogera z wąsami wpłynęło na żarty, z brodą, ale również i wąsem, o pewnym browarze
    To bezcenne ujrzeć uśmiech barmana na wypowiadaną specyficzną nazwę piwa Adekwatnie, ale widzę, że tego nie rozumiecie, gdybym sobie robił takie jaja z nazw przy zamawianiu jakie Wy robicie z klientów, to też byłby niezły kabaret.

Leave a comment:

• Krocz
    replied
    Panowie, trochę luzu, to je multitap, nie ogródek Ciechana A barmani zawsze chętnie przybliżą etymologię danej nazwy, wyjaśnią choćby, jak słynne zdjęcie pewnego blogera z wąsami wpłynęło na żarty, z brodą, ale również i wąsem, o pewnym browarze

Leave a comment:

• Livres
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    A Chlejarnia i Chlarnia już były, czekamy na kolejne :]
    Pralnia? Dobrze koresponduje z Prasownią Piwa.

Leave a comment:

• emes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    ...A Chlejarnia i Chlarnia już były, czekamy na kolejne :]
    No to zabaczymy co powiedzą właściciele po pewnym czasie na taką degrengoladę marki pubu.
    Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2014-04-30, 22:38.

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
    Nudy może nie ma [...] ważne, że można płacić telefonami
    A przyjmują te starsze, z klapką i z klawiaturą? Zebrałoby się wraz z żoninymi kilka...

Leave a comment:

• iron
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
    A mnie się bardzo podoba. Raz mniej udane raz bardziej ale przynajmniej nie ma nudy.
    Nudy może nie ma, ale ostatnio nie zamówiłem tego co chciała Asia, bo nazwa ni chu..cha się nie zgadzała przykładając racjonalne i nie racjonalne skojarzenia, więc to już nie jest zabawa w skojarzenia, tylko dezinformacja...
    Czyli zabawa wg mnie zaszła trochę za daleko. Ale to tylko moje zdanie, a że nie jestem częstym gościem, więc nie ma to najmniejszego znaczenia, ważne, że można płacić telefonami

Leave a comment:

• becik
    replied
    Może to i fajny pomysł dla innych klientów, ale mnie te nazwy irytują. Poza tym to broń obosieczna, jak tak przeinaczacie nazwy piw browarów, to te browary, tak samo jak i klienci też będą z Was żartować i np nazywać Chlejarnią.
    uprzedziłeś mnie Emes, też myślałem, żeby to skomentować bo te nazwy od czapy są irytujące, wkurza mnie gdy muszę się barmana pytać co to jest za piwo pod jakąś "super-extra-fajną-nazwą"

Leave a comment:

• Prusak
    replied
    Załóżmy, że ponuracy też lubią piwo, a wtedy muszą szukać sobie innego lokalu.

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    A mnie się bardzo podoba. Raz mniej udane raz bardziej ale przynajmniej nie ma nudy.

Leave a comment:

• iron
    replied
    Szczególnie, jak co innego jest w zeszyciku na stołach, a co innego na tablicy - to nie wiadomo, czy się skończyło i zostało zmienione ale nie zaktualizowano zeszytu, czy mamy "urocze" zabawy nazwami...
    Informacja uber alles

Leave a comment:

• DaemooN1985
    replied
    Może to i fajny pomysł dla innych klientów, ale mnie te nazwy irytują. Poza tym to broń obosieczna, jak tak przeinaczacie nazwy piw browarów, to te browary, tak samo jak i klienci też będą z Was żartować i np nazywać Chlejarnią.
    szczerze? mnie również, ani to śmieszne, ani tym bardziej czytelne, pozdrawiam!

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Cóż, wszystkim się nie dogodzi. A Chlejarnia i Chlarnia już były, czekamy na kolejne :]

Leave a comment:

• emes
    replied

Leave a comment: