Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
Jako klientka mogę powiedzieć , że barmani są jak najbardziej właściwie dobrani.... każdemu doradzą pyszne piwko a chyba o to tu chodzi?
...a że barman też człowiek , to chyba czasem małe wpadki można zrozumieć i raczej zamknięte drzwi musiały być czymś spowodowane. Skoro Pan nie zmienił wyboru lokalu po 30 minutach czekania to chyba coś znaczy?Leave a comment:
-
Miejcie na względzie, że ekipa kończy często o 2 w nocy. Przespać się, zjeść coś na cały dzień i dawaj do pracy za barem. To nie są roboty! Też mi się zdarzyło przyjść ciut "za wcześnie", ale to chyba nie powód do taki sądów.Leave a comment:
-
To zdarza się w Omercie. 2 razy mnie to spotkało, a przecież z racji zamieszkania nie bywam tam często. Niestety przytrafiło mi się to również w Strefie Piwa. Przepraszam nie usłyszałem. Widocznie gdy interes zaczyna dobrze prosperować, pojedynczy klient nie jest już taki ważny.Leave a comment:
-
Byłem w Omercie wczoraj i mam niestety mieszane uczucie.
Zestaw piw robi wrażenie.
Niestety nie wiem, czy osoby, które tam pracują są właściwie dobrane.
Na drzwiach napis otwarte od 16:00 i co z tego.
Godz. 16:00 w środku tylko przyciemnione światło. Drzwi wejściowe zamknięte.
Godz. 16:05 jakiś koleś w środku przenosi jakieś kartony, puszki, krzesła. Tempo oszałamiające ...... dla ślimaka (może). Drzwi wejściowe zamknięte.
Godz. 16:15 Bez zmian.
Godz. 16:25 Przychodzi Panienka. Otwiera drzwi z zewnątrz, wchodzi i mimo, że na zewnątrz stoi już spora grupa klientów nic się nie dzieje. Jakiś koleś leniwie wywiesza tablice na zewnątrz.
Godz. 16:28 na moje pytanie, czy już, pada łaskawie tak.
Ile klientów w czasie 16:00 - 16:20 odbiło się od drzwi i odeszło to pewnie tylko ja z Żoną-Taxi widzieliśmy.
Nie wiem, czy to codzienne praktyki, ale przypominało mi to "stare dobre" komunistyczne czasy. Przykre.Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2012-11-04, 23:28.Leave a comment:
-
Dziś w nalewakach:
- 5AM Saint
- Svijansky Maz
- Jaipur
- Chiron
- Hepie en Hepie
- Pauwel Kwak
- Poperings Hommel
- Skalak Tmave 13
- Ezelenbok
- Boon Kriek
- Saison Voisin
- La Trappe Quadrupel
- Kill Your Darlings
- Saint Petersburg
- Birell Nealko
- Lubuskie
- Śliwka w Piwie
- Angielskie Śniadanie
- Koźlak
- Dyniamit
- Ciechan Wyborny
- Zawiercie Jasne Pełne
- Warmiak
- Raciborskie
- Ciechan Miodowe
- Zawiercie Czekoladowe
Zapraszamy
Leave a comment:
-
1.11 lokal czynny normalnie. Zapraszamy jak zwykle od 16.
W nalewakach:
- 5AM Saint
- Staropramen 11
- Jaipur IPA
- Tzara
- Hepie en Hepie
- Pauwel Kwak
- Lia Fail
- Kozel Cerny
- Ezelenbok
- Bacchus Kriek
- La Trappe Puur
- Sibilla
- Hardcore IPA
- Czaar Peter
- Birell Nealko
- Żywe
- Koźlak
- Artezan Wit
- Artezan IPA
- Angielskie Śniadanie
- Dyniamit
- Irish
- Wiśnia w Piwie
- Rześkie
- Raciborskie
- Zawiercie Czekoladowe
- Zawiercie Bursztynowe
- Ciechan MiodoweLeave a comment:
-
Niestety muszę odwołać wyjazd do Krakowa, za niedogodności wszystkich zainteresowanych przepraszam. Życzę smacznych wrażeń z Dyniamitem dziś wieczorem !Już w najbliższą sobotę o godz. 18 zapraszamy na premierę nowego piwa PINTY - DYNIAMIT!
PINTA Dyniamit 16,5° warzona z dużym dodatkiem pieczonej dyni, intensywnie ale naturalnie aromatyzowana cynamonem, goździkami i imbirem.
Gościem specjalnym będzie autor receptury i jeden ze współzałożycieli Pinty - Ziemowit Fałat.Leave a comment:
-
Już w najbliższą sobotę o godz. 18 zapraszamy na premierę nowego piwa PINTY - DYNIAMIT!
PINTA Dyniamit 16,5° warzona z dużym dodatkiem pieczonej dyni, intensywnie ale naturalnie aromatyzowana cynamonem, goździkami i imbirem.
Gościem specjalnym będzie autor receptury i jeden ze współzałożycieli Pinty - Ziemowit Fałat.Leave a comment:
-
Wszystkich wielbicieli piw wędzonych, jak również tych jeszcze do nich nieprzekonanych, zapraszamy na SNAB Roock - wędzonego portera z Holandii. 15,4 Blg, 6,5% alk., chmielone Willamette i Chinook.
Oczywiście z beczki.Leave a comment:
-
..z piwem jak najbardziej wszystko w najlepszym porządku...tylko lokal ma w sobie to coś że nie pozwala poprzestać na jednym piwie..a po kilku to już umysł nie ten i droga do domu daleka i kręta...ojoj..jaka kręta
pyszne piwo ale 9,2 % robi swoje...
Leave a comment:
-
Już w najbliższą sobotę zapraszamy na premierę nowego piwa z browaru Artezan. Jest to klasyczna (angielska) wersja India Pale Ale. Użyte słody: jęczmienny pale ale, pszeniczny, karmelowy, chmiele: East Kent Goldings, Challenger, drożdże z browaru Worthington w Anglii.
A dziś serwujemy:
- 5 AM Saint
- Velkopopovicky Kozel 12
- Svijanska Knezna
- Punk IPA
- Floreffe Dubbel
- Koning Honing
- Kill Your Darlings
- Karmeliet Tripel
- Horn's Bock
- Mongozo Mango
- Weihenstephaner Hefeweissbier
- Chiron
- Sibilla Saison
- Amarillo
- Saint Petersburg
- Birell Nealko
- Artezan Wit
- Ciechan Miodowe
- Angielskie Śniadanie
- Ognie Szczęścia
- Żywe
- Koźlak
- Zawiercie Czekoladowe
- Zawiercie Jasne Pełne
- Zawiercie Bursztynowe
- Śliwka w Piwie
- Irlandzkie Mocne
- Irish
- Wrocławskie
- Twierdzowe
Zapraszamy
Leave a comment:
-
-
Leci z pompy...ostrzegam! nie należy pic więcej niż jedno! w szczególności gdy wcześniej wypiło się 3 inne... ojoj...Leave a comment: