Kupa 3, Omerta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Rzeszowiak
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Miejcie na względzie, że ekipa kończy często o 2 w nocy. Przespać się, zjeść coś na cały dzień i dawaj do pracy za barem. To nie są roboty! Też mi się zdarzyło przyjść ciut "za wcześnie", ale to chyba nie powód do taki sądów.
    Jak np. autobus spóźni się o 20 minut też jesteś taki wyrozumiały dla niewyspanego kierowcy? Dla mnie spóźnione otwarcie to lekceważenie klienta, i należy to piętnować, niezależnie od chwalenia za inne rzeczy.

Leave a comment:

• Artysztyka
    replied
    Jako klientka mogę powiedzieć , że barmani są jak najbardziej właściwie dobrani.... każdemu doradzą pyszne piwko a chyba o to tu chodzi?

...a że barman też człowiek , to chyba czasem małe wpadki można zrozumieć i raczej zamknięte drzwi musiały być czymś spowodowane. Skoro Pan nie zmienił wyboru lokalu po 30 minutach czekania to chyba coś znaczy?

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Miejcie na względzie, że ekipa kończy często o 2 w nocy. Przespać się, zjeść coś na cały dzień i dawaj do pracy za barem. To nie są roboty! Też mi się zdarzyło przyjść ciut "za wcześnie", ale to chyba nie powód do taki sądów.

Leave a comment:

• Rzeszowiak
    replied
    To zdarza się w Omercie. 2 razy mnie to spotkało, a przecież z racji zamieszkania nie bywam tam często. Niestety przytrafiło mi się to również w Strefie Piwa. Przepraszam nie usłyszałem. Widocznie gdy interes zaczyna dobrze prosperować, pojedynczy klient nie jest już taki ważny.

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    Byłem w Omercie wczoraj i mam niestety mieszane uczucie.
    Zestaw piw robi wrażenie.
    Niestety nie wiem, czy osoby, które tam pracują są właściwie dobrane.
    Na drzwiach napis otwarte od 16:00 i co z tego.
    Godz. 16:00 w środku tylko przyciemnione światło. Drzwi wejściowe zamknięte.
    Godz. 16:05 jakiś koleś w środku przenosi jakieś kartony, puszki, krzesła. Tempo oszałamiające ...... dla ślimaka (może). Drzwi wejściowe zamknięte.
    Godz. 16:15 Bez zmian.
    Godz. 16:25 Przychodzi Panienka. Otwiera drzwi z zewnątrz, wchodzi i mimo, że na zewnątrz stoi już spora grupa klientów nic się nie dzieje. Jakiś koleś leniwie wywiesza tablice na zewnątrz.
    Godz. 16:28 na moje pytanie, czy już, pada łaskawie tak.

Ile klientów w czasie 16:00 - 16:20 odbiło się od drzwi i odeszło to pewnie tylko ja z Żoną-Taxi widzieliśmy.

Nie wiem, czy to codzienne praktyki, ale przypominało mi to "stare dobre" komunistyczne czasy. Przykre.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2012-11-05, 00:28.

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Dziś w nalewakach:
    - 5AM Saint
    - Svijansky Maz
    - Jaipur
    - Chiron
    - Hepie en Hepie
    - Pauwel Kwak
    - Poperings Hommel
    - Skalak Tmave 13
    - Ezelenbok
    - Boon Kriek
    - Saison Voisin
    - La Trappe Quadrupel
    - Kill Your Darlings
    - Saint Petersburg
    - Birell Nealko

- Lubuskie
    - Śliwka w Piwie
    - Angielskie Śniadanie
    - Koźlak
    - Dyniamit
    - Ciechan Wyborny
    - Zawiercie Jasne Pełne
    - Warmiak
    - Raciborskie
    - Ciechan Miodowe
    - Zawiercie Czekoladowe

Zapraszamy

Leave a comment:

• singerek
    replied
    1.11 lokal czynny normalnie. Zapraszamy jak zwykle od 16.

W nalewakach:
    - 5AM Saint
    - Staropramen 11
    - Jaipur IPA
    - Tzara
    - Hepie en Hepie
    - Pauwel Kwak
    - Lia Fail
    - Kozel Cerny
    - Ezelenbok
    - Bacchus Kriek
    - La Trappe Puur
    - Sibilla
    - Hardcore IPA
    - Czaar Peter
    - Birell Nealko

- Żywe
    - Koźlak
    - Artezan Wit
    - Artezan IPA
    - Angielskie Śniadanie
    - Dyniamit
    - Irish
    - Wiśnia w Piwie
    - Rześkie
    - Raciborskie
    - Zawiercie Czekoladowe
    - Zawiercie Bursztynowe
    - Ciechan Miodowe

Leave a comment:

• Cez
    replied
    No to z Dyni... Trza zobaczyć SNAB Roock'a.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Cez; 2012-10-27, 13:13.

Leave a comment:

• Zdrój
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek
    Już w najbliższą sobotę o godz. 18 zapraszamy na premierę nowego piwa PINTY - DYNIAMIT!

PINTA Dyniamit 16,5° warzona z dużym dodatkiem pieczonej dyni, intensywnie ale naturalnie aromatyzowana cynamonem, goździkami i imbirem.

Gościem specjalnym będzie autor receptury i jeden ze współzałożycieli Pinty - Ziemowit Fałat.
    Niestety muszę odwołać wyjazd do Krakowa, za niedogodności wszystkich zainteresowanych przepraszam. Życzę smacznych wrażeń z Dyniamitem dziś wieczorem !

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Już w najbliższą sobotę o godz. 18 zapraszamy na premierę nowego piwa PINTY - DYNIAMIT!

PINTA Dyniamit 16,5° warzona z dużym dodatkiem pieczonej dyni, intensywnie ale naturalnie aromatyzowana cynamonem, goździkami i imbirem.

Gościem specjalnym będzie autor receptury i jeden ze współzałożycieli Pinty - Ziemowit Fałat.

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Wszystkich wielbicieli piw wędzonych, jak również tych jeszcze do nich nieprzekonanych, zapraszamy na SNAB Roock - wędzonego portera z Holandii. 15,4 Blg, 6,5% alk., chmielone Willamette i Chinook.

Oczywiście z beczki.

Leave a comment:

• kazimierak
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
    A co z nim nie tak?
    ..z piwem jak najbardziej wszystko w najlepszym porządku...tylko lokal ma w sobie to coś że nie pozwala poprzestać na jednym piwie..a po kilku to już umysł nie ten i droga do domu daleka i kręta...ojoj..jaka kręta pyszne piwo ale 9,2 % robi swoje...

Leave a comment:

• singerek
    replied
    Już w najbliższą sobotę zapraszamy na premierę nowego piwa z browaru Artezan. Jest to klasyczna (angielska) wersja India Pale Ale. Użyte słody: jęczmienny pale ale, pszeniczny, karmelowy, chmiele: East Kent Goldings, Challenger, drożdże z browaru Worthington w Anglii.

A dziś serwujemy:
    - 5 AM Saint
    - Velkopopovicky Kozel 12
    - Svijanska Knezna
    - Punk IPA
    - Floreffe Dubbel
    - Koning Honing
    - Kill Your Darlings
    - Karmeliet Tripel
    - Horn's Bock
    - Mongozo Mango
    - Weihenstephaner Hefeweissbier
    - Chiron
    - Sibilla Saison
    - Amarillo
    - Saint Petersburg
    - Birell Nealko

- Artezan Wit
    - Ciechan Miodowe
    - Angielskie Śniadanie
    - Ognie Szczęścia
    - Żywe
    - Koźlak
    - Zawiercie Czekoladowe
    - Zawiercie Jasne Pełne
    - Zawiercie Bursztynowe
    - Śliwka w Piwie
    - Irlandzkie Mocne
    - Irish
    - Wrocławskie
    - Twierdzowe

Zapraszamy

Leave a comment:

• jacer
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kazimierak
    Leci z pompy...ostrzegam! nie należy pic więcej niż jedno! w szczególności gdy wcześniej wypiło się 3 inne... ojoj...
    A co z nim nie tak?

Leave a comment:

• kazimierak
    replied
    Leci z pompy...ostrzegam! nie należy pic więcej niż jedno! w szczególności gdy wcześniej wypiło się 3 inne... ojoj...

Leave a comment: