Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• olie
    replied
    Skoro ma być głosowanie, to mogli już dorzucić IPA. W końcu też było brane pod uwagę na etapie testów.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Okazuje się, że z tymi nowymi Żywcami jest tak, że na rynku pozostanie tylko jeden z nich. O wszystkim zadecydować mają konsumenci poprzez internetowe głosowanie na stronie Żywca.
    Żywiec wprowadza na rynek trzy piwa w limitowanej edycji: Białe, Marcowe oraz Bocka. Wprowadzeniu na rynek nowych wariantów towarzyszy akcja crowdsourcingowa pod nazwą Wybory Żywieckie - od połowy kwietnia.

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    bzdurę napisałem
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2014-03-03, 21:21.

Leave a comment:

• Brodzislaw
    replied
    To może porter miodowo-szczawiowy :-)

Leave a comment:

• Myszon007
    replied
    Nowa Fortuna - skan z gazetki Tesco. W tej samej gazetce Somersby Jeżynowe - widać jakie nowości czekają nas w tym roku
    Attached Files

Leave a comment:

• anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brodzislaw
    Krajan NIefiltrowane z browaru w Trzeciewnicy. Polecam!
    http://browar.biz/piwo.php?id=3089&do=ou#ou

Leave a comment:

• Brodzislaw
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Dziękuję, nie skorzystam. Tym bardziej, że nie na temat. To nie jest nowe piwo.
    Byłem przekonany że puścili w 2013... Sprawdzę osobiście w browarze bo mam niedaleko.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Ależ to nie jest zgłoszenie .

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Dziękuję, nie skorzystam. Tym bardziej, że nie na temat. To nie jest nowe piwo.

Leave a comment:

• Brodzislaw
    replied
    Krajan NIefiltrowane z browaru w Trzeciewnicy. Polecam!

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Pendragon szybko wyrzuca z głowy takie śmieciowe wiadomości

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
    Dzięki, ale diabli wiedzą, czy to to? Jeśli Krajan "robi" dla Almy, to pewnie tak... No, czeski jestem...
    Gdzieś w odchłani forum, tak mi się wydaje, jakaś dyskusja na ten temat się obyła, Pendragon pewnie pamieta .

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    Jeśli to czeskie piwo to oceniajmy je w Czechach, ktoś wie jaki to browar robi?
    Kiedyś to była Jihlava, czy nadal - nie wiem.

Leave a comment:

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
    NIe wiem co zrobić z Starovar na chłodne wieczory, wg kodu uwarzony został w Czechach, więc jako taki, nie może być w DP.
    Jeśli to czeskie piwo to oceniajmy je w Czechach, ktoś wie jaki to browar robi?
    Nie róbmy bajzlu z polskimi piwami i bądźmy konsekwentni, bo inaczej pszeniczne z Okocimia będziemy oceniać jako polskie piwo uwarzone w Polsce co jest kłamstwem

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Jak dla mnie, nastąpiła tylko zmiany szaty graficznej, co by mieć ją wspólną dla serii lubuskie. No i lekka zmiana nazwy

Leave a comment: