Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• xcvxc
    replied
    To jutro coś o nim napiszę. Chociaż wydaje mi się, że te piwa będą takie ugłaskane.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xcvxc
    Wczoraj piłęm tą APA i tragedii nie było. Taka zwykła do picia lekko chemielona i srednio goryczkowa.
    No to jeszcze poczekam, bo "lekko chmielonych na aromat i średnio goryczkowych" nakupiłem w postaci przeterminowanych naszych kraftowców. Z tym, że po 2,99zł/szt

Czekam na reckę Stoutu, choć z tego co wyczytałem na etykiecie to zwykły sesyjny stoucik. Ani dry ani sweet.

Leave a comment:

• xcvxc
    replied
    Wczoraj piłęm tą APA i tragedii nie było. Taka zwykła do picia lekko chemielona i srednio goryczkowa.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    W "naszym" tescaczu te trzy piwa mają równą cenę 5,99zł co mnie też zdziwiło.
    Jankes i maorys za to po 5,99 czy nawet 6,99zł :]
    a dla kontrastu Komesy potrójne i poczwórne po 3,45zł
    niezły rozwał z cenami mają
    :]

Przed kupieniem tego jeżyka poczekam na recenzję. \

Leave a comment:

• majeure
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure
    Wąsosz [Kraftwerk]
    HedgeHog American Pale Ale
    BLG 12°
    ALC. 5,5% obj.
    IBU 40

Wąsosz [Kraftwerk]
    HedgeHog American India Pale Ale
    BLG 14°
    ALC. 5,8% obj.
    IBU 70
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
    plus STOUT

pojawiły się w TESCO

wszystko po 5,99zł
    Ktoś coś wie więcej?
    [spisek mode ON]Kraftwerk w Wąsoszu robi "marketową"(tylko dla TEsco) specjalną markę pod nazwą HedgeHog?[spisek mode OFF]
    Może gdyby w Warszawie (Tesco przy Górczewskiej) były po 5,99 zł (a były: AIPA - 7,49 zł, APA - 6,99 zł), to też by mnie to przyszło do głowy. Ale to bardzo prawdopodobne, skoro ani Kraftwerk ani Tesco póki co tymi piwami się nie chwalą.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure
    Wąsosz [Kraftwerk]
    HedgeHog American Pale Ale
    BLG 12°
    ALC. 5,5% obj.
    IBU 40

Wąsosz [Kraftwerk]
    HedgeHog American India Pale Ale
    BLG 14°
    ALC. 5,8% obj.
    IBU 70
    plus STOUT

pojawiły się w TESCO

wszystko po 5,99zł
    Ktoś coś wie więcej?
    [spisek mode ON]Kraftwerk w Wąsoszu robi "marketową"(tylko dla TEsco) specjalną markę pod nazwą HedgeHog?[spisek mode OFF]

https://scontent.cdninstagram.com/hp...24089633_n.jpg
    Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2015-11-04, 12:54.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    A może i to

Leave a comment:

• jacekwerner
    replied
    A to nie to samo : http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=112739 ?

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Na WFP było nowe piwo Stu Mostów: ART Nigredo Chocolate Mint Foreign Extra Stout, ale poza nazwą nic na profilu FB nie znalazłem, na stronie WWW też. Ktoś coś wie? Ja nie zapisałem, ale też nie pamiętam czy były podane parametry.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Jutro dokończę uzupełnianie bazy, dziś żona skradła mi kompa.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano
    Oj to jednak nakombinowane i zaraz się gubić ludzie będą, pytać i zgłaszać ponownie.
    Opcja yaro74 jest najlogiczniejsza chyba
    Etykiety obu stoutów są w odpowiednim kolorze.

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    To ja jeszcze raz się czepne
    Czemu Tenczynek Marcowe sklasyfikowane jest w DP jako ciemne, a nie po prostu jako marcowe?

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen
    Drobna uwaga odnoście piwa Wit 1 robionego przez kontraktowca Beer City w Wąsoczu
    Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)

Piwo zostało sklasyfikowane w DP jako Pale Ale, a przecież jest to Alt, o czym informują zresztą na etykiecie i na stronie Beer City
    http://www.beercity.pl/wit.html
    poprawione

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    Drobna uwaga odnoście piwa Wit 1 robionego przez kontraktowca Beer City w Wąsoczu
    Twoje zdanie na temat konkretnych wytworów piwowarskichPoddziały: Polska | Europa | Piwa domowe (...)

Piwo zostało sklasyfikowane w DP jako Pale Ale, a przecież jest to Alt, o czym informują zresztą na etykiecie i na stronie Beer City
    Cena domeny: 3999 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 499.88 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

Leave a comment:

• Pinio74
    replied
    Przyznam szczerze, że ja też i ten cały konkurs wydaje mi się mocno naciągany. Saison jakoś średnio pasuje mi na piwo, na które głosowali by rodacy. Chociaż, może się mylę.

Leave a comment: