Poznań - plotki o różnych sklepach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• arcy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizz
    Ale Kolega pytał o sklep dobrze zaopatrzony...
    Ale nie napisał, w jakie piwa ma być dobrze zaopatrzony Już niech lepiej pójdzie tam, niż gdyby miał nigdzie nie pójść.

Leave a comment:

• crizz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    W okolicach Rynku Jeżyckiego do głowy przychodzi mi tylko Koneser. Bodajże Dąbrowskiego 56.
    Ale Kolega pytał o sklep dobrze zaopatrzony...

Leave a comment:

• arcy
    replied
    W okolicach Rynku Jeżyckiego do głowy przychodzi mi tylko Koneser. Bodajże Dąbrowskiego 56.

Leave a comment:

• grzes_ch
    replied
    We wtorek jadę na delegację do Poznania ( niestety z większą grupą ) i pewnie oprócz rozmów biznesowych nie będze na nic innego czasu ale firma którą wizytuję znajduje się w okolicach Rynku Jeżyckiego. Czy możecie polecić mi jakiś dobrze zaopatrzony sklepik w tych okolicach , tak bym mógł urwać się na 5 minut i zakupić najpotrzebiniejsze rzeczy

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
    W sklepie Olrusa - na Tysiąclecia do zakupu Leszek i Pałuckie ze Żnina, 5 Fortun, 2 Namysłowy i tradycjnie 2 Czarnkowy i Kryształ ze Zwierzyńca
    oraz dodatkowo Obolon

Leave a comment:

• biermann
    replied
    W sklepie Olrusa - na Tysiąclecia do zakupu Leszek i Pałuckie ze Żnina, 5 Fortun, 2 Namysłowy i tradycjnie 2 Czarnkowy i Kryształ ze Zwierzyńca
    Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2005-05-02, 17:02.

Leave a comment:

• arcy
    replied
    W BERTI na os. Rusa pojawił się Pilsner Regionalny z Browaru Kiper za jakieś 1,59 zł (butelka bezzwrotna).

Natomiast w Carefourze, obok cieszącej mnie obecności Perły Chmielowej, zaobserwowałem także konserwowe zjawisko pod nazwą... IMPERATOR!

Leave a comment:

• biermann
    replied
    W rzeczonym i wzbudzającym dyskusje sklepie na Tysiąclecia. Sklepowa i Olrus wasze. Pojawił się Kryształ, Dublin i trójpak pszeniczniaków z Jabłonowa zapewne. Info z pierwszej ręki, ale żeby nie było, że reklama.

Leave a comment:

• iron
    replied
    A niektórzy coś o tym wiedzą

Leave a comment:

• naczelnik
    replied
    A co! Lubię sobie czasem troche pojeździć

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
    A męża ma?
    A Ty co taki zainteresowany? Nie dość, że jesteś z dwóch miast, to jeszcze chcesz sklepowej z trzeciego?

Leave a comment:

• naczelnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    Gdyby wszystkie Sklepowe były tak miłe, mógłbym nie wychodzić ze sklepów A ta w dodatku interesuje się tym co sprzedaje!
    A męża ma?

Leave a comment:

• sklepowa
    replied
    wcale nie przesąd a fakt,niestety....a co do nereczek to oczywiście prawda pozatym poprawia takze humorek i samopoczucie (oczywiście w zaleznosci od spozytej ilosci)

wniosek: jutro troche przytyje,ale za to beda mi lepiej nerki pracowaly no i bede miala wspanialy humor

Pozdrawiam serdecznie

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sklepowa
    degustuje,a potem brzusio niestety rosnie
    To przesąd. Brzusio rośnie od jedzenia. Od piwa nerki lepiej pracują.

PS. Może ART wydzieli dyskusję do działu "Przedstaw się"?

Leave a comment:

• sklepowa
    replied
    Hi hi,nie tyle co sie interesuje to raczej degustuje,a potem brzusio niestety rosnie....ale jak tu odmowic chwili przyjemnosci...

w odpowiedzi na postulat postaram sie cus dopisac do profilu,ale nie wiele,troche tajemnicy musi byc...

Leave a comment: