Ja również w sobote odwiedziłem ten miły sklepik i napewno bede robił to częsciej ,bo tylu ciekawych piwek w jednym miejscu to nie ma nawet w marketach. Postulowałbym jedynie o sprowadzenie butelek półlitrowych (Czarnków chyba z takich nie kożysta , ale Fortuna już tak) , no i nadal z nadzieją oczekuje na ten Żnin. W każdym razie gratulacje i życze powodzenia!
ps. A w Carrefurze na Franowie pojawił się Koźlak , Dublin i jeszcze jakieś Pilsiki z Olsztyna
łomatko Ty to bierzesz do siebie, a chodzi raczej o ogólne podejście do nowych ... to wytykanie reklamy tu jest jakie jest - tylko mi sie tak ogólnie dziś zebrało co można by też z mojego postu wycztać, a nie pisac, że ja nie czytam .
O niegrzeczności nic nie napisałem tak wogóle
Człecze drogi, jaka NAGONKA? czy Ty przeczytałeś co napisałem? Mój post był niegrzeczny? Nie zawierał alternatywy? Nosił cechy "flekowania" kogokolwiek?
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
ale ten browar z Ratyzbony (Regensburg) już długo nie działa, choć na kontrze jest podany adres (rzeczywiście są budynki magazynowe Thurn und Taxisa),...
Leave a comment: