Poznań - plotki o różnych sklepach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• arcy
    replied
    U Olrusa oprócz Noteckiego i Fortunek dostać można również olsztyńskiego Koźlaka, Złotego Kura z Łomży i Diabelsko Mocne z Witnicy.

Gdyby wszystkie Sklepowe były tak miłe, mógłbym nie wychodzić ze sklepów A ta w dodatku interesuje się tym co sprzedaje!

Mały postulat do Olrusa - przydałby się jeszcze Kryształ. W swoim czasie widziałem go w Selgrosie.

Większy postulat do Sklepowej - prosimy wypełnić profil
    Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2005-04-15, 20:18.

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Tesco na Wilczaku kończy się termin piwa Brugs Witbier i sprzedają po 2,99 za butelkę 0,25l

Leave a comment:

• fat_fire
    replied
    witam moją birrodawczynię w gronie forumowiczów

Leave a comment:

• sklepowa
    replied
    zapewniam ze jestem calkowicie autentyczna,z krwi i kosci a nie zaden klon dziekuje za mile powitanie,moze szefostwo mi kiedys pozwoli sie stawic

pozdrawiam

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Nie mogę go bez przerwy bronić a poza tym to chyba nie klon tylko klonka

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
    Hihi czy Pani Sklepowa to autentyk czy klon zahukanego kogo innego
    Jeśli to klon, to ktoś go właśnie wsypał

Leave a comment:

• biermann
    replied
    Hihi czy Pani Sklepowa to autentyk czy klon zahukanego kogo innego

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Oooo, witamy w naszym gronie i mamy nadzieję, że szefostwo wypuści Cię czasem na spotkanie sekcji poznańskiej

Leave a comment:

• sklepowa
    replied
    Pani Sklepowej bardzo miło zapraszam częściej na wspaniałe niepasteryzowane NOTECKIE !!!!

Leave a comment:

• arcy
    replied
    W Berti na os. Rusa ponownie pokazały się oba Koźlaki - Amberowy i Jurandowy.

Leave a comment:

• szarpik
    replied
    Ja również w sobote odwiedziłem ten miły sklepik i napewno bede robił to częsciej ,bo tylu ciekawych piwek w jednym miejscu to nie ma nawet w marketach. Postulowałbym jedynie o sprowadzenie butelek półlitrowych (Czarnków chyba z takich nie kożysta , ale Fortuna już tak) , no i nadal z nadzieją oczekuje na ten Żnin. W każdym razie gratulacje i życze powodzenia!

ps. A w Carrefurze na Franowie pojawił się Koźlak , Dublin i jeszcze jakieś Pilsiki z Olsztyna

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
    na dzień wczorajszy ta cała REKLAMA przekształciła się w jednego (JEDNEGO) klienta
    Co najmniej dwóch

Leave a comment:

• biermann
    replied
    A poza tym, zaraz nas Admin wyrzuci bo piszemy nie na temat
    Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2005-04-10, 23:41.

Leave a comment:

• biermann
    replied
    łomatko Ty to bierzesz do siebie, a chodzi raczej o ogólne podejście do nowych ... to wytykanie reklamy tu jest jakie jest - tylko mi sie tak ogólnie dziś zebrało co można by też z mojego postu wycztać, a nie pisac, że ja nie czytam .
    O niegrzeczności nic nie napisałem tak wogóle

Leave a comment:

• ART
    replied
    Człecze drogi, jaka NAGONKA? czy Ty przeczytałeś co napisałem? Mój post był niegrzeczny? Nie zawierał alternatywy? Nosił cechy "flekowania" kogokolwiek?

Leave a comment: