Poznań - plotki o różnych sklepach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZapytałem w CD Partner (dystrybutor Ambera) o dostępność Żywego. Oto sklepy:
Piotr i Paweł ul. Gronowa
Piotr i Paweł - Stary Browar
Złoty Grosz os. B. Chrobrego
Maga os. Pod Lipami
Arcy , o minie nie powiedzieli ??Leave a comment:
-
Zapytałem w CD Partner (dystrybutor Ambera) o dostępność Żywego. Oto sklepy:
Piotr i Paweł ul. Gronowa
Piotr i Paweł - Stary Browar
Złoty Grosz os. B. Chrobrego
Maga os. Pod LipamiLeave a comment:
-
W Piotrze i Pawle w Starym Browarze pojawiło się Żywe z Ambera. Wziąłem sobie butelkę, a w kasie okazało się, że nie jest jeszcze wprowadzone do systemu. Kasjerka poszła się naradzić i wróciła z ciekawym pomysłem - wklepała Żywca. W ten sposób udało mi się kupić Żywe po promocyjnej cenie 2,79
W jednej skrzynce zaplątał się przypadkiem Specjał Pomorski z Kuntera (występuje w innych sklepach sieci). Przestawiłem go na półkę, na dobrą wysokość. Może dzięki temu ktoś się skusi.Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika makiTo gdzie jest ta hurtowania/sklep i czy mozna kupic ilości niehurowe????
Hurtownia jest na ul.Strzeszyńskiej (ale bez koncesji nie sprzedadzą) Fortuna Jasna miała być już w mijającym tygodniu ale browar nie dostarczył,jak tylko dostarczy będę ją miał w sklepie (w detalu)Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiPanowie , jak już tak bardzo szukacie tej jasnej to mam miłą wiadomość - w przyszłym tygodniu jedna z hurtowni w których kupuję piwo będzie miała Fortunę Jasną w but.0,33 l.Leave a comment:
-
Kiedyś się to nazywało "Pelikan"Leave a comment:
-
To coś jak Atut w Gdyni
Dziś mój koleś, zawodowo kanar, powiedział, że do Atutu by nie poszedł. Za dużo znajomych twarzyLeave a comment:
-
szarpik napisał(a)
Jasna Fortuna z kija jest dostepna w restauracji(nie pamiętam nazwy) na starołęce ( na przeciw pętli tramwajowej). sama knajpa nie jest najwyższych lotów , ale piwo tanie około 3 zł za 0,5Leave a comment:
-
Jasna Fortuna z kija jest dostepna w restauracji(nie pamiętam nazwy) na starołęce ( na przeciw pętli tramwajowej). sama knajpa nie jest najwyższych lotów , ale piwo tanie około 3 zł za 0,5Leave a comment:
-
Audi napisał(a)
Na Wilmarkcie w hurtowni "Paszek" mają DUŻO piwa Kryształ z browaru Zwierzyniec w cenie 1,50 zł
Ale data tylko do 27-12-04W dodatku z normalną datą przydatności.
Leave a comment:
-
Fortuna Jasna
Panowie , jak już tak bardzo szukacie tej jasnej to mam miłą wiadomość - w przyszłym tygodniu jedna z hurtowni w których kupuję piwo będzie miała Fortunę Jasną w but.0,33 l.Leave a comment:
-
Niestety Arcy te sklepy zaliczyłem (w przeciagu ostatniego tyg) i nic jasnego nie było....Leave a comment:
-
Ja kupowałem w PiP na Gronowej i na Starym Żegrzu. Jasna Fortuna występuje tylko w wybranych sklepach tej sieci.Leave a comment: