Poznań - plotki o różnych sklepach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Audi
    replied
    Tak , jutro mi przywiozą

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Nie

A też bierzesz od nich?

Leave a comment:

• Audi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    Zapytałem w CD Partner (dystrybutor Ambera) o dostępność Żywego. Oto sklepy:

Piotr i Paweł ul. Gronowa
    Piotr i Paweł - Stary Browar
    Złoty Grosz os. B. Chrobrego
    Maga os. Pod Lipami

Arcy , o minie nie powiedzieli ??

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Zapytałem w CD Partner (dystrybutor Ambera) o dostępność Żywego. Oto sklepy:

Piotr i Paweł ul. Gronowa
    Piotr i Paweł - Stary Browar
    Złoty Grosz os. B. Chrobrego
    Maga os. Pod Lipami

Leave a comment:

• arcy
    replied
    W Piotrze i Pawle w Starym Browarze pojawiło się Żywe z Ambera. Wziąłem sobie butelkę, a w kasie okazało się, że nie jest jeszcze wprowadzone do systemu. Kasjerka poszła się naradzić i wróciła z ciekawym pomysłem - wklepała Żywca. W ten sposób udało mi się kupić Żywe po promocyjnej cenie 2,79

W jednej skrzynce zaplątał się przypadkiem Specjał Pomorski z Kuntera (występuje w innych sklepach sieci). Przestawiłem go na półkę, na dobrą wysokość. Może dzięki temu ktoś się skusi.

Leave a comment:

• Audi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maki
    To gdzie jest ta hurtowania/sklep i czy mozna kupic ilości niehurowe????

Hurtownia jest na ul.Strzeszyńskiej (ale bez koncesji nie sprzedadzą) Fortuna Jasna miała być już w mijającym tygodniu ale browar nie dostarczył,jak tylko dostarczy będę ją miał w sklepie (w detalu)

Leave a comment:

• maki
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
    Panowie , jak już tak bardzo szukacie tej jasnej to mam miłą wiadomość - w przyszłym tygodniu jedna z hurtowni w których kupuję piwo będzie miała Fortunę Jasną w but.0,33 l.
    To gdzie jest ta hurtowania/sklep i czy mozna kupic ilości niehurowe????

Leave a comment:

• szarpik
    replied
    Kiedyś się to nazywało "Pelikan"
    I nazywa sie tak do dziś , miałem to na końcu języka , dzięki Albeertos!

Leave a comment:

• arcy
    replied
    To coś jak Atut w Gdyni
    Dziś mój koleś, zawodowo kanar, powiedział, że do Atutu by nie poszedł. Za dużo znajomych twarzy

Leave a comment:

• albeertos
    replied
    szarpik napisał(a)
    Jasna Fortuna z kija jest dostepna w restauracji(nie pamiętam nazwy) na starołęce ( na przeciw pętli tramwajowej). sama knajpa nie jest najwyższych lotów , ale piwo tanie około 3 zł za 0,5
    Kiedyś się to nazywało "Pelikan" i miało całkiem nizłą renomę renomowanej mordowni

Leave a comment:

• szarpik
    replied
    Jasna Fortuna z kija jest dostepna w restauracji(nie pamiętam nazwy) na starołęce ( na przeciw pętli tramwajowej). sama knajpa nie jest najwyższych lotów , ale piwo tanie około 3 zł za 0,5

Leave a comment:

• yendras
    replied
    Audi napisał(a)
    Na Wilmarkcie w hurtowni "Paszek" mają DUŻO piwa Kryształ z browaru Zwierzyniec w cenie 1,50 zł

Ale data tylko do 27-12-04
    To strasznie zdzierają bo dzisiaj w Dino na Ratajach kupowałem za 0,99 W dodatku z normalną datą przydatności.

Leave a comment:

• Audi
    replied
    Fortuna Jasna

Panowie , jak już tak bardzo szukacie tej jasnej to mam miłą wiadomość - w przyszłym tygodniu jedna z hurtowni w których kupuję piwo będzie miała Fortunę Jasną w but.0,33 l.

Leave a comment:

• maki
    replied
    Niestety Arcy te sklepy zaliczyłem (w przeciagu ostatniego tyg) i nic jasnego nie było....

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Ja kupowałem w PiP na Gronowej i na Starym Żegrzu. Jasna Fortuna występuje tylko w wybranych sklepach tej sieci.

Leave a comment: