Poznań - plotki o różnych sklepach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• olrus
    replied
    PIWO ZE ŻNINA

[QUOTE=szarpik]Witam , od dłuższego czasu poszukuje piw ze Żnina ,

WITAM!
    Prowadzę rozmowy z browarem żninskim, może w końcu uda się je ściągnąć do Poznania. Na razie dogadałem się z Czarnkowem, w środę mam mieć u siebie na Ratajach na os. Tysiąclecia pierwszą dostawę butelkowego ( Noteckie i Eire ). Tak więc będzie się działo A w kolejce czeka cały asortyment Fortuny 0,33l do ostatecznej rozmowy.

Leave a comment:

• maki
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpik
    W Geant .....są wyprodukowane dla Leader Price Dragony (przez browary Łódzkie)
    Bardzo dobrze ze Dragony są z Łodzi bo te z Grybowa były trudne do wypicia!

Leave a comment:

• maki
    replied
    Kolejne piwo w AUCHAN (było juz wczesniej - ale moze warto wspomniec) - Łomza Export oczywiscie w butelce bezzwrotnej za ok 2 PLN - całkiem dobre piwo

Leave a comment:

• szarpik
    replied
    W Geant króluje Jabłonowo , puszki, plastiki , butelki . Co cieszy mają Belfasta , jest też dość duży wybór z Kielc , oprócz tego są wyprodukowane dla Leader Price Dragony (przez browary Łódzkie) , jakieś Van Pury , ale generalnie nie ma żadnych rewelacji

Leave a comment:

• maki
    replied
    W Auchan Swadzim dostepna jest Perła Chmielowa w nowej szacie za 1,99 PLN

Leave a comment:

• maki
    replied
    Czy nikt z forumowiczów jeszcze nie sprawdził co dają w nowym hiper GEANT???? Czy warto tam pojechac czy tylko masówka?

Leave a comment:

• fat_fire
    replied
    Dzisiaj zauważyłem w 'Piotrze i Pawle' na Rondzie Starołęka piwko Hollandia za 2,49 , nie pogardziłem , nabyłem , nie żałuję....szczerze zachęcam

Leave a comment:

• Audi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maki
    Mam nadzieje ze do poniedziałku bedzie jeszcze.
    Powiedz ile to odłożę

Leave a comment:

• maki
    replied
    Mam nadzieje ze do poniedziałku bedzie jeszcze.

Z ostatnich wypadów lokalnych zaobserwowałem:
    AUCHAN Swadzim - Irish z BK, Dublin z BWM, Koźlak z BWM i z Ambera ceny od 3 do 4 PLN (za Kożlaka z Ambera)
    DINO na Głogowskiej - mają Kryształ za 1,29 z terminem do kwietnia 2005

Leave a comment:

• Audi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maki
    Znowu poszukuję jasnych piw z Fortuny byłem w 3 sklepach PiP i nic tylko Czarne.
    Czy ktoś je widział w Poznaniu czy tez aby je kupić będe musiał się znowu wybrać do Miłosławia?

No dobra mam już Fortune Jasną

Leave a comment:

• arcy
    replied
    CD Partner Hurtownia piwa, napojów Poznań, Gniezno, Inowrocław, Leszno, Zielona Góra

Działają raczej w naszych stronach. Najlepiej wyślij do nich maila z pytaniem - mają ten dobry zwyczaj że odpowiadają.

Leave a comment:

• supersklep
    replied
    Co to za CD Partner (dystrybutor Ambera) ? i czy ja moge w Lublinie od niego zamawiac ?

Leave a comment:

• Audi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    Wreszcie będzie okazja żeby Cię odwiedzić. Ja i reszta sekcji liczymy na cynki zawsze po dostawie świeżego Żywego
    Wczrajsza dostawa ma datę 08-03-2005 , dużo już nie zostało,ale zawsze można zamówić

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Wreszcie będzie okazja żeby Cię odwiedzić. Ja i reszta sekcji liczymy na cynki zawsze po dostawie świeżego Żywego

Leave a comment:

• Audi
    replied
    No dobra , pochwalę dostawce z CD-Partnera , już mi dostarczył ŻYWE i mam w cenie jak PP 3,30 zł

Leave a comment: