Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• żąleną
    replied
    W ten sposób? http://www.youtube.com/watch?v=6E9uq8W8REI&t=0m37s

Też mam cichy plan wpaść, ale nie wiem, czy się urzeczywistni.

Leave a comment:

• emes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano
    Ktoś na mecz się wybiera?
    Bym się przeszedł, a wcześniej przedbiegi np. w KiKu
    Na mecz mógłbym się wybrać jakby był sensowny stolik z widokiem na tv zarezerwowany. Ostatnio mecz w Chmielarni oglądałem siedząc tyłem do ekranu.

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Breaking news! Męski tojlet jest już suchy, wygląda na to że w końcu opanowaliśmy wyciek

A w sobotę szykuje się premiera Kokolobolo - orkiszowego koźlaka z browaru Piwoteka. Jedyne trzy beczki na całą Warszawę.

Leave a comment:

• fuliano
    replied
    Ktoś na mecz się wybiera?
    Bym się przeszedł, a wcześniej przedbiegi np. w KiKu

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc
    Piłkarzyki i toaleta to chyba tematy zastępcze - dzisiaj wieczorem 8 dolnych - czytaj najbardziej interesujących kranów - nieczynnych.
    Cztery były nieczynne. Stało się tak, że jeden z przewodów z piwem pękł i mieliśmy piwną powódź . Sytuacja jest już opanowana, wszystko działa jak należy.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Daj spokój, już tęsknię za liceum, choć co pół roku miałem poprawkę z matmy lub fizy, a ze wszystkich przedmiotów lubiłem tylko angielski i w-f.

Leave a comment:

• purc
    replied
    Wiecznie młodym być - marzenie każdego w moim wieku /Ciebie też to czeka, szybciej niż myślisz/. Poza tym po Double Ipa z Port Brewing w KiKu trudno się zachwycić Ciechanami czy nawet Moorem w Chmielarni.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Purc, gdybym cię nie znał, to po twojej skłonności do hiperbolizacji i totalnego entuzjazmu lub potępienia sądziłbym, że jesteś w wieku licealnym.

Leave a comment:

• purc
    replied
    Pewnie coś poplątałem z liczbą - ale raczej chodziło mi o wrażenie, że nie ma nic poważnego , czego można by się napić.No cóż, niedziela -dzień święty i przeklęty.

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc
    Piłkarzyki i toaleta to chyba tematy zastępcze - dzisiaj wieczorem 8 dolnych - czytaj najbardziej interesujących kranów - nieczynnych. Barman tłumaczy mętnie i najchętniej to by już poszedł do domu. Jeśli się przychodzi tam na deser /czytaj RISa/ to rozczarowanie jest spore. Na szczęście kalmary wciąż genialne.
    Wiem tylko o 4 dolnych - po piątkowo-sobotnim laniu mieliśmy awarię w niedzielę. W efekcie musieliśmy odczepić całą czwórkę ( od 13 do 16 ). Naturalnym jest oczywiście, że awaria musi się wydarzyć w niedzielne południe, dodatkowo przy absencji Masona - dzisiaj ma być spec od rurek. Dobrze, że kalmary nie zawiodły

Leave a comment:

• TTOP
    replied
    W piątek czynnych było 15... Czyżby w sobotę był najazd spragnionych piwozłopów i wszystkie beczki poszły?

Leave a comment:

• purc
    replied
    Piłkarzyki i toaleta to chyba tematy zastępcze - dzisiaj wieczorem 8 dolnych - czytaj najbardziej interesujących kranów - nieczynnych. Barman tłumaczy mętnie i najchętniej to by już poszedł do domu. Jeśli się przychodzi tam na deser /czytaj RISa/ to rozczarowanie jest spore. Na szczęście kalmary wciąż genialne.

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
    eee tam, szczają po podłodze to jest mokro. Wszędzie tak jest.
    Nawet uwzględniając niski ciężar właściwy moczu przy wzmocnionej piwem diurezie kolor byłby bardziej słomkowy

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Nie mówcie, że macie w knajpie bidet?
    Pomyliły mi się wyrafinowane nazwy ceramiki łazienkowej - chodzi o pisuar rzecz jasna

Leave a comment:

• jacer
    replied
    eee tam, szczają po podłodze to jest mokro. Wszędzie tak jest.

Leave a comment: