Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • Mason
    replied
    Uzależniona od zestawu, standardowa deska zostaje w cenie 15, najdroższe piwa są w opcji Deska+, za 20 złotych. Najdroższe, czyli od 20 za 0,5 litra.

    Leave a comment:


  • żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
    Szybka reaakcja na sugestie Klienta-w tej materii już są zmiany
    Czyli wyższa cena czy uzależniona od wybranego zestawu?

    Leave a comment:


  • Piecia
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79
    Ta deska za 15 za krany od 12-16 to chyba średnio się Wam opłaca.
    Co nie znaczy,że przyjdę i nie zamówię Choć już np. Halcyona próbowałem.
    Szybka reaakcja na sugestie Klienta-w tej materii już są zmiany

    Co do rezerwacji-warto :-) na obecną chwilę komplet

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Tyle piejecie o tym lokalu, że już sam nie wiem, czy na wbicie w sobotę po południu trzeba/można jakoś/coś rezerwować?

    Leave a comment:


  • Piecia
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop
    Innym przykładem uczciwego podejścia do klienta jest 0,25 L w uczciwej cenie
    Ja wypijając deskę wypijam tez inne piwa a dzięki temu i ja i znajomi wypija wiecej większych piw - za chwile wyruszam na degustację

    Leave a comment:


  • Antylop
    replied
    Innym przykładem uczciwego podejścia do klienta jest 0,25 L w uczciwej cenie

    Leave a comment:


  • Antylop
    replied
    Właśnie po tym poznać dobry pub, że nie stara się na każdym kroku "doić" klienta

    Leave a comment:


  • yoda79
    replied
    Ta deska za 15 za krany od 12-16 to chyba średnio się Wam opłaca.
    Co nie znaczy,że przyjdę i nie zamówię Choć już np. Halcyona próbowałem.

    Leave a comment:


  • Mason
    replied
    I już na 15 pojawiło się piwo . Chouffe Houblon, określane jako hybryda pomiędzy belgijskim Triplem a IPA. 22/15/11. A w magazynku mamy kilku innych kandydatów na krany 13-16, więc tym razem nie zabraknie

    Leave a comment:


  • fuliano
    replied
    Czyżby ta 15 stoi odkąd ją w piątek wykończyłem?
    To i w ten piątek przyjdę, znowu może uda się coś wykończyć
    Ostatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2013-07-11, 13:08.

    Leave a comment:


  • Mason
    replied
    Miało być już wczoraj, ale nie dotarło. Dzisiaj kolejna szansa

    Leave a comment:


  • yoda79
    replied
    15 już parę dni wolna, tam coś ma być degustacyjnego?

    Leave a comment:


  • Mason
    replied
    Menu kranowe na dzisiaj:

    01. Ciechan Miodowe 8/6/4
    02. Ciechan Lagerowe 6/5/3
    03. Artezan Witbier 10/7/5
    04. Opat Grejfrutowy 8/6/4
    05. Lindemans Cassis 19/13/10
    06. Limburgse Witte 13/9/7

    07. Artezan Pacific 10/7/5
    08. Pracownia Piwa Hey Now 10/7/5
    09. BrewDog Alpha Dog 14/10/7
    10. Pinta Stare ale Jare 10/7/5
    11. AleBrowar King of Hop 10/7/5
    12. BrewDog IPA is Dead - El Dorado 18/13/9

    13. Peche Mel Bush 20/14/10
    14. Sierra Nevada Ruthless Rye IPA 17/12/9
    15.
    16. Thornbridge Halcyon 16/12/8

    Beczkowy Kocour niestety nie dotarł w tym tygodniu, powinien być w następnym. Jeszcze w tym tygodniu powinien dojść Primator Stout, trochę piw belgijskich i piwo roku 2012 według Bractwa Piwnego . Piwo Roku 2012 według browar.biz już jest, jak się coś zwolni na drugiej szóstce to zawita na kranie.

    Leave a comment:


  • emes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
    To musi być czas małego obciążenia kuchni, stąd też ta pora w poniedziałki miedzy lanczami, a wieczorną klientelą piwną
    Właśnie tego się obawiałem, ale liczyłem, że warsztaty będą np w sobotę lub niedzielę w południe. Wtedy chętnie bym uczestniczył, w poniedziałki to nawet nie ma mnie w stolicy.

    Leave a comment:


  • warzechow
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Super pomysł, tylko godziny dla mnie średnie. Ale w drugiej połowie sierpnia powinienem dać radę.
    To musi być czas małego obciążenia kuchni, stąd też ta pora w poniedziałki miedzy lanczami, a wieczorną klientelą piwną

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...