Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2013-07-07, 13:57.Leave a comment:
-
Cześć.
Ja w temacie dowozów jedzenia.
Ruszamy do jutra, zamówienia od 11.00 do pon do piątku, w sobote i niedzielę od 12.00. Jeżdzimy do 22.00. Tel - 725-010-271.
Strefa jak w opisie Mikołaja. Tworzą sie nowe ulotki dowozowe z mapką - będą w szeroko rozumianym przyszłym tygodniu
Dowozimy od 40 pln, cena dostawy 5 pln. Od 100 pln, dostawa w cenie. Platność keszem - Żą je tylko na miejscu
W ofercie wszystko prócz lodów i herbaty.
SławekLeave a comment:
-
Na forum Widzewa trzeba napisać gdzie ich kibic chodzi, tam się żoną nie wytłumaczyLeave a comment:
-
-
Muzyka (jak nie jest za głośna) to oprócz konkretnego piwa i Masona za barem wielki atut Chmielarni.
Leave a comment:
-
Zapomniałem dodać, że w sobotę byliśmy raczeni tym co tygryski lubią najbardziej (w sensie muzyki) - Ramones, Sex Pistols, Kult, Breakout...Leave a comment:
-
Kolejna wizyta i jak zwykle pyszne jedzenie i świetne piwo (Perchesse i szczególnie mistrz Lindemans Witte). Może trochę ten niski sufit nastraja nieco klaustrofobicznie (jak już trzeba się przyczepić)
Leave a comment:
-
-
Szanowni !!! Nie wiem czy Sławek anonsował, ale od poniedziałku ruszmy z dowozami żarełka. Zamówienia można składać pod nr : 625010271 Menu szczegółowe pod adresem: https://www.facebook.com/media/set/?...9011511&type=1
Pozdrawiam i zapraszam
MikołajLeave a comment:
-
Dzisiaj dzięki uprzejmości szefa kuchni Rama, miałem okazję zwiedzić kuchnię Chmielarni. Wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, jest odpowiednio duzo miejsca, piec tandoor nie jest gdzieś wciśniety, tylko ma naturalne wolne miejsce. Jest gorąco, ale jest dość dużo wolnego miejsca na swobodne przemieszczanie. Pracuje, oprócz Rama, conajmniej trzech kucharzy wyglądających na Nepalczyków, myślałem, że się z nimi nie dogadam, ale pierwszego co zagadnąłem, to się okazało, że jest w Polsce już 6 lat i potrafi się porozumiewać po polsku. Miałem okazję próbować placek dopiero co upieczony w piecu tandoori, fajna sprawa. Kuchnia Chmielarni nie jest jakimś przypadkiem, tylko jakość ma odpowiednie podłoże profesjonalizmu, pasji i odpowiednich warunków.Leave a comment:
Related Topics
Collapse
-
Zamieszczam zajawkę o tym miejscu, choć zdaję sobie sprawę, że w pobliżu są bliższe sercu piwosza miejsca. To jest ekskluzywne i nie najtańsze skoro piotrkowski Jan Olbracht z beczki kosztuje 25 zł za 0,4l.
-
Channel: Warszawa
2025-03-06, 16:52 -
-
Następne miejsce otwarte dużo później niż ja się tam znalazłem. Co prawda na ich stronie nie znalazłem nic o piwach, ale na tablicy przy wejściu na zdjęciu są butelki kraftowego piwa...
-
Channel: Warszawa
2025-03-06, 16:25 -
-
Prawdopodobnie w miejscu dawnego Natu jest tera Azyl. Ponieważ jeszcze było zamknięte załączam fotki zrobione na zewnątrz...
-
Channel: Warszawa
2025-03-06, 16:09 -
-
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 20:05 -
-
To forum rzeczywiście chyba umiera, skoro nikt nie zarejestrował otwarcia pubu Pinty w Warszawie…
Zauważony przypadkiem afisz reklamowy na Chmielnej ostatniego dnia pobytu w Warszawie pozwolił mi tylko na jedną, krótką wizytę w tym przybytku. Pub można znaleźć przechodząc przez...-
Channel: Warszawa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: