Śródmieście, Twarda 42, Chmielarnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Mason
    replied
    A tymczasem... Halcyon na kranie nr 16! 16/12/8

Leave a comment:

• emes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
    ... Jeżdzimy do 22.Platność keszem - Żą je tylko na miejscu
    .,
    Ewidentnie gnębicie Żą, wyrugowaliście go z dostaw nie tylko formą płatnosci, ale także strefą dowozu
    Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2013-07-07, 13:57.

Leave a comment:

• warzechow
    replied
    Cześć.
    Ja w temacie dowozów jedzenia.
    Ruszamy do jutra, zamówienia od 11.00 do pon do piątku, w sobote i niedzielę od 12.00. Jeżdzimy do 22.00. Tel - 725-010-271.
    Strefa jak w opisie Mikołaja. Tworzą sie nowe ulotki dowozowe z mapką - będą w szeroko rozumianym przyszłym tygodniu
    Dowozimy od 40 pln, cena dostawy 5 pln. Od 100 pln, dostawa w cenie. Platność keszem - Żą je tylko na miejscu
    W ofercie wszystko prócz lodów i herbaty.
    Sławek

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Do północy

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Do której dziś czynne?

Leave a comment:

• emes
    replied
    Na forum Widzewa trzeba napisać gdzie ich kibic chodzi, tam się żoną nie wytłumaczy

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
    A miałeś bojkotować Chmielarnię...
    Już pisałem, że żona mnie zmusiła znaczy przekonała

Leave a comment:

• fuliano
    replied
    Ale za klimę to się zabierzcie jak najszybciej

Leave a comment:

• yoda79
    replied
    Muzyka (jak nie jest za głośna) to oprócz konkretnego piwa i Masona za barem wielki atut Chmielarni.

Leave a comment:

• iron
    replied
    A miałeś bojkotować Chmielarnię...

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Zapomniałem dodać, że w sobotę byliśmy raczeni tym co tygryski lubią najbardziej (w sensie muzyki) - Ramones, Sex Pistols, Kult, Breakout...

Leave a comment:

• VanPurRz
    replied
    Kolejna wizyta i jak zwykle pyszne jedzenie i świetne piwo (Perchesse i szczególnie mistrz Lindemans Witte). Może trochę ten niski sufit nastraja nieco klaustrofobicznie (jak już trzeba się przyczepić )

Leave a comment:

• legart
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    Najdroższe espresso w kraju, ba, droższe spotkałem tylko w Szwajcarii i Liechtensteinie, za 5 CHF
    w Londku Zdroju widziałem expresso za 3 funty a London Pride za 6

Leave a comment:

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siersc21
    Szanowni !!! Nie wiem czy Sławek anonsował, ale od poniedziałku ruszmy z dowozami żarełka. Zamówienia można składać pod nr : 625010271 Menu szczegółowe pod adresem: https://www.facebook.com/media/set/?...9011511&type=1
    Pozdrawiam i zapraszam
    Mikołaj
    Najdroższe espresso w kraju, ba, droższe spotkałem tylko w Szwajcarii i Liechtensteinie, za 5 CHF

Leave a comment:

• emes
    replied
    Dzisiaj dzięki uprzejmości szefa kuchni Rama, miałem okazję zwiedzić kuchnię Chmielarni. Wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, jest odpowiednio duzo miejsca, piec tandoor nie jest gdzieś wciśniety, tylko ma naturalne wolne miejsce. Jest gorąco, ale jest dość dużo wolnego miejsca na swobodne przemieszczanie. Pracuje, oprócz Rama, conajmniej trzech kucharzy wyglądających na Nepalczyków, myślałem, że się z nimi nie dogadam, ale pierwszego co zagadnąłem, to się okazało, że jest w Polsce już 6 lat i potrafi się porozumiewać po polsku. Miałem okazję próbować placek dopiero co upieczony w piecu tandoori, fajna sprawa. Kuchnia Chmielarni nie jest jakimś przypadkiem, tylko jakość ma odpowiednie podłoże profesjonalizmu, pasji i odpowiednich warunków.

Leave a comment: